Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חשבתי על אפליקציה מסויימת ואחרי שיחות עם חברים ומשפחה, אולי גם יש לזה סיכוי.

מה עכשיו? איך ממשיכים? איך מתחילים לפתח, איך משווקים?

אני אשמח לכל מידע, כי חוץ מרעיון שאני מאמין בו, כרגע אין לי כלום.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רעיונות זה זול.

אם אין לך ניסיון בניהול/הפקה/הקמה,

אתה צריך להעביר את הרעיון למישהו

שמסוגל לרקום לו תוכנית עסקית.

אל תצפה לקבל נתח כלשהו במידה ואתה לא המוציא לפועל של התוכנית העסקית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתחיל מההתחלה ותענה לעצמך על השאלות:

* האפליקציה מבוססת שרת מרכזי כלשהו? (ואם כן מהיכן יגיע המימון לשרת?)

* האם יש אפליקציות מתחרות? (אם כן מה הנקודות חוזק וחולשה שלהם)

* האם אתה מכוון לקהל יעד רחב? (יענו כל אחד עם iPhone/Android) או לקהל מתמחה (נגני צ'לו לדוגמה) - באופן כללי ב-iPhone יותר קל למכור (בכסף) אפליקציות, ולקהל מתמחה עוד יותר קל למכור בכסף אפליקציות, השאר צריכים לחיות על פרסומות וכו'.

* אתה מקווה להרוויח משהו מזה או שאתה עושה זאת בצורה פילנטרופית.

הפיתוח נשען קודם כל על השאלה של ארכיטקטורת המערכת, מבוססת מכשיר ספציפי או מספר מכשירים או מכשיר ושרת? מצריכה קישוריות לאינטרנט ואם כן איזה (חד פעמית בהרצת האפליקציה או קבועה לכל אורך השימוש).

השלב הבא הוא גם הישענות על יכולות הפיתוח שלך (פיתוח תוכנה באופן כללי ול-Mobile באופן ספציפי).

מה ההערכה שלך לגבי זמן הפיתוח? האם תזדקק לצוות פיתוח? מה לגבי עיצוב (ויזואלי) התוכנה?

שיווק הוא בד"כ חלק נפרד מהפיתוח, במיוחד ב-Mobile, סוגי אנשים שונים עושים את הפיתוח והשיווק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תתחיל מההתחלה ותענה לעצמך על השאלות:

* האפליקציה מבוססת שרת מרכזי כלשהו? (ואם כן מהיכן יגיע המימון לשרת?)

לא יודע להגיד בשלב זה, בשלב ראשוני כנראה שלא, אם יגדלו כמויות המידע אני מניח שזה יהיה לא רלוונטי לשמור אותם על הטלפון עצמו ואז יהיה צורך.

* האם יש אפליקציות מתחרות? (אם כן מה הנקודות חוזק וחולשה שלהם)

לא שידוע לי, חיפשתי ולא מצאתי וכך גם כמה חברים שביקשתי מהם.

* האם אתה מכוון לקהל יעד רחב? (יענו כל אחד עם iPhone/Android) או לקהל מתמחה (נגני צ'לו לדוגמה) - באופן כללי ב-iPhone יותר קל למכור (בכסף) אפליקציות, ולקהל מתמחה עוד יותר קל למכור בכסף אפליקציות, השאר צריכים לחיות על פרסומות וכו'.

קהל יעד רחב וכללי, הכנסה מפרסומות.

* אתה מקווה להרוויח משהו מזה או שאתה עושה זאת בצורה פילנטרופית.

מקווה, אבל לא בשלבים הראשונים.

הפיתוח נשען קודם כל על השאלה של ארכיטקטורת המערכת, מבוססת מכשיר ספציפי או מספר מכשירים או מכשיר ושרת? מצריכה קישוריות לאינטרנט ואם כן איזה (חד פעמית בהרצת האפליקציה או קבועה לכל אורך השימוש).

קישוריות חד פעמית.

השלב הבא הוא גם הישענות על יכולות הפיתוח שלך (פיתוח תוכנה באופן כללי ול-Mobile באופן ספציפי).

יש לי רקע בפיתוח תוכנה ובעיקר במבני נתונים ובסיסי נתונים, אף פעם לא פיתחתי למובייל.

מה ההערכה שלך לגבי זמן הפיתוח? האם תזדקק לצוות פיתוח? מה לגבי עיצוב (ויזואלי) התוכנה?

לגבי זמן פיתוח אין לי דרך להעריך כרגע. לא מדובר במשהו מתוחכם, הלוגיקה עצמה היא פשוטה.

הבעיה שלי היא יותר ההתמשקות למשל לאנשי קשר בטלפון, האופן שבו שומרים נתונים בטלפון וכו.

יש לי ניסיון בפיתוח ממשק ויזואלי ב WEB עם HTML, JAVASCRIPT וכו'.

שיווק הוא בד"כ חלק נפרד מהפיתוח, במיוחד ב-Mobile, סוגי אנשים שונים עושים את הפיתוח והשיווק

באדום למעלה.

פורסם

האם האפליקציה שלך תלויה במקורות מידע צד ג'? (למשל אפליקציה לחיפוש נופשים שמקבלת נתונים מאתר של איסתא) שיכול להחליט יום אחד שאתה מעמיס יותר מדי על השרת שלו, או שסתם לא רוצה להתממשק איתך (בלי שתשלם לו) וישנה את הממשק שלו?

ברמה העקרונית תנסה לעשות פיתוח ראשוני (של הלוגיקה בלבד) לאנדרואיד, יש הרבה יותר מידע וזה הרבה יותר קל ופשוט, תראה שהרעיון ישים (ניתן ליישום) ושזה עושה את העבודה בצורה טובה (כלומר בדיקת היתכנות), משם תמשיך לפי ראותך.

את הזמן לפיתוח האפליקציה יש לך? (מן הסתם זה גם כולל לימוד Java אם אתה לא יודע, ולימוד Android API כמו שאמרת לאנשי קשר וכו').

זמן פיתוח לא מדויק, האם מדובר בעניין של שבועות או שנים? לאן יותר הכיוון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
האם האפליקציה שלך תלויה במקורות מידע צד ג'? (למשל אפליקציה לחיפוש נופשים שמקבלת נתונים מאתר של איסתא) שיכול להחליט יום אחד שאתה מעמיס יותר מדי על השרת שלו, או שסתם לא רוצה להתממשק איתך (בלי שתשלם לו) וישנה את הממשק שלו?

לא.

ברמה העקרונית תנסה לעשות פיתוח ראשוני (של הלוגיקה בלבד) לאנדרואיד, יש הרבה יותר מידע וזה הרבה יותר קל ופשוט, תראה שהרעיון ישים (ניתן ליישום) ושזה עושה את העבודה בצורה טובה (כלומר בדיקת היתכנות), משם תמשיך לפי ראותך.

אוקיי

את הזמן לפיתוח האפליקציה יש לך? (מן הסתם זה גם כולל לימוד Java אם אתה לא יודע, ולימוד Android API כמו שאמרת לאנשי קשר וכו').

ככה ככה, java אני לא מכיר, C# כן. יש לי מידי פעם קצת זמן מת בעבודה או בלילה בבית. אני באמת אצטרך ללמוד את הנושא ולהוריד SDK מתאים וסביבה שתדמה אנדרואיד וכו.

זמן פיתוח לא מדויק, האם מדובר בעניין של שבועות או שנים? לאן יותר הכיוון?

אני משער שמפתח מקצועי יכול לפתח הכל תוך 2-3 שבועות. כלומר סביב ה 100 שעות.

פורסם

Java ו-C# זה לא עד כדי כך שונה, תתחיל מללמוד Java (את התחביר של השפה בעיקר, אני מניח שיסודות OOP אתה מכיר).

ה-SDK של אנדרואיד הוא חינמי והקומפיילר הוא Eclipse בגירסה שמובנות בה התוספות לאנדרואיד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

phonegap? מבחינה ויזואלית, אולי,

אבל מכיוון שידידנו הזכיר התממשקות עם אנשי קשר ומכיוון שיש לו ניסיון בעיצוב ממשק,

עדיף לקפוץ הישר ל-JAVA ולקרביים של אנדרויד.

C# זה העתק של ג'אווה עם שפצורים, כמעט אותו דבר (אותו איכס...), המעבר יהיה לך קל מאוד.

ה-SDK של אנדרויד נוח לשימוש, ויש מדריכים סבירים באתר שלהם.

אתה תגלה מהר מאוד שהסימולטור חסר תועלת, עדיף לעבוד עם טלפון אנדרויד כלשהו שיוקדש לעניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...