Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי 4 חולצות שנראות כחדשות וראו איזה פלא- חולצות של celio.

חבל שאין עודפים באזור הדרום (אשקלון-אשדוד) בכל מקרה קניה של חולצות איכותיות במחיר 200+- מאחד המותגים שהוזכרו כאן בשרשור היא קניה בסופו של דבר משתלמת. נחכה למבצעים :sly:

החודש יש בבלייזר יש שובר של 1+1 עד 4 פריטים לסליו. ב25 שקל אתה יכול לקבל גם חומר קריאה לא רע (אני טוען אפילו טוב) והנחה מכובדת מאוד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בספק שהמחירים בארץ לדיזל יהיו זולים מארה"ב או הונג קונג, כשתשווה את אותו ג'ינס בדיוק אתה כנראה תגלה כמה בישראל לא זול.

המחיר שציינתי 1500 שקלים הינו לג'ינס מקולקציה חדשה לגמרי (ויש בחו"ל המון דגמים של דיזל שבכלל לא מגיעים לישראל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני בספק שהמחירים בארץ לדיזל יהיו זולים מארה"ב או הונג קונג, כשתשווה את אותו ג'ינס בדיוק אתה כנראה תגלה כמה בישראל לא זול.

המחיר שציינתי 1500 שקלים הינו לג'ינס מקולקציה חדשה לגמרי (ויש בחו"ל המון דגמים של דיזל שבכלל לא מגיעים לישראל).

בעודנו מדברים(מתכתבים) אני לובש ג׳ינס שנקנה בחנות בארץ, קולקציית החורף האחרונה(f/w 13-14) מחיר באירו-220/210

מחיר בדולרים(298 פרי טקס)

מחיר בארץ-1100, המחיר המקורי.(לפני8% הנחה ללקוח חוזר)

היבואן פולימוד עובד צמוד עם דיזל. הקולקציה מגיעה חלקית(בערך 50%) מה שפעם היה מגיע אולי רבע, ובערך שבועיים אחרי שהיא יוצאת בעל העולם. ח׳ח להם כי פעם זה לא היה ככה.

פורסם

ג'ינס בארבע ספרות? תהיו בריאים. כמובן שכל אחד וכספו שלו, אבל זה פשוט נשמע מוזר.

לפני כשנתיים, כמעט וקניתי משקפיים של פורשה (כן, כן...) ב-2800 ש"ח. כרגיל, אני חייב תודה עצומה לאימי, שמעמידה אותי במקום טוב-טוב.

פורסם

בקרוב טס ללונדון,הייתי רוצה לקנות חולצות של kennethcole,יש מקום מומלץ?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

קח בחשבון שלונדון יקרה מאוד, אני לא מכיר את המותג שעליו אתה מדבר אבל אם הוא נמכר בארץ סביר להניח שבארץ יהיה יותר זול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

וואלה.. אני לא יודע איפה להשיג את זה בארץ.

יש איזו חנות מומלצת בלונדון? זו כבר הפעם השנייה שאני טס אבל אשמח לשמוע המלצות מחברי הפורום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
ג'ינס בארבע ספרות? תהיו בריאים. כמובן שכל אחד וכספו שלו, אבל זה פשוט נשמע מוזר.

אני מסכים איתך לחלוטין, זה לא נשמע מוזר, זה נשמע מוגזם לחלוטין עבור חתיכת בד, יפה ככל שתיהיה.

אני קונה לרוב ממסימו דוטי, קונה בסיילים של סוף עונה (כחודש וחצי לאחר תחילת עונה...) בהנחה משמעותית ומשלם כ-350 שקלים לג'ינס.

גם TED BEKER מוציא אחלה ג'ינסים, קצת יותר יקרים באיזור ה-500 שקלים.

בכל מקרה אני לא משלם מעל 600 שקלים לג'ינס.

פריט הלבוש היחיד עליו אני מוכן לשלם לא מעט זה נעליים, בעיקר נעלי עבודה (אבל לא רק), אני קונה הרבה נעליים של GEOX, לעיתים משלם גם 1200-1500 שקלים לזוג נעליים אלגנטיות לעבודה אבל שוות כל שקל- נוחות כמו נעל ספורט טובה ועמידות בצורה פשוט פנטסטית- כרגע אני נועל זוג שהוא בן 3 שנים (אין טעות), הזוג נראה ומרגיש חדש לחלוטין, היה בשימוש יומיומי עד לפני חצי שנה שרכשתי זוג נוסף ומאז אני נועל את 2 הזוגות לסירוגין.

פורסם

גם אני ככה, לא קונה ג'ינסים ביותר מ100 דולר, בד"כ אני מוציא אפילו פחות מ60 על ג'ינס.

חולצות זה עניין של גחמות, בד"כ אני מוצא חולצות מכופתרות ליום יום של המותגים שהזכרתי מקודם באיזור ה30 דולר לחולצה. אבל לפעמים איזו חולצה יפה מושכת לי את העין אז גם 100+ זה בסדר כל עוד זה לא הרגל, היום ראיתי חולצה יפה בחנות של ysl, עצרתי את עצמי והחזרתי אותה לקולב.

נעליים זה סיפור אחר, לא מתקרב לאלדו וכבר פתחתי בעבר על החיבה שלי לנעליים איכותיות, בתחום הזה אני אוציא כמה שצריך על משהו שאני אוהב.

אני מאמין שיש לי נעליים בארון בשווי של 60k ש"ח וזה בלי להגזים.

ואני אוהב את סלבטורה פראגמו.

haters will hate

פורסם

אנחנו עם אותה שריטה בנצי,

גם אני פה ושם נדלק על איזו T שירט ב-AX או CK וכו' ומוציא עליהן 100$ לחולצה, גם אני נמנע מלהפוך את זה להרגל.

כנראה שזה משהו בגנים של בת ימים לשעבר....

:lol:

• תוכן חדש...