Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,

אני בן 24 רווק ורוצה לעבוד בחול במטרה לחסוך סכום מסוים ולפתוח זכיינות של בית קפה מסוים פה בארץ

בארץ אני בחיים לא אחסוך כמו בעבודה בחו"ל זה ברור לי .

לגבי האנגלית - אנגלית ברמה טובה יחסית , אבל תמיד צריך להשתפר עוד.

הפחד שלי זה לפול על איזה נוכל שלא ישלם לי ואז אני אלך לחפש אותו...כי להתלונן עליו לרשויות אני בטח לא אוכל.

זה או זה או לעבוד בעגלות בניו זילנד בצורה חוקית.

פורסם
איזו מין עצה גרועה זאת?

אילו אופציות זה יפתח לו? לשבת בכלא? לחטוף גירוש? להכנס לעסקי הפורנו? קצת פרופורציות בבקשה. אם אין לו יתרון יחסי, אף אחד לא ישים עליו שם. ואיזו כוסית בדיוק הוא יתפוס בתור תייר שעובד בעבודה לא חוקית שמניבה לו 2000 דולר בחודש? (בסדר, 4000 אחרי מכירות. ומה עם מסים? ביטוחים?).

אתה יודע כמה עולה לגור באזור לוס אנג'לס?

אני מבין מאיפה התגובה שלך מגיעה - מהקנאה בפורשה של החבר שלך שתפס את הכוסית האמריקאית - אבל אתה לא יכול לתת תשובה על סמך זה בלבד, אתה יודע...

רוני

קודם כל עצה מעולה.

וזה יפתח לו אפציות גדולות יותר מכלא או גירוש או פורנו (לא שפורנו רע, אני עובד בתור מנהל IT של חברת פורנו גדולה מאוד, ואני מאוד מרוצה) - זה יפתח לו את האופציות של ארץ האפשרויות הבלתי נגמרות. הוא לא חייב לעבוד אפילו בשטות הזו של המכונות, הוא יכול לטייל ולחפש לעצמו עבודה טובה יותר, או מישהו שיוכל לתת לו אשרה (אפשרי גם אפשרי ואפילו לא מסובך), מה גם שלעבוד ב"סיכון" זו בהחלט אופציה, לכלא הוא לא יגיע, אבל אולי יקבל גירוש, ואם כן - חבל. ואם לא - זכית. אי אפשר לעשות הכל לבן ונקי.

ואיזה כוסית הוא יתפוס ? כבר תלוי בו. לישראלים יש פה שקשה לבחורות מעבר לים להתמודד איתו (יעידו הישראלים הגרים שם) לא צריך להיות מיליונר כדי לתפוס בחורה, גם כזו עם כסף. (הן אפילו בד"כ יותר נחמדות מערימת ניתוחי האף שיש בסביון וכו')

עם 2000$ + רווחים (נגיד סביב 3-3.5 ) אפשר להתקיים תענוג, כולל ביטוחים (לא יותר מ 250$) מלאים ומחיה. לגור ב LA יקר, אבל יש מקומות טובים יותר ויש פחות, מי שרוצה באמת לקדם את חייו יוכל "להתכלב" חודשיים שלושה.

אני לא מקנא בחבר שלי בגלל הפורש, אני מקנא בו על ההזדמנות שהוא יצר לעצמו. יש לו אשרת תושב בארה"ב, ולי אין. הייתי שמח שיהיה לי כזה, הייתי שמח לנסוע לשם ולגור שם. אני לא שונא את ישראל, ואני אפילו לא שש לעזוב. אבל אם היה לי בחירה, אני חושב שהייתי מנסה ללא ספק לגור שם. הפורש זה סתם תוספת יפה :)

בקיצור אני חושב שיש הזדמנויות בחיים שצריך לתפוס, בין אם זה יכול לגרום נזק (משטרה, גירוש) או להגשמה עצמית (למצוא עבודה טובה, להשתקע, לתפוס הזדמנות שבארץ אם אבא שלך לא מיליונר קשה לתפוס וכו'.)

פורסם
קודם כל עצה מעולה.

וזה יפתח לו אפציות גדולות יותר מכלא או גירוש או פורנו (לא שפורנו רע, אני עובד בתור מנהל IT של חברת פורנו גדולה מאוד, ואני מאוד מרוצה) - זה יפתח לו את האופציות של ארץ האפשרויות הבלתי נגמרות. הוא לא חייב לעבוד אפילו בשטות הזו של המכונות, הוא יכול לטייל ולחפש לעצמו עבודה טובה יותר, או מישהו שיוכל לתת לו אשרה (אפשרי גם אפשרי ואפילו לא מסובך), מה גם שלעבוד ב"סיכון" זו בהחלט אופציה, לכלא הוא לא יגיע, אבל אולי יקבל גירוש, ואם כן - חבל. ואם לא - זכית. אי אפשר לעשות הכל לבן ונקי.

הייתי נזהר עם כאלה עצות "מעולות". לטוס למדינה לא מוכרת בלי אשרת עבודה ובלי הכנסה מובטחת זה אף פעם לא דבר פשוט. אני לא אומר שאין פוטנציאל לאופציות, אני רק אומר שאי אפשר לסמוך על זה שאתה נוחת בלוס אנג'לס ישר לתוך משלחת קבלה של 10 מעודדות בפונפונים, שטיח אדום וחוזה ל-10 סרטי פורנו.

ספיקינג אוף פורנו - אין לך בעיה מוסרית עם זה? (אני שואל ברצינות).

בנוגע לאשרת עבודה - אם זה היה לא מסובך, אתה לא חושב שהיו הרבה יותר קופצים?

מה רע בלהיות רוקו סיפרדי הישראלי? :lol:

יד על הלב, היית עובד בתור כוכב פורנו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה או זה או לעבוד בעגלות בניו זילנד בצורה חוקית.

אם הכיוון הזה מעניין אותך - מוזמן ליצור איתי קשר.

פורסם

תודה על העצות כולם .

לגבי שחקן פורנו - נשמע ממש מפתה אבל אני לא רוצה לחטוף איזו מחלה :-)

ארצות הברית בהחלט מפתה ועושה לי חשק גם להתאוורר מהארץ , מעסיקים שם באמת יסכימו לקבל מישהו לא חוקי כמוני ?

פורסם

אני חושב שהדרך הכי טובה היא פשוט להגיע ולהתמקם ומשם לבצע החלטות.

המחיה בלוס אנג'לס לא יקרה כ"כ, אפשר להשכיר יחידת דיור ב700 דולרים לחודש בוואלי.

אני לא ממליץ להכינס להבטחות הללו מהארץ, מיותר, אין בעיה לעבוד, לנהוג ולחיות פה, אבל העבודה הנ"ל מערבת משהו שאינו חוקי.

נכון הכל מתחת לרדאר של המשטרה אבל קרו מקרים ואני חושב שהסיכון אל מול התמורה הוא לא רווחי כלל.

אפשר לעבוד בעבודות אחרות ולהרוויח יותר.

יש לי חבר מלצר במסעדה ישראלית, הוא עובד רק בסופ"ש (לומד באמצע השבוע), מרוויח 800-1000 דולר בסופ"ש.

haters will hate

• תוכן חדש...