Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שנים שלמעט חולצות ״ממותגות״ ליציאה וכו׳- ביום יום לעבודה אני משתמש בחולצות שאני תופר אצל חייט, כל עוד אני קונה 3-4 חולצות במכה המחיר יוצא כמו חולצה איכותית מחברה ממוצעת והיתרון הוא שאני בוחר איזה בד אני רוצה (איכות בד, עובי בד שיתאים לקיץ\חורף) וכמובן צבע\טקסטורה וגיזרה שיושבת עלי פיקס עם התאמות שבא לי לעשות (מתאימה לחפתים, צווארון כזה או אחר, גובה כפתור אחרון וכו׳).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Celio עודפים ו-Golf&Co עודפים, מדהים מה אפשר למצוא בשני החנויות בפחות מ100 ש"ח לפריט. :wink:

היכן יש עודפים של CELIO?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היכן יש עודפים של CELIO?

אם אתה חיפאי או מהאיזור - 'קניון העודפים' בחוצות המפרץ.

כשמו כן הוא, חנויות עודפים של כל חברות ההלבשה המובילות - רנואר,קסטרו,סליו,גולף,בילבונג ועוד..

http://www.hanutk.co.il/outlet-stores/outlet-centers/%D7%97%D7%95%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%A5-%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D/

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

CELIO. פעם הייתי קונה המון בקסטרו, ומאז שחברה שלי התחילה לעבוד בסליו, עברתי לקנות שם וגיליתי כמה קסטרו זה חרא.

אגב, יש בבלייזר החודש קופון לסליו ל1+1. אני קניתי שם 2 ג'ינסים, סריג וחגורת עור, ויצא לי 360 ש"ח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מסכים לגבי קסטרו,איכות הבד ברמה עלובה אחרי 2-3 כביסות הבגדים נראים סמרטוטים,ברנואר המצב הרבה יותר טוב,הבגדים והבדים ברמה הרבה יותר נעימה ואיכותית, ולטעמי גם יותר מחמיאה.

אם הזמנה בחו'ל באה בחשבון אז יש אתר ממש טוב שמרכז הכל, ASOS.com

פורסם

אם כבר אתם מתחילים להזמין מארה"ב אז אני ממליץ על החולצות של Kenneth Cole, אם אוהבים גזרה צמודה ואיכות טובה אז באמת שכדאי, בנוסף קלווין קליין ודונה קארן יספקו את הסחורה.

אני לא חסיד של טומי וכל אלה שדוחפים את הלוגו על החולצה, לא אוהב את זה, בחולצות פולו זה סבבה על חולצות מכופתרות אני לא אוהב את זה, יש לי אולי כמה וולנטינו עם לוגו שבקושי רואים.

ואני שונא כיסים על חולצות.

http://www.kennethcole.com/shop/index.jsp?categoryId=24307366&clickid=topnav_logo_img

haters will hate

פורסם

בנצי יש לנו טעם דומה, אני גם לא אוהב כיסים\לוגואים על חולצות מכופתרות, גם אני אוהב את החולצות של CK ומצטרף להמלצה עליהם בחום.

עם קנט קול אין לי נסיון אבל שמעתי דברים טובים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

BOGART!

חומר מצויין, גזרה מחמיאה ומחירים נוחים.

בפעם האחרונה שקניתי שם חולצה מכופתרת שחורה עלתה לי 159 ש"ח.

אני יודע שיש בקניון הזהב, רחובות ובת ים.

פורסם
קודם כל הסלים פיט של ראלף לורן נקרא CUSTOM FIT, אז תעשה חיפוש RALPH LAUREN CUSTOM FIT

מידה לארג' אאל"ט זה 16.5/17? הנה סתם חיפוש קצר שעשיתי, בלי יותר מידי מאמץ. כמובן תוכל להתאים למה שתרצה:

http://www.ebay.com/sch/Dress-Shirts-/57991/i.html?_from=R40&_nkw=ralph%20lauren%20custom%20fit&_dcat=57991&rt=nc&_pppn=r1&Dress%2520Shirt%2520Size=17%7C16%25201%252F2

משהו נוסף שנתקלתי לאחרונה. אם אתה מזין משלוח לישראל, הוא מצמצם אוטו' את החיפוש לכאלה ששולחים לארץ.

אז עדיף לשים עוד כתובת אמריקאית של אחת מחברות השילוח, זה נותן הרבה יותר אפשרויות.

אני משתמש לא מעט ב BUY2USA, שלוקחים 7$ לפריט לבוש, מינימום 20$ לחבילה. ככה שאם אתה רוכש 2

פריטים(לא לשכוח לא לעבור עלות+משלוח בתוך ארה"ב של 75$), תשלם 20$, עם שליח עד הבית, שזה סופר משתלם.

בארה"ב יש לא מעט מוכרים שהמשלוח חינם, כלומר כלול במחיר.

עשית קצת סלט

לראלף לורן יש כמה דגמים:

Classic Fit

Custon Fit

ו Slim Fit

הנה דוגמא:

http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=23367656&ppp=99&origkw=SLIM+FIT&kw=slim+fit&parentPage=search

אני במקרה מחפש גם וגם.

סלים פיט - מידה 15.5

קאסטם פיט - 15

פורסם

אני בד"כ לא הולך עם מכופתרות. אבל מנסיוניעדיף לקנות חולצה ממותגת של הוגו בוס או להקוסט ודומיהם וללכת איתה כמה שנים מאשר לקנות חולצה ב150 ש"ח שאחרי 3-4 כביסות תראה כמו סחבת רצפה.

אני אישית בחיים לא התאכזבתי מחולצות של הוגו בוס. השנה דווקא חרגתי ממנהגי וקניתי ארמני, למרות שאני לא אוהב אותו בגלל הנשר שבולט מקילומטר, אבל יושבת עלי טוב החולצה.

פורסם

טרנספורטר, לא מבין למה עשיתי סלט. יש גם וגם, וחידשת לי כי לא

ידעתי שיש גם סלים פיט.

כנראה הסלים פיט שלהם לא ככ נפוץ, ולכן קשה לך למצוא.

ודרך אגב, 15-15.5 זה מדיום וממש לא לארג׳.

בנצי, קנת קול חולצות לא רעות בכלל, אבל לפחות אלה שהיו

לי נשחקו יחסית מהר בכביסה. Ck אחלה חולצות, ממליץ גם.

לגבי לוגו או לא, זה מאוד תלוי לאן ואיך(עבודה/יציאה/סתם להסתובב)

ואיפה בדיוק הלוגו.

לי יש חולצות של טומי שהלוגו בקצה השרוול למטה, וממש לא

בולט, ויש כאלה שאין בגלל לוגו חיצוני. כנל RL. וכמובן יש את אלה

עם הלוגו במיקום הרגיל.

רוב האנשים לעומת זאת אומרים, אם כבר שילמתי על חולצה

ממותגת, אני רוצה שיראו. אני יחסית דומה לך בעניין הזה ואומר

תמיד, שמי שצריך לדעת יודע.

עכברוני, לקוסט אחלה חולצות, אבל יקרות מאוד ואין כמעט הנחות

משמעותיות, גם לא בחול. בחול לפחות אתה קונה שני RL במחיר

לקוסט אחת, כמובן בזמן סייל, שאז על RL יש הנחות יפות.

המקום היחיד שנתקלתי בלקוסט במחיר נורמלי זה במזרח הרחוק,

כנראה מרוב שיש תחרות מהזיופים, אף אחד לא קונה מקורי :-)

בוס לדעתי יקר ולא תמיד איכותי, יש ויש. היו לי חולצות של בוס

שנשחקו בקצב של קסטרו ;-) והיו מקוריות לחלוטין, ועברו

כביסות עדינות, כמו כל שאר החולצות.

ובארץ שני המותגים סובלים מתדמית לא משהו...

פורסם

אושרי. אתה מדבר על פולו או על מכופתרות עם שרוול ארוך?

תראה לי ערס שהולך עם BOTTOMDOWN של לקוסט.

לגבי פולו מסכים לחלוטין, התדמית בעייתית.

פעם אחרונה שהייתי בפקטורי 54 בנתניה ויצאתי עם 3 חולצות מכופתרות שרול ארוך של בוס, לקוסט וארמני בפחות מאלפיה. מחיר מקורי היה כ600-800 שקל לחולצה בודדת. כך שיש מבצעים.

אני יודע שהן תשרתנה אותי יותר מעונה אחת לכן אין לי בעיה עם המחיר. יש לי בארון חולצות של בוס ולקוסט שאפילו לקחתי לחייט ועברו התאמה לגזרה החדשה, אחרי שהורדתי 15 קילו, כי נראו ממש כמו חדשות גם אחרי 5 שנים. אבל אני בקושי הולך איתן.

לאומת זאת יש לי חולצות של קנזו וקום דה גרסון שבסייל מטורף עלו 150 יורו והן ממש לא משהו מבחינת איכות, לא כמו רנואר-זארה-קסטרו אבל בליגה הזו.

פורסם

לא יודע על מה אתם מלינים, יש לי חולצות של קסטרו שקניתי לפני 8 שנים והן נראות מצויין.

את רוב הכביסות הן עברו במכונה רגילה, הרבה פעמים אין לי זמן לניקוי יבש אז אני זורק הכל למכונה.

חולצה אחת של זארה שאני ממש אוהב לא יוצאת טוב מהמכונה אבל כל השאר יוצאות פרפקט.

מותג נוסף שאני אוהב בסדר גודל בינוני מבחינת עלות הוא Ben Sherman.

haters will hate

• תוכן חדש...