Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה בשמות של חברות טובות עד טובות מאוד

לרכיבים למאזדה לאנטיס 97.

למשל בולמים טובים, ברקסים, כל המסביב להגה, מחזירי שמן ציריות. אפילו ברגים. כל מה שיש מתחת לרכב.

כל מה שרק אפשר לשפר ולהשתמש במקיסמום פוטנציאל של הרכב!

הידע שלי בסיסי אבל יש לי פועלים שיעשו לי את העבודה וקונה את החלקים בזול.

בתקציב התחלתי של 20 K(לא כולל מנוע).

ועצות במה להשקיע יותר במה פחות. איפה לשים לב שעושים עבודה טובה.

תודה מראש לאנשים הטובים באמצע הדרך!

פורסם
למה הוא לא חוקי? הוא רוצה להחליף חלקים ברכב לא להתקין טורבו.

20K נראה לי שהוא חושב על שיפורים, חוץ מזה אין טעם להשקיע ברכב כזה, זה לא רכב נדיר, או משהו, זה סתם לזרוק כסף, אם אתה רוצה להחליף כל מיני חלקים אז מקורי זה הכי טוב.

פורסם
20K נראה לי שהוא חושב על שיפורים, חוץ מזה אין טעם להשקיע ברכב כזה, זה לא רכב נדיר, או משהו, זה סתם לזרוק כסף, אם אתה רוצה להחליף כל מיני חלקים אז מקורי זה הכי טוב.

זה לא סתם ליזרוק כסף פשוט רכב שאני ספציפי שאני אוהב מאוד ורוצה לעשות עליו פרוייקט

אז ככה,אני לא מיתכוון לדברים לא חוקיים.טורבו וכו,...רק חלקים

הכוונה שלי היא לשפר למשל אם יש בולמים מקורים X באוטו לשפר אותם בY שהם אולי יותר טובים אני לא יודע....

אם זה ברקסים,משולשים,מסרק הגה כול מה שאפשר להחליף ואם עדיף מקורי או תחליפי מה שיותר טוב מה שיגידו המומחים

הכוונה להגיע למקסימום פוטנציאל של הרכב הנ"ל (לא כולל טורבו) תודה

אני ישמח לכול עזרה

פורסם

בולמים זה בדרך כלל קאייבה במכוניות האלו אם תוסיף לזה גם קפיצים אז יש פה קרוב ל-4000 בלי עבודה.

שמן איכותי 5W30 עולה בדרך כלל קרוב ל200 שקל פילטר מקורי עוד 50 שקל מצתי ארדיום (לא חובה אפשר רגילים)עולים קרוב ל400 מאיביי אפשר יתר זול.

תנקה קרטרים(מנוע,גיר),פילטר גיר,שמן גיר מקורי של מאזדה.

אבל בתכלס זה סתם יישור קו פלצני,מסיבה אחת מאזדה כזאת אין טעם לשפר עדיף למכור ולקנות איזה MX ישנה

פורסם

אני מצטרפת למגיבים הקודמים ומוסיפה: אם יש לך 20 אלף ש"ח מיותרים, אני מוכנה לתת מס' חשבון בנק שמאוד יעריך אותם.

אני מעריכה את האהבה לרכב, ומבינה את הרצון "לדנדש" אותו, אבל להוציא עליו 20 אלף במכה רק כי בא לך ברגים חדשים- נשמע לי סופר מיותר. אם יש משהו ספציפי באוטו שמרגיש לך פחות טוב כרגע- בולמים חלשים, צמיגים ישנים, נורות שרופות בדשבורד- תשקיע שם בחלפים איכותיים. להחליף סתם את כל המכלולים ברכב כי יש לך כסף פנוי ומוטיבציה- מיותר ואף מטופש.

בא לך להתחדש? תשקיע בג'אנטים חדשים. תעשה דיטיילינג. גם זה קצת זריקת כסף לרוח במקרה שלך, אבל ייתן לך את הכיף שבלהיכנס לאוטו בבוקר, לפחות לכמה זמן.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...