Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לחולצות מכופתרות שהולכים איתן ביום יום, אני לא מתכוון "לטומי הילפיגר" ו"ראלף לורן למיניהם", שהם יותר "פנסי"

אלא חולצות פשוטות אך עם זאת איכותיות מספיק, לרנואר וקסטרו יש אחלה של חולצות, אבל הן ממש לא מצדיקות את תג המחיר של 300 שקלים לחולצה!

אשמח לשמוע מה המלצותיכם

תודה ושבוע טוב!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קסטרו עודפים ב 79 שח.

יש באלנבי ת"א או יפו.

יש גם סניפים בקניוני עודפים אבל שם הסחורה הטובה נגמרת ב 9 בבוקר.

ג'קטים של חליפה ב 99 ש"ח אם אתה צריך

אייל

פורסם

בחנות המפעל בבגיר בקרית גת.מחירים לפעמים מצחיקים. של כ 50 שח

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני מאוד אוהב את של celio כי הם הכי איכותיות בסגמנת של רנואר וקסטרו. גם אני מחפש עכשיו לרכוש חולצות ליום, יום במשרד. Celio יקרים ואני מחכה למבצעים הטובים שלהם. כרגע אני מתלבט להזמין באליאקספרס רק שאני דואג לאיכות. אבל יש שם חולצות מטורפות.

החיים הם כמו....

פורסם

רק gant עולה בערך פי 3 מ celio, וגם נראה ובאיכות שלא קרובה אחד לשני.

לפות״ש, במחירים כאלה תקנה באיביי טומי/ראלף לורן, אם יש סבלנות זה עולה סביב 200₪,

פלוס מינוס עשרים שקל, כמובן כולל משלוח. יצא לי לקנות גם במחירים של 150-160₪, אבל זה

נדיר יותר, ובעיקר במכרז באיביי ולא ברכישה מיידית.

300 שקל לרנואר/קסטרו?! למישהו שם נדפקה הקופסא לגמרי?!

פורסם

אני עם סליו.

פעם בחצי שנה יש לבלייזר מבצע של 1+1 או 50%

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

פנסי או לא זה אתה תחליט יש כאלה שמסתובבים ביומיום גם עם חולצות של טומי ושל ראלף לורן, חכה למבצע סוף עונה ותעשה רכישה של כמה חולצות המחירים יורדים משמעותית.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
פנסי או לא זה אתה תחליט יש כאלה שמסתובבים ביומיום גם עם חולצות של טומי ושל ראלף לורן, חכה למבצע סוף עונה ותעשה רכישה של כמה חולצות המחירים יורדים משמעותית.

מתי המבצע הזה חל והאם זה בכל הסניפים?

רק gant עולה בערך פי 3 מ celio, וגם נראה ובאיכות שלא קרובה אחד לשני.

לפות״ש, במחירים כאלה תקנה באיביי טומי/ראלף לורן, אם יש סבלנות זה עולה סביב 200₪,

פלוס מינוס עשרים שקל, כמובן כולל משלוח. יצא לי לקנות גם במחירים של 150-160₪, אבל זה

נדיר יותר, ובעיקר במכרז באיביי ולא ברכישה מיידית.

300 שקל לרנואר/קסטרו?! למישהו שם נדפקה הקופסא לגמרי?!

אני כבר תקופה ארוכה מחפש מכופתרות של ראלף לורן SLIM FIT באיביי ולא מסתדר עם זה, אף פעם אין מידה L.

האם תוכל לעזור ?

פורסם

*שמתי שלב ש(כרגיל) חפרתי, אז קודם אני אנצל"ש ואז אענה ('צטערת): כל המבצעי "מחיר טירוף" האלה שאתם מדברים עליהם, מישהו יודע אם הם קורים גם באיזור חיפה? אם כן מתי ואיפה?

אני מסתובב עם חולצות מכופתרות ביום יום, את רובן ככולן קניתי ב H&M, לפני כן קניתי כמה ברנואר אבל אחרי החולצות של H&M אלה של רנואר מרגישות כבדות ולא נעימות. אני לא מת על המחירים של H&M בארץ (חולצה שעולה כאן 160/170 שקל עלתה לי בקנדה 16$) אבל הם היחידים שמייצרים חולצות בגזרות שנראות עליי טוב. אני מציע להמנע מסדרת Easy Iron שלהם (כתוב בתוך איזור הצוואר), הן יחסית כבדות ויותר מחוייטות.

הבעיה שלהם היא שאני יכול להיכנס 4 פעמים לחנות שלהם, וכל פעם יש דברים אחרים, פעמיים אני ארצה לקנות את כל מה שיש שם ופעמיים אני אקיא קצת בפנים ואצא.

החולצות של קאסטרו מרגישות הרבה יותר מחוייטות בשביל לבישה יומיומית (זה לא התג על החולצה שקובע אם היא פאנסי או לא, זה עניין של גזרה, עיצוב ובד).

Celio משום מה כל פעם מרגישות לי "לא נכון" (כן, אני יודע שזה נשמע כמו ילדה בת 16 if you know what I mean, אבל עדיין), או שהן צמודות מתחת לבית השחי, או שהן פשוט יושבות לא טוב.

לרנואר יש אחלה חולצות, והבד שבו הם משתמשים נעים ונחמד, אני לא מתחבר לעיצובים ("אז מה תרצה? פסים או משבצות?")

החולצות של זארה נהדרות, אבל יקרות מידיי בשביל הכיס שלי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני כבר תקופה ארוכה מחפש מכופתרות של ראלף לורן SLIM FIT באיביי ולא מסתדר עם זה, אף פעם אין מידה L.

האם תוכל לעזור ?

קודם כל הסלים פיט של ראלף לורן נקרא CUSTOM FIT, אז תעשה חיפוש RALPH LAUREN CUSTOM FIT

מידה לארג' אאל"ט זה 16.5/17? הנה סתם חיפוש קצר שעשיתי, בלי יותר מידי מאמץ. כמובן תוכל להתאים למה שתרצה:

http://www.ebay.com/sch/Dress-Shirts-/57991/i.html?_from=R40&_nkw=ralph%20lauren%20custom%20fit&_dcat=57991&rt=nc&_pppn=r1&Dress%2520Shirt%2520Size=17%7C16%25201%252F2

משהו נוסף שנתקלתי לאחרונה. אם אתה מזין משלוח לישראל, הוא מצמצם אוטו' את החיפוש לכאלה ששולחים לארץ.

אז עדיף לשים עוד כתובת אמריקאית של אחת מחברות השילוח, זה נותן הרבה יותר אפשרויות.

אני משתמש לא מעט ב BUY2USA, שלוקחים 7$ לפריט לבוש, מינימום 20$ לחבילה. ככה שאם אתה רוכש 2

פריטים(לא לשכוח לא לעבור עלות+משלוח בתוך ארה"ב של 75$), תשלם 20$, עם שליח עד הבית, שזה סופר משתלם.

בארה"ב יש לא מעט מוכרים שהמשלוח חינם, כלומר כלול במחיר.

• תוכן חדש...