Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור לגבי שנת יצור הרכב מזדה MPV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שברשיון הרכב מופיע תאריך 1999

אבל בחיפושי אחרי כל מיני כלים למזדה, כמו למשל מחשב דיגנוסטיקה,וכן כל מיני קיטים באיביי, תמיד מופיעים בשנתונים עד 98 ומשנת 2000 לא מוצא כמעט תיעוד למזדה MPV שנת 99

משיהו יכול להסביר את זה?

פורסם

ב1999 עברו מדור ראשון (הנעה אחורית) לדור שני (קדמית). המכוניות לא דומות זו לזו בשום דבר, לדור ראשון קוים ישרים יחסית לדור שני. לשניהם גרסאות 4X4 בעולם, לא בארץ.

פורסם

המזדה שאני נוהג עליה היא בצורה הישנה, לא כמו הצורה של 94 אבל לא כמו הצורה החדשה,העגולה.

המנוע הוא מנוע V6 3000

ועדיין זה לא מסביר לי למה באף מקום אני לא מוצא מוצרים שמתאימים ל99

אלא עד 98 ומ2000 ואילך.

אחד הדברים שאני מחפש זה כבל שיתחבר ליציאת הדיגנוסטיקה שתחת המכסה מנוע ולחבר אותו לCARPC כדי לקבל נתונים על המנוע. מה שלי אמרו שזה לא ODB2 איך אוכל לדעת מה זה כן.

פורסם

נמנעים מלציין את שנת 1999, כי השנה הזאת מתאימה לשני הדגמים ולא רוצים לבלבל. נשמע שיש לך דור I.

אני לא יודע איזה כבל דיאגנוסטיקה מתאים לרכב שלך.

פורסם

נראה שיש לך את הדגם הראשון - MPV-LV.

אתה יכול לתת לי את מס. הרישוי (בפרטי) ואני אתן לך קצת פרטים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...