Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אאודי a4 שנת 98 , אוטומטית , 1.8 סמ''ק (לא טורבו)

המכונית עברה 213,000 ק''מ ולכן יש צורך לתת לה יישור קו שתוכל להמשיך לסוע בשנים הבאות חייב לציין שאני מאוד אוהב את הרכב את האחיזה שלו ואת הכח שיש לה לכן אני מוכן להשקיע על מנת לשמור עלייה לשנים הבאות ושתמשיך לפנק אותי כמו שהיא עשתה את זה עד עכשיו

שלושת הדברים שאני רוצה לטפל בהם הם ומבקש את ההמלצות שלכם על מוסכים ובעלי מקצוע שמומלץ לגשת אליהם קודם כל יישור קו כללי לבדוק את כל המערכות ולראות מה צריך להחליף במה צריך לטפל דבר שני הגיר הוא גיר 4 הילוכים אוטומטי שכבר מקרטע קצת וצריך לעבור שיפוץ גיר ודבר אחרון הוא הקוסמטי האוטו צבע לבן ויש עליו הרבה שריטות וקצת עבודת פחחות אשמח להמלצה על מקום שעושה עבודה טובה לא מחפש עכשיו "תצוגה" בכל זאת רכב ישן אבל גם לא איזה חאפר שהמחיר יהיה בסדר ובכללי לתת הערכת מחיר מי שמבין כאן כמה כל הסיפור הזה יעלה לי פחות או יותר

תודה מראש על העזרה.

פורסם

היי

אני אישית לא הייתי נכנס לזה.

לגבי הערכות:

שיפוץ גיר - מקום איכותי לדעתי לא פחות מ 5000 שח.

צבע כללי- פחח סביר לא ייקח פחות מ 4000 שח על כל האוטו.

יישור קו ?? תלוי מה צריך ליישר.

לדעתי הדבר העיקרי שייתיישר פה זה חשבון הבנק שלך אז תחשוב טוב.

אלי

פורסם

תחזיר אותה מבחינה מכנית לחיים ואז תראה עם אתה רוצה להעמיק מעבר לכך.

האם ניסית להחליף שמן בגיר יכול לעזור והרבה יותר זול משיפוץ.

אם אתה לא ידוע איזה יישור קו צריך לעשות לרכב תבקש עזרה מחבר פורום עם ידע על אודי או תיגש למוסך כמו רון שיאבחן איזה יישור קו אתה צריך.

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת מהיכן אתה בארץ. מוסך רון הוא אפשרות טובה לטיפול בבעיות המכאניות וביצוע יישור קו אם אתה מאזור המרכז. אם אתה מאזור אחר יש אפשרויות נוספות, רק ציין בבקשה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם כך מוסך רון הוא הכתובת עבורך ליישור קו מכאני.

את הגיר האוטומטי תוכל לבדוק אצל גירים אוטומטיים סגולה בצומת סגולה פתח-תקווה. פנה אל ספי מנהל המקום שהוא גם חבר ותיק בפורום, הוא ישמח לעזור לך.

הצעת מחיר לפחחות תוכל לקבל אצל אלעד שירותי רכב בחולון. אתה יכול לשלוח לו תמונות של הנזק שיש לתקן ב-SMS והוא יחזור אליך תוך כמה דקות עם הצעת מחיר ראשונית בטלפון. תסתכל כאן, הוא עשה כמה פרויקטים יפים מאוד לחברי הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455706&page=2

פורסם

תודה רבה על העזרה.

לגבי הצביעה + השיפוץ גיר , יש מושג כמה אמור לעלות פחות או יותר?

לגביי היישור קו אני יודע שזה תלוי במצב המכני לכן אני לא שואל.

פורסם

שום עסק רציני לא יתן לך הצעת מחיר דרך הטלפון יש צורך לבוא לעסק בין אם זה גיר או צביעה.

מה שכן צביעה איכותית עולה בסביבות ה5000.

אין לנו יכולת לזהות דרך האינטרנט את הבעיות בגיר.

גש למכון גירים שתבחר להצעת מחיר רק אחרי שיבדוק את הגיר מן הסתם ואז תוכל לחזור לשאול את הפורום לגבי המחיר שניתן לך

• ספונסר פורום
פורסם
תודה רבה על העזרה.

לגבי הצביעה + השיפוץ גיר , יש מושג כמה אמור לעלות פחות או יותר?

לגביי היישור קו אני יודע שזה תלוי במצב המכני לכן אני לא שואל.

צביעה קומפלט של רכב מתחילה מאזור ה-3,000 ש"ח אם אין יותר מידי פחחות ומשם המחיר עולה עד לסכומים אסטרונומיים, תלוי באיכות העבודה שאתה רוצה לעשות וכמות העבודה הנדרשת. אם למשל יש חלודה שצריך לעשות לה טלאים גדולים או חלקי פח שצריך לשחזר זה יכול להיות יקר. אם צריך רק צבע ותיקון של כמה מכות נקודתיות אז הרבה פחות. בקיצור, תשלח תמונות של הרכב שלך לאלעד שירותי רכב ותקבל הצעת מחיר מדויקת יותר ולא הערכה כללית.

לגבי שיפוץ גיר, לרוב זה עניין של כמה אלפים. אבל לא תמיד נדרש שיפוץ קומפלט ולעיתים אפשר להסתפק בשיפוץ חלקי שהוא זול יותר. כמו שנכתב כאן, גש עם הרכב לספי, בקש ממנו שיעשה נסיעת מבחן ונהיה חכמים יותר.

• תוכן חדש...