Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מצליח למצוא את הטלפון של שירות הלקוחות באתר של היבואן, יש רק מספרים של הסוכני מכירה.

התקשרתי לסוכנות ממנה הרכב נרכש והם צריכים להחזיר תשובה בראשון אם יש התקדמות בנושא.

שלח הודעה פרטית לכאן ותגיע ישירות למנהלת מחלקת שירות הלקוחות של צ'מפיון מוטורס:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=116030

או שתתקשר לשירות הלקוחות ותגיע ישירות לנציג זוטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם נתקעים ומאשימים את הנהג,

איך יכול להיות שקלאץ' בנסיעה סטנדרטית ילך אחרי 20K ?

וכמו שעידן אמר, גם אם נהג חזק במיוחד, הרי הרכב צריך להיות בנוי להחזיק את הכוח שהמנוע נותן, וקצת טמוע מאוד שילך אחרי 20K ועוד לא עברה שנה.

ברכב של העבודה קלאץ' מסריח של שברולט אוואו מקורי החזיק 200K ופתחו את האוטו.

אני אומר שתתעייץ עם עו"ד שמבין בעניין במידה וצ'מפיון יעשו לך בעיות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ברור לכולם שאפשר לשרוף מצמד ב 100 ק"מ

ואפשר לשרוף מנוע ב 50 ק"מ

ברקסים אפשר לגמור ב 10 ק"מ

ואפשר לדפוק את ההגה כוח בשעה

ואת חלונות אפשר לכסח ב 10 דקות

ואת מנעולי הדלתות אפשר לתקוע ב5 דקות

לפי ההגיון הזה אחראיות היצרן/יבואן לא שווה כלום

כי כמעט כל מכלול ברכב הנהג יכול לקלקל תוך זמן קצר ביותר בשימוש לא נכון או במזיד

פורסם

כן רק שאתם שוכחים שאף אחד לא מנסה לשרוף את הקלאץ',

זה מדובר על נסיעה רגילה כפי שכל אחד נוסע פה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אולי פשוט המצמד לא היה נצמד ב100% (משאבה חלשה או מה שיש בגולף) וזה היה גורם לו לבלאי מואץ מאוד ? ואם תחליף זה שוב יקרה בעצם אם לא תטפל בזה ?

פורסם
מה הבעיה לשחוק קלאץ תן לי נסיעה של כמה דקות ואני חוזר עם מצמד גמור ואולי על גרר

הבעיה עם המצמד זה דווקא לא נסיעה אגרסיבית אלא נסיעה לא נכונה כמו למשל להרים סלד מאוד גבוה כל פעם שמתחילים לנסוע להשעין רגל על הדוושה שלא צריך וכדומה

דן, הרכב משמש לנסיעות יום יומיות בדרך בין עירונית. אציין שהשימוש בקלאץ הינו לפרק זמן הקצר ביותר, אין סיבה להחזיק אותו/לזרוק אותו/להשען עליו שלא לצורך.

בכל אופן גם אם היה איכשהו שימוש לא סביר (ולא היה) הוא לא אמור להחליק במספר מועט של ק"מ.

ציינתי שוב שבשירוקו המומנט שהוא אמור להעביר דיי קרוב (הבדל של 3 קג"מ) והוא לא הראה סימנים של החלקה גם שמכרתי את הרכב עם 120 אלף ק"מ.

צביקה, תודה! העברתי הודעה פרטית ואחכה להתייחסות בנושא.

Got To love It

פורסם

בן, אתה יודע מה? אצלי הצלחת לעורר ספק.

מצמד אמור לשרוד בקלות נהיגה מהסוג שאתה מתאר לא 20 א' ק"מ, אלא גם 200 א' ק"מ.

אם זה כך, יתכן שברכב שלך הרכיבו מצמד חלש מידי (בסטנדרט צריכים להתקין מצמד X, בפס הייצור טעו והרכיבו מצמד מסוג Y) או שפס הייצור של המצמדים כולו דפוק.

אפשרות נוספת היא שפלטת הלחץ איבדה את תכונותיה והיא לא מפעילה מספיק כוח על הדיסק, דבר שגורם להחלקה.

בכל אופן, מי שכתב שמכת גז כשההלוך משולב שוחקת את המצמד - לא מבין על מה הוא מדבר. כשהמצמד נעול ללא החלקה אין לו בלאי משום סוג שהוא - נקודה.

מכות הכוח מתקזזות בידי הקפיצים שמותקנים על הדיסק וזה תפקידם.

נסה לבדוק את הדברים שכתבתי (דיסק שאיננו מתאים לדגם, תקלת ייצור בדיסק או בפלטת הלחץ).

פורסם

יש לי היסטוריה במוסך הזה ספציפי של שלושה רכבים, התחיל באביזה שעשתה 120 ומשהו אלף ק"מ (לעולם לא הוחלף שום מכלול שהתקלקל-פעם אחת ברקסים ב80 אלף) לאחר מכן השירוקו עם 120 (שם קצת זה יותר מורכב בגלל המנוע עצמו-אבל קלאץ' לא הוחלף) ועכשיו הגולף עם 20 אלף וטיפול אחת ב15 (והחלפת משאבת מים ב1000 ק"מ עקב בעיה בייצור). נראה לי 7 שנים עם הסטוריה ומעל 250 ק"מ אמור לתת קצת רקע שאני לא נהג "שקורע" את האוטו.

זה כנראה הקייס הכי חזק שלך מול היבואן, ההסטוריה המתועדת של הרכבים שלך אצלם.

אם יוחלף לך מצמד בהנחה גבוהה או מלאה זה רק רצון טוב של צ'מפיון...לבית משפט אל תיקח את זה כי אין לך יכולת להוכיח שם משהו (אלא אם כן תשיג עוד כמה בעלי רכב זהה שסובלים מאותה בעיה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בן, אתה יודע מה? אצלי הצלחת לעורר ספק.

מצמד אמור לשרוד בקלות נהיגה מהסוג שאתה מתאר לא 20 א' ק"מ, אלא גם 200 א' ק"מ.

אם זה כך, יתכן שברכב שלך הרכיבו מצמד חלש מידי (בסטנדרט צריכים להתקין מצמד X, בפס הייצור טעו והרכיבו מצמד מסוג Y) או שפס הייצור של המצמדים כולו דפוק.

אפשרות נוספת היא שפלטת הלחץ איבדה את תכונותיה והיא לא מפעילה מספיק כוח על הדיסק, דבר שגורם להחלקה.

בכל אופן, מי שכתב שמכת גז כשההלוך משולב שוחקת את המצמד - לא מבין על מה הוא מדבר. כשהמצמד נעול ללא החלקה אין לו בלאי משום סוג שהוא - נקודה.

מכות הכוח מתקזזות בידי הקפיצים שמותקנים על הדיסק וזה תפקידם.

נסה לבדוק את הדברים שכתבתי (דיסק שאיננו מתאים לדגם, תקלת ייצור בדיסק או בפלטת הלחץ).

זה דברים שאני לא יכול לבדוק אלא רק במוסך, זה מצריך פירוק של הגיר והקלאץ.

קספר, יש שלל מקרים באינטרנט מכל מקום על הגלובוס שבו נמכרה הגולף.

אני יכול להדפיס חוברת עם תלונות על מצמד מחליק מרוב התלונות.

Got To love It

פורסם

תשיג מקרים רלבנטים מישראל ומצבך ישתפר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גם מנוע, גם קלאץ', אולי משהו דפוק בצורת הנהיגה שלך?

לא רק האצות חזקות מהרמזור שוחקות הקלאץ'.

בבינעירוני אם אתה משחק הרבה עם הגז על אותו הילוך, גם כן מתבצעת שחיקה של הקלאץ', ולאט לאט שהוא נשחק לגמריי, אין מה לעשות.

(הכוונה במשחק עם הגז, שאתה מאלה שלא מחזיקים אותו קבוע, אלה עוזבים ולוחצים כל פעם, ולפעמים דוחפים גם חצי גז בפעם אחת).

מנהלים יקרים - אני מתנצל על הבוטות בתגובה הבאה - אבל לפני שאענש בחומרה - אנא בידקו את היסטוריית ההודעות של המשתמש המכובד ניר100 ורק אז תחרצו את גזר דיני -

אתה מוכן בבקשה בבקשה בבקשה להפסיק לזיין לנו את השכל?

כל תגובה שלך מחדש מפתיע אותי ברמות הטימטום והבורות.

אתה התגמלות שיחות הסלון של ה"מבינים". די כבר. די!!!

פורסם
זה כנראה הקייס הכי חזק שלך מול היבואן, ההסטוריה המתועדת של הרכבים שלך אצלם.

אם יוחלף לך מצמד בהנחה גבוהה או מלאה זה רק רצון טוב של צ'מפיון...לבית משפט אל תיקח את זה כי אין לך יכולת להוכיח שם משהו (אלא אם כן תשיג עוד כמה בעלי רכב זהה שסובלים מאותה בעיה).

למה הוא צריך להוכיח משהו בבית משפט?

יש רכב,יש אחראיות,יש תקלה.

מפה והלאה מי שצריך להוכיח משהו זה מי שטוען שהתקלה היא לא באחראיות.

פורסם

יש רכב,יש אחראיות,יש תקלה.

.

זה כל העניין, שאין אחריות על מצמדים (למיטב ידיעתי אצל כל היבואנים).

היות והמצמד מוגדר כחלק מתכלה, בדומה לבלמים.

לדעתי, החברה צריכה ללכת לקראת פות"ש בהשתתפות מסוימת בעלויות.

אם כי לדעתי, אין כאן תקלה סדרתית היות והמצמד עבר כ 20K ק"מ.

והיות ומנגנון המצמד, (פלטה, דיסק, מיסב לחץ) בגיר ידני, הוא מאוד פשוט ואפילו פרימיטיבי בכל הרכבים

לכן הסיכוי לכשל סדרתי נמוך מאוד.

• תוכן חדש...