Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 206 1400 2002 אוטומטית, האוטו עבר שיפוץ גיר לפני שנה

בזמן האחרון בבקרים שהאוטו קר שהאוטו עובר מהילוך ראשון לשני אני מרגיש דפיקה קלה כאילו ההילוך מחליק כזה, יש דפיקה והאוטו נדחף קדימה כזה.

שהאוטו מתחמם זה לא קורה, וגם שהאוטו קר זה רק מהילוך ראשון לשני.

עוד משהו מוזר, שאני מגיע ל50 קמש פתאום מתחילות רעידות קטנות והאוטו נהיה כבד, שאני עובר את ה60 65 זה נפסק.

בסקאנר לא מצאו בעיות בגיר ויש עוד אחריות על השיפוץ גיר מה כדאי לעשות ומה נראה לכם הבעיה?

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש אחריות על שיפוץ הגיר, גש בזריזות למכון ששיפץ לך את הגיר ובקש שיבדוק את התקלה החדשה שהופיעה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

האם אתה חש בבעיה כלשהיא בזמן הנסיעה? האם נדלקו נוריות אזהרה בלוח המכשירים?

חלק מן התקלות שנסקרו הן תקלות [חוסר]תקשורת אשר יכולות לנבוע מתקלה במחשב או בחיוט, ולחליפין עלולות להיות גם תקלות "אמיתיות".

המוסך לא אמור להחזיק אותך, אלא לבצע סריקת תקלות במכשיר ייעודי.

פורסם
הייתי אצל אורן וגילו בעיות בגיר במחשב, יש לי אחריות על הגיר במוסך המורשה.

לפני שאני הולך לשם ויחזיקו אותי יום שלם סתם לחינם רציתי שתגידו לי איזה בעיות יש בגיר ואם זה חמור..

http://up404.siz.co.il/up3/mdcn2m2mig4o.jpg

אם ההיית אצל אורן מן הסתם הוא אמר לך מה התקלות ומשמעותן . אולי אורן יעלה ויספר לנו .

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

הגיר עבר שיפוץ, ובאותו זמן אורן לא היה במוסך אז רק צילמתי את המסך להראות למוסך המורשה כי פעם קודמת שהייתי שם אמרו שלא ראו כלום..

פורסם

אני חייב להוסיף משהו בנימה אישית,אני נרשמתי פה לפורום בגלל סרט שאני אוכל כבר 3 שבועות בגלל הגיר ב307 שלי,ועכשיו אני רואה את הסרט שלך : גיר שעבר שיפוץ במוסך מורשה וחזר עם 7 תקלות,שיכול להיות שהם רק תקלות מינוריות במחשב,אבל עדין,,,הרגשה שבארץ אולי יש מקצוען אחד על כל 1000 חאפרים.

אני מגיע מעולם התעופה,מכונאי מטוסים,ועבדתי תקופה גם באל על,אצלנו במקצוע כמעט כולם יודעים שתמיד צריך להשתמש בשמן הנכון,לסגור את הבורג בצורה נכונה,לאתר תקלות בצורה מקצועית,כי אם לא ! אתה עומד למשפט ! ויכול להיות מואשם בהריגה !

יכול להיות שמי ששיפץ לך את הגיר פשוט פגע בחיווטים של החשמל,או הרס לך סנסורים או משהו,אני לפני שיפוץ גיר,ואני הולך לשבת על הגרון של מי שהולך לשפץ לי את הגיר

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם, הרכב הזה נבדק ע"י בפעם הראשונה לפני כשבוע, אז היו תקלות של החלקה, וויסות לחצים, ונעילת ממיר מומנט.

הגיר שופץ לפני כ-9 חודשים במוסך מורשה שמאז נסגר, הפנתי את איתי למוסך מורשה שאני מכיר ובעליו אמין וישר, אך בשיחה עם בעל המוסך מסתבר שהם לא ראו את התקלות והצעתי לאיתי לחזור למוסך המורשה ונסות לממש את האחריות.

מקווה שיסתדר

אורן

• תוכן חדש...