Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

התחדשתי היום ברכב פולקסוואגן ג'טה טורבו דיזל גיר רגיל שנת 2007 ,לאחר כמה שנים עם פולו דיזל סטיישן sdi

כמה שאלות לעוזרים פה

א. האם מחליפים שמן גיר מתי שהוא? האם יש בזה סיכון? הרכב גמע 300 אלף קיל' ולא החליפו אותו מעולם. ויש לי מין שריקה קלה או סוג של רעש תחינה מאזור הגיר במצב נסיעה

ב. הבולמים הקידמיים מרגישים ממש רע ,כל פס האטה הרכב ממש רוקד וכמעט נדפק ,השאלה איזה בולמים כדאי להרכיב לרכב הנ"ל ,מנסיון שלי עם הרכב הקודם שמתי "מונרו" והתאכזבתי קשות ,הם פשוט לא הצליחו להחזיק את משקל הרכב בקפיצה חזקה מידי ,עד כדי דפיקה ממש (מידי רקים)

ג. האם יש סיכוי שצריך גם להחליף קפיצים? ואיך אני יכול לוודא זאת

ד.שאלה אחרונה האם באמת יש לי מה לפחד מהקילומטר הגבוהה או שזה אופייני לסוג רכב שכזה ויש לו להגיע למליון (כמו שטען המוכר ) אגב הוחלף ברכב ממש בתקופה האחרונה 4 מזרקים 4מחממים מסרק הגה שיפוץ ראש טיימינג ומשאבת מיים)

פורסם

אני יכול לתרום לדיון שהשריקה שאתה שומע זה מהטורבו.

וזה בדרך כלל מעיד שהוא עובד תחת לחץ.

שתי סיבות שיכולות לגרום לזה:

טבעות איטום בעלות בלאי גבוה (לחץ גבוה במנוע)

טורבו עייף.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

יש צדק בדברך.. אבל במקרה הזה ספציפי זה לא נשמע כלל מהטורבו ,זה נשמע גם בירידה שהרכב בהילוך מלווה במין רעש חיכוך נוסף ,וכמובן שאני לוחץ קלאץ הרעש מפסיק

מה לגבי הבולמים חייב דחוף עזרה!!!

בבקשה

פורסם

בקשר לבולמים, צריך פשוט להרכיב את הדגם המתאים לרכב שלך. לא כל בולם של ג'טה יתאים לך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אולי תפנה למוסך שמבין עניין באיזור המגורים שלך. שם תקבל פתרון לכל הבעיות ובמקום אחד.

אלעד

פורסם

אלעד היקר

אני מאד מאד מעריך את הרצון הטוב שלך לעזור.. זה באמת יפה

אתה רק צריך להבין דבר אחד קטן ,שהפורום הזה נועד להעניק מידע זה לזה מאנשים בעלי נסיון או בעלי מקצוע בתחום

אז תשובה שכזאת : לך למוסך הקרוב לביתך ותקבל יעוץ. לא נראה לי מתאימה ומנומסת וקשורה לפורום הזה

ערב טוב

אגב החלפתי היום בולמים של "מונרו" +תושבות חדשות אלו פשוט היחידים שמצאתי באזור פה במחיר הגיוני. בנתיים מרגישים בסדר , אבל לא ספצ'

סוג של לא מספיק חזקים כדי לשכך את מהמורות הכביש כמו ברכב חדש

לגבי הגיר ,אשמח לשמוע יעוץ

פורסם

אם בעל מקצוע היה רושם לך "תבוא אלי למוסך לאבחון התקלות, ללא חיוב", זה היה בסדר? אז מה ההבדל?

בעל מקצוע לא יתן לך דיאגנוזה מדוייקת מהפורום. הכוונה שלי זה לומר שיש צורך באבחון מדוייק של הבעיה.

מאיפה אתה בארץ?

שוב, איזה בולמים של מונרו הרכבת? התת דגם מתאים לג'טה טורבו דיזל?

אלעד

פורסם

לגבי דיאגנוזה ממוחשבת אני יכול להבין שאף אחד מחברי הפורום לא יוכל לתת לי אבחון מדויק בלי לראות בפועל..

אבל פה מדובר במשהו סטטי ,שיודע או לא יודע ,מכיר או לא מכיר

הרכבתי בולמים שמתאימים לג'טה (ואני מאמין שלעוד כמה דגמי פולקסוואגן)

• תוכן חדש...