Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת k44 לרכב שעבר 230 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם כדאי להוסיף k44 לרכב שעבר 230 אלף.עשיתי חיפוש מצאתי הרבה גרסאות שונות לכן אני מאד מבולבל .

האם התוסף יכול לגרום נזק למנוע בגלל שהוא עבר כל כך הרבה ,אם לא אז אני יקנה את החומר אבל לפני זה אני רוצה להגיד שעשיתי טיפול 10000 לפני שבועים והכל הוחלף פלאגים שמן כל פילטרים

האם הוספת K44 תדרוש אחרי זה להחליף עוד פעם לשמן חדש או האם אני יצתרך להחליף גם פלאגים כי הבנתי שהם "מתלכלכים" כתוצאה פעולת הניקוי של החומר K44.

הרכב הוא סובארו לאונה די.אל 1600 ידנית שנת 1987 .הרכב נוסע מצויין סוחב טוב מאד

צריכת הדלק 1:10 פשוט חשבתי חשבתי להוסיף אותו כדאי לנקות מכל הפיח שהצתבר אחרי כל כך הרבה קילומטרים ואולי גם כדאי שהקרבורטור יקבל קצת ניקוי

אז חברה תנו לי יעוץ אבל מניסיון ולא סתם .

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

לדעתי לא כדאי כי הרכב עבר פשוט יותר מדי קילומטר ,

ה - K44 יכול לגרום לך לנזילות במנוע ברכב כזה ישן .

אם אכן תחליט לעשות תעשה את זה דרך מיכל דלק שיש לפחות חצי מיכל וכך הוא יהיה דליל .

פורסם

אוקיי

אם החומר כזה חזק ולכן הוא קצת מסוכן לרכב שעבר הרבה קילומטרים הם יש חומר אחר שפועל לפי אותו עיקרון וגם איכותי כמו K44 אבל לא יכול לגרום לנזק כמו ה K44 אם כן אשמח אם תכוונו אותי לחומרים דומים.

****ועוד משהו האם ישנם חומרים מומלצים שנועדו בשביל לנקות את הקרבורטור חומר שנועד לקרבורטורים שנסתמו קצת

אל תשלחו אותי למכוני קרבורטרים כי שלי תקין פשוט אני מעוניין בכל זאת לנקות אותו קצת

כי סגנון הנהיגה שלי לא ממש רגוע לפעמים אני סוחט את הדוושה עד הסוף אז סתם בשביל להרגיש שלם אם עצמי.

תודה מראש.

פורסם

יש חומר כזה - מתאנול!

אני משתמש על רכב שנת 89 קרבורטור עם 250,000 ק"מ (אין לי מושג אם הוחלף בעבר מנוע - יד 8)

מה זה ומה זה עושה?

תריץ חיפוש למילה "מתאנול"

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
שלום לכולם.

האם כדאי להוסיף k44 לרכב שעבר 230 אלף.עשיתי חיפוש מצאתי הרבה גרסאות שונות לכן אני מאד מבולבל .

האם התוסף יכול לגרום נזק למנוע בגלל שהוא עבר כל כך הרבה ,אם לא אז אני יקנה את החומר אבל לפני זה אני רוצה להגיד שעשיתי טיפול 10000 לפני שבועים והכל הוחלף פלאגים שמן כל פילטרים

האם הוספת K44 תדרוש אחרי זה להחליף עוד פעם לשמן חדש או האם אני יצתרך להחליף גם פלאגים כי הבנתי שהם "מתלכלכים" כתוצאה פעולת הניקוי של החומר K44.

צריכת הדלק 1:10 פשוט חשבתי חשבתי להוסיף אותו כדאי לנקות מכל הפיח שהצתבר אחרי כל כך הרבה קילומטרים ואולי גם כדאי שהקרבורטור יקבל קצת ניקוי

מיותר! חבל על הכסף!

אל תעשה כלום!

אל תשים שום תוסף- מיותרועלול לגרום לסתימות!

אין צורך גם לגעת בקרבורטור!!

אם משעמם לך לך לסרט!!

ואם יש לך

כסף מיותר, צרף בחורה לסרט!

הצעה חינם , מניסיון ולא סתם, קח אותה בשתי

ידיים. משום שההצעה לא תחזור שנית!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מיותר! חבל על הכסף!

אל תעשה כלום!

אל תשים שום תוסף- מיותרועלול לגרום לסתימות!

אין צורך גם לגעת בקרבורטור!!

אם משעמם לך לך לסרט!!

ואם יש לך

כסף מיותר, צרף בחורה לסרט!

הצעה חינם , מניסיון ולא סתם, קח אותה בשתי

ידיים. משום שההצעה לא תחזור שנית!!

בברכה

צביקה

אוקיי צביקה תודה רבה אני אקח לצומת ליבי .

אבל בכל זאת אולי תסביר יותר בפירוט למה לא לעשות את זה ?

והאם אתה כמומחה קרבורטרים יכול ליעץ לי על חומר טוב שאיתו ניתן לבצע ניקוי פשוט וקל לקרבורטור לא ניקוי רציני אלה משהו פשוט שאפשר לבצע את זה כל כמה זמן כפרוצדורה על מנת לשמור על הקרבורטור במצב טוב וכדי שלא יגיע רגע שבו הוא יסתם .

תודה מראש.

פורסם
אוקיי צביקה תודה רבה אני אקח לצומת ליבי .

אבל בכל זאת אולי תסביר יותר בפירוט למה לא לעשות את זה ?

והאם אתה כמומחה קרבורטרים יכול ליעץ לי על חומר טוב שאיתו ניתן לבצע ניקוי פשוט וקל לקרבורטור לא ניקוי רציני אלה משהו פשוט שאפשר לבצע את זה כל כמה זמן כפרוצדורה על מנת לשמור על הקרבורטור במצב טוב וכדי שלא יגיע רגע שבו הוא יסתם .

תודה מראש.

הצעה חינם שניה ביום אחד, קבל או עזוב...!

עשה לך מנהג קבוע, מלא דלק לפחות פעם בשבוע!

עשה לך מנהג נוסף , אל תשתמש בתוסף, כי זה בזבוז,

הדלק מתוסף!

אל תשתמש בספריי (קרבורטורים), כי הנזק גדול אחריי!

ממחקר שעשיתי אחריך בפורום גיליתי שאתה חובב מערכות שמע,

לך תשמע. מוסיקה טובה. ועזוב אותך משטויות אחרות, שלא מועילות, ורק מזיקות!

בברכה

צביקה

פורסם
הצעה חינם שניה ביום אחד, קבל או עזוב...!

עשה לך מנהג קבוע, מלא דלק לפחות פעם בשבוע!

עשה לך מנהג נוסף , אל תשתמש בתוסף, כי זה בזבוז,

הדלק מתוסף!

אל תשתמש בספריי (קרבורטורים), כי הנזק גדול אחריי!

ממחקר שעשיתי אחריך בפורום גיליתי שאתה חובב מערכות שמע,

לך תשמע. מוסיקה טובה. ועזוב אותך משטויות אחרות, שלא מועילות, ורק מזיקות!

בברכה

צביקה

צביקה עד כמה שידוע לי הדלקים בארץ לא מתוספים כדי להביא אותם לרמה איכותית במיוחד אלא כדי להתאים אותם לרמות הקבועות ממילא על ידי מכון התקנים (keep clean ו- clean up).

זה שחברות הדלקים קוראות לדלקים שלהן מתוספים, ושמות ציורים של דרקונים לא אומר שאתה מקבל תמיד דלק איכותי יותר, אלא, כמו שטענתי דלק שממילא היית חייב לקבל.

תקן אותי אם אני טועה.

אגב, ממעקב שאני עשיתי אחריך בפורום :-D ראיתי שאתה מתנגד בכל תוקף לתוספים, אבל יש מקרים שאנשים שמו תוסף זה או אחר והשיפור היה ניכר. תסביר למה אתה מתנגד, איזה נזק זה יכול לגרום, ומה הדרך לנקות מערכות דלק והזרקות? (רק טיפול יסודי? גם אם הטיפול הוא יותר תקופתי ומונע?)

פורסם
צביקה עד כמה שידוע לי הדלקים בארץ לא מתוספים כדי להביא אותם לרמה איכותית במיוחד אלא כדי להתאים אותם לרמות הקבועות ממילא על ידי מכון התקנים (keep clean ו- clean up).

זה שחברות הדלקים קוראות לדלקים שלהן מתוספים, ושמות ציורים של דרקונים לא אומר שאתה מקבל תמיד דלק איכותי יותר, אלא, כמו שטענתי דלק שממילא היית חייב לקבל.

תקן אותי אם אני טועה.

אגב, ממעקב שאני עשיתי אחריך בפורום :grin: ראיתי שאתה מתנגד בכל תוקף לתוספים, אבל יש מקרים שאנשים שמו תוסף זה או אחר והשיפור היה ניכר. תסביר למה אתה מתנגד, איזה נזק זה יכול לגרום, ומה הדרך לנקות מערכות דלק והזרקות? (רק טיפול יסודי? גם אם הטיפול הוא יותר תקופתי ומונע?)

ל V6 שלום רב!אני יענה לך אחד לאחד:

לידיעתך כל הדלקים מתוספים! לגבי ההבדלים בין תוסף דרגון, לאחרים הוא בפרסום,

וביחסי ציבור, של החברה המשווקת אותו(דלק) .

חברות הדלק לא מוסיפות תוסף מיוזמתם, אלא בהוראה של משרד האנרגיה,

שכפה זאת עליהם!

נכון אני מתנגד לתוספים, למרות שבעקיפין התוספים גורמים , להגדלת הסיבות לסתימות דלק,

שמאלצות את בעלי רכבי הקרבורטור , להזדקק לשרותי, ומכיוון שאני פותח את הקרבורטורים,

אני מגלה( לא להפתעתי) אטמים שהתפוררו , מתוספי הדלק שהוחדרו, לטנק הדלק, והמסו גומיות, יבשו דיאפרגמות, וסתמו מעברים קטנים בקרבורטור, וחרירים לאוויר אטמוספרי,

שנסתמו גם הם וגרמו לשיבוש בעבודת הסרק, של המנוע!

גם לרכב מוזרק. שימוש בתוסף , כטיפול מונע לא יביא בהכרח, לירידהבתצרוכת הדלק

ולא יכול לבוא במקום ניקוי מזרקים, והוא מומלץ רק , בצורת אינפוזיה, ולרכבים

בעלי פיח רב מאד בבוכנות, ובשסתומים, לשם מניעת צלצולים!

אני מקווה מאד שעניתי על שאולתיך, ומקווה שגם הארתי את עייניך!

בברכה

צביקה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ובאיזו תדירות בדר"כ מומלץ לבמע ניקוי מזרקים?

האם כל צלצול דורש זאת , או האם יש סימפטום אחר שמומלץ בו לבצע ניקוי מזרקים, או לחילופין מס' קילומטרים?

תודה

פורסם
ובאיזו תדירות בדר"כ מומלץ לבמע ניקוי מזרקים?

האם כל צלצול דורש זאת , או האם יש סימפטום אחר שמומלץ בו לבצע ניקוי מזרקים, או לחילופין מס' קילומטרים?

תודה

את הצורך אתה תדע לבד, ירידה בהספק, ועליה בתצרוכת הדלק, לא כל צלצול מקורו במזרקים סתומים, מצד שני תערובת עניה, תגרום לצלצולים , גם בסופר לנסר שלך, וגם ברכב

בעל קרבורטור!

בברכה

וחג חנוכה שמח

צביקה

פורסם
שלום לכולם.

ניטרו 86 חג שמח!

עבר כחודש וחצי מאז פתחת שרשור זה, האם תואיל להאיר את עינינו,

ולדווחו לחברי הפורום המכובדים, באם ישמת ,את היעוץ שקיבלת בשרשור, והאם השתמשת, בתוסף

K44 , ומה התוצאות???

בברכה

וחג אורים שמח

צביקה

• תוכן חדש...