Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכברוני, אני יודע שמכופתרות זה פחות נפוץ אצל הערסים, אבל עדיין יש לא מעט שרואים

את המותג כבעייתי. בוס עוד יותר גרוע.

אני לובש, גם מכופתר וגם פולו, גם של לקוסט, ולא שם על אף אחד, אבל יש כאלה שזה משנה

להם.

לגבי מחיר, תחשוב שבאלפיה אתה קונה 5 RL(בחו"ל), ולדעתי האיכות לא נופלת בהרבה מלקוסט.

בנצי, אני לא יודע, אולי יש לך איזה חולצת ברזנט של קסטרו ;-) אצלי הן נראו כמו סמרטוט,

אחרי זמן לא ארוך של שימוש.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה עם חולצות טישרטים איכותיות איפה אפשר להשיג בארץ?

נכנסתי אתמול לפוקס והכול שם נראה על הפנים. :|

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בנצי צודק. אני אתמול לאחר השרשור הזה והצורך בחולצות פתחתי את הארון.

ממצאים:

החולצות מעונה שעברה שלבשתי אותם לעתים נדירות של רנואר נראות כמו סמרטוט.

חולצות של קסרו- הדגמים הישנים. מצאתי שני חולצות שמלפני 5-4 שנים שבמצב טוב ושל שנה שעברה פשוט זוועה. לכן בנצי החולצות אצלך עד היום שמורות. כנראה החליפו מפעל.

יש לי 4 חולצות שנראות כחדשות וראו איזה פלא- חולצות של celio.

חבל שאין עודפים באזור הדרום (אשקלון-אשדוד) בכל מקרה קניה של חולצות איכותיות במחיר 200+- מאחד המותגים שהוזכרו כאן בשרשור היא קניה בסופו של דבר משתלמת. נחכה למבצעים :sly:

החיים הם כמו....

פורסם

מצטער, אבל מי שמשלם 300 שקל בשביל חולצה (ולא משנה של איזה מותג) הוא פראייר.

אפשר למצוא חולצות איכותיות ב 100 ש"ח ופחות. זה ששילמתם על 3 חולצות 1000 ש"ח לא הופך אותן ליותר איכותיות, גם אם זו ההרגשה שזה נותן לכם (ומצטער מראש לכאלה שהעידו שהם עושים את זה)

יש להרבה אנשים בפורום בעיה לא פשוטה. הם הכניסו לעצמם לראש שאם יקנו ביוקר זה אומר שהם קנו את הכי טוב שיש.

אז בוקר טוב: לרוב זה לא ככה:roll: (וכאן הזמן למחוק את הסטיגמה "זול יוצא יקר", שמעודד קנייה במחירים הזויים)

אני מקורב לאנשים שכל הזמן הולכים לאירועים "סטייל הוליווד" שכל אחד שם מתלבש כמו מינימום שחקן הוליווד, והם לא מהאלה שהולכים וקונים את הדברים הכי יקרים שיש, ולמרות זאת כולם מתפעלים כל פעם מחדש מהבגדים שלהם ( כן כן, אלה שהוציאו אלפי שקלים/דולרים על הבגדים של עצמם באים ומחמיאים לאנשים שלא עשו את זה ונראים בדיוק אותו דבר)

אז אתם יכולים להיות רגועים, גם אם לא תקנו חולצה ב 500 ש"ח אתם יכולים להיראות טוב, ואם תקנו במקום הנכון גם תיראו יותר טוב מאלה שהוציאו מאות שקלים.

ולמען ההבהרה והיטל ספק:

הדברים נאמרו מפי אדם שיכול להרשות לעצמו לקנות חולצה גם ב 1000 ש"ח ולא עושה את זה.

פורסם

תסלח לי אבל הצהרות מיהו פראייר הן לא במקום.

איכות עולה כסף, לא פוזה, איכות.

לא שמחיר הוא ערובה לאיכות אך על הדבר האיכותי תשלם יותר.

נזכרתי ש2 החולצות האהובות עלי הן של בננה רפבליק.

לא זולות, שוות פי שלוש ממה שהן עלו, הגזרה מושלמת, הבד משובח מאוד, הכל פשוט מושלם.

haters will hate

פורסם
טרנספורטר, לא מבין למה עשיתי סלט. יש גם וגם, וחידשת לי כי לא

ידעתי שיש גם סלים פיט.

כנראה הסלים פיט שלהם לא ככ נפוץ, ולכן קשה לך למצוא.

ודרך אגב, 15-15.5 זה מדיום וממש לא לארג׳.

בנצי, קנת קול חולצות לא רעות בכלל, אבל לפחות אלה שהיו

לי נשחקו יחסית מהר בכביסה. Ck אחלה חולצות, ממליץ גם.

לגבי לוגו או לא, זה מאוד תלוי לאן ואיך(עבודה/יציאה/סתם להסתובב)

ואיפה בדיוק הלוגו.

לי יש חולצות של טומי שהלוגו בקצה השרוול למטה, וממש לא

בולט, ויש כאלה שאין בגלל לוגו חיצוני. כנל RL. וכמובן יש את אלה

עם הלוגו במיקום הרגיל.

רוב האנשים לעומת זאת אומרים, אם כבר שילמתי על חולצה

ממותגת, אני רוצה שיראו. אני יחסית דומה לך בעניין הזה ואומר

תמיד, שמי שצריך לדעת יודע.

עכברוני, לקוסט אחלה חולצות, אבל יקרות מאוד ואין כמעט הנחות

משמעותיות, גם לא בחול. בחול לפחות אתה קונה שני RL במחיר

לקוסט אחת, כמובן בזמן סייל, שאז על RL יש הנחות יפות.

המקום היחיד שנתקלתי בלקוסט במחיר נורמלי זה במזרח הרחוק,

כנראה מרוב שיש תחרות מהזיופים, אף אחד לא קונה מקורי :-)

בוס לדעתי יקר ולא תמיד איכותי, יש ויש. היו לי חולצות של בוס

שנשחקו בקצב של קסטרו ;-) והיו מקוריות לחלוטין, ועברו

כביסות עדינות, כמו כל שאר החולצות.

ובארץ שני המותגים סובלים מתדמית לא משהו...

אני לא יודע אם זה לארג או מדיום אבל כשמדדתי בארץ ראיתי שסלים פיט הכי מתאים לי 15.5

וקאסטם פיט 15 ומטה.

לדעתך לא תהיה בעיה למצוא באיביי מידות וצבעים ?

מה לגבי מכס ומעמ ?

פורסם
ידידי, המטרה הייתה לתת נקודה למחשבה.

ולגבי ה״פראייר״- קבל את התנצלותי. העיקר שהבנת את הרעיון:wink:

כמובן שהתכוונתי גם לאיכות וגם למראה. בבגדים זה בד״כ דברים שצריכים לבוא ביחד.

אשריך, גבר. גבר גבר אפילו. ממרומי גילי אני למדתי את זה מנסיון. לא כל מותג הוא איכותי, כפי שכתבתי. אבל יש כאלה שכן והם לא זולים.

עכברוני, אני יודע שמכופתרות זה פחות נפוץ אצל הערסים, אבל עדיין יש לא מעט שרואים

את המותג כבעייתי. בוס עוד יותר גרוע.

אני לובש, גם מכופתר וגם פולו, גם של לקוסט, ולא שם על אף אחד, אבל יש כאלה שזה משנה

להם.

לגבי מחיר, תחשוב שבאלפיה אתה קונה 5 RL(בחו"ל), ולדעתי האיכות לא נופלת בהרבה מלקוסט.

בנצי, אני לא יודע, אולי יש לך איזה חולצת ברזנט של קסטרו ;-) אצלי הן נראו כמו סמרטוט,

אחרי זמן לא ארוך של שימוש.

RL הוא מצויין. הוא גם יהודי בניגוד לנאצי הצורר, אבל לי אישית נמאס פשוט מאמריקאים. הרבה מאוד שנים חייתי על הקו לארה"ב ולבשתי רקCK, DKNY ,RL, טימברלנד ודוקרס. משום מה תמיד נמנעתי מטומי ונאוטיקה.

פורסם
אני לא יודע אם זה לארג או מדיום אבל כשמדדתי בארץ ראיתי שסלים פיט הכי מתאים לי 15.5

וקאסטם פיט 15 ומטה.

לדעתך לא תהיה בעיה למצוא באיביי מידות וצבעים ?

מה לגבי מכס ומעמ ?

אני מידה 15/15.5(תלוי בחברה), אבל רגיל, לא קסטום או סלים, וזה מדיום.

עד היום לא היתה לי בעיה למצוא באיביי, אני מניח שגם אתה תסתדר.

אם אתה עושה שימוש בחברת שילוח כמו buy2usa, אתה יכול עד 74.99$, כולל המשלוח בתוך ארהב.

תשתדל למצוא מוכר שיש לו שתי חולצות שאתה אוהב, ואז לפעמים זה מספיק. אם אתה עובר את זה,

הם יחייבו אותך במע״מ ועוד כמה דולרים עמילות מכס. המשלוח דרכם לארץ הוא 7 דולר לפריט לבוש,

אבל מינימום 3 פריטים לחבילה, או 20 דולר.

אם המוכר שולח ישירות לארץ, עקרונית אתה צריך שלא יעבור את ה74.99 כולל המשלוח לארץ, אבל מנסיוני,

כמעט אף פעם לא לקחו לי מכס על בגדים, ככה שזה הימור לא רע.

פורסם

מכנסיים ליום יום, רק דוקרס. אלה עם הפרונט השטוח, לא צריך לגהץ כל עוד מוציאים מהמייבש ישר אחרי שהוא סיים לעבוד.

כמו שאמרתי, לא כל מותג יקר הוא איכותי, זה בדרך כלל עובד הפוך.

haters will hate

פורסם
אני מידה 15/15.5(תלוי בחברה), אבל רגיל, לא קסטום או סלים, וזה מדיום.

עד היום לא היתה לי בעיה למצוא באיביי, אני מניח שגם אתה תסתדר.

אם אתה עושה שימוש בחברת שילוח כמו buy2usa, אתה יכול עד 74.99$, כולל המשלוח בתוך ארהב.

תשתדל למצוא מוכר שיש לו שתי חולצות שאתה אוהב, ואז לפעמים זה מספיק. אם אתה עובר את זה,

הם יחייבו אותך במע״מ ועוד כמה דולרים עמילות מכס. המשלוח דרכם לארץ הוא 7 דולר לפריט לבוש,

אבל מינימום 3 פריטים לחבילה, או 20 דולר.

אם המוכר שולח ישירות לארץ, עקרונית אתה צריך שלא יעבור את ה74.99 כולל המשלוח לארץ, אבל מנסיוני,

כמעט אף פעם לא לקחו לי מכס על בגדים, ככה שזה הימור לא רע.

כש BUY2USA מביאים את זה לארץ הם לא מחוייבים במכס ?

אם אני מזמין ממוכר מסויים 2 פריטים הדמי משלוח בתוך ארה"ב הופכים להיות יותר זולים בגלל שזה אותה חבילה?

פורסם

יש לי הרבה חולצות פולו קצרות של RL וטומי, למעט 2 חולצות של RL שקניתי ישירות בחנות המפעל בסין במחיר זול מאוד- את כל היתר קיבלתי במתנה.

אישית נראה לי בזבוז כסף להוציא כל כך הרבה כסף על חולצות פולו שב-1/5 מחיר אני קונה חולצה דומה לא ממותגת באיכות דומה.

לפני שנה אישתי קנתה לי סריג של טומי, הוא עלה משהו כמו 500 שקלים, בערך שבוע לאחר מכן ראינו את אותו סריג ב-ד-י-ו-ק בחנות אחרת ממותג "עממי", הוא עלה בערך 150 שקלים (כאמור- בדיוק אותו סריג\דוגמא\גזרה\בד\צבע).

לכן יש בגדים מסויימים שאני כן מוכן להשקיע, למשל חולצות מכופתרות שאני תופר לפי טעמי האישי ובאיכות מאוד גבוהה, ויש בגדים מסויימים שאין לי בעיה להתפשר על מותג "נחות" שנותן אותה תמורה עבור פחות כסף.

בפרטי לבוש אחרים אני קונה על פי נוחות או טעם, אני מאוד אוהב בגדים של CK (חולצות מכופתרות, מכנסי ברמודה, חולצות T קלילות), אני אוהב בגדים של DKNY (שוב, מכנסיים קצרים, פה ושם חולצות), אני אוהבים בגדים של מסימו דוטי (ג'ינסים וחולצות אלגנטיות), אוהב בגדים של טד בקר (ג'ינסים וחולצות קלילות), קונה גם חולצות T קלילות מארמני אקסצ'נג' (לפעמים גם ג'ינסים).

אני מת על ג'ינסים של דיזל, הם באמת יושבים פגז אבל אם זה לא במחיר של סייל, קרי עד 500 שקלים לג'ינס- אני לא מתקרב לחנויות שלהם (מי מת שצריך לשלם 1500-1700 לפאקינג ג'ינס??).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כש BUY2USA מביאים את זה לארץ הם לא מחוייבים במכס ?

אם אני מזמין ממוכר מסויים 2 פריטים הדמי משלוח בתוך ארה"ב הופכים להיות יותר זולים בגלל שזה אותה חבילה?

עד 74.99 כולל דמי המשלוח בארהב, הם לא יחייבו אותך במכס. אם קנית 2 חולצות ב 70 דולר, ועלה לך משלוח עד

המחסן שלהם בניו גרסי עוד 4.99, אין חיוב במכס או מעמ, ותשלם להם 20 דולר על המשלוח לארץ.

אם קנית 3 חולצות, כל אחת ב 24.99 והמשלוח לניו גרסי היה חינם, לא תשלם מכס, אלא רק 7 דולר לפריט, כלומר 21 דולר.

פורסם

מצחיק שהמחירים בארץ של דיזל יותר זולים(לאותו ג'ינסים) מהמחירים בהונקונג ואפילו בארצות הברית. ההבדל היחידים הוא שבארצות הברית המחיר צונח בלפחות 40% בסוף עונה, מה שכאן בחיים לא יקרה, לצערי זה השריטה שלי(בכללי בגדים) ואין לי בעיה לבזבז אלפי שקלים בחודש על זה.

מדברים ממש זולים שיושבים טוב, כמו חולצות, מכנסיים של ריפ קארל, בילבונג. בעיקר ביום יום אני לובש חולצות מכוופתרות קז'ואליות של דיזל, ג'י-סטאר, CK. לא יודע, כל, האופנה בארץ גורמת לי לסילדה ממותגים כמו Rת TH, נאוטיקה, לקוסט ובוס. מה שיותר מוכר פה זה כמה מכופתרות וחולצות פולואים וטישרטים שלהם. הדברים שהם מציעים באתרים הבני"ל שלהם מדהימים(במיוחד בוס).

עוד מותג שאני מאוד אוהב זה הdenim & supply של RL, מחירים יחסית נמוכים והסגנון והעיצוב ממש ברמה(ההבדל הוא במיוחד במחיר ביחס לחברות כמו דיזל וג'י- סטאר)

• תוכן חדש...