Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיום (?) הפרוייקט - פחחות וצבע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון, חזרה אליי ה318 (320) שלי מגלות בת כחודשיים אצל הפחח.

בשלב זה, התוצאות לא הכי משביעות רצון, ואני אמור לראות ולכלכל את צעדיי הבאים בתבונה (צביעה חוזרת היא אחת האופציות).

בכל מקרה - הרבה תמונות אין, וגם הם לא עדכניות - לפני (כמעט) שהתחלתי להרכיב משהו.

לכל המעוניין - הנה קישור לתמונות:

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=3854180F528B4884AFBD37C750EEAEA0&alid=

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
ביום שישי האחרון, חזרה אליי ה318 (320) שלי מגלות בת כחודשיים אצל הפחח.

בשלב זה, התוצאות לא הכי משביעות רצון, ואני אמור לראות ולכלכל את צעדיי הבאים בתבונה (צביעה חוזרת היא אחת האופציות).

בכל מקרה - הרבה תמונות אין, וגם הם לא עדכניות - לפני (כמעט) שהתחלתי להרכיב משהו.

לכל המעוניין - הנה קישור לתמונות:

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=3854180F528B4884AFBD37C750EEAEA0&alid=

שמוליק.

שמוליק, האם תוכל להעלות תמונות יותר ממוקדות על מה שלא מצא חן בעינייך מכיוון שהתמונות נראות סבבה. אם תוכל להעלות לשרת אחר מ-PIC כי הוא מוריד מהאיכות.

תראה, גם אצלי יש כמה פאקים קטנים, את מה שאפשר לתקן הפחח הבטיח שהוא יתקן, דברים שמצריכים צביעה מחדש אני פשוט אתקן פעם הבאה. אני אומר לעצמי זה בסך הכל הצבע הראשון שאני עושה על האוטו, בכוונה בחרתי הפעם צבע לא מקורי של הרכב (כי הצבע המקורי לא היה יפה) אלא צבע קרוב למקורי שמצא חן בעיניי. הצבע הבא יבוא בעוד כמה שנים והוא כבר יהיה כמו המקורי.

לפי דעתי תתחשבן עם הפחח שלך, תתקן את מה שאפשר ותסע לך בהנאה באהובתך השחורה. אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב הזה עוד הרבה שנים (אני יודע שזה מה שאני אעשה עם המנטה) אז אתה יודע שתצבא אותו עוד הרבה פעמים ובפעם הבאה תפיק לקחים ותשים דגש על השגיאות של הפחח הקודם שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה שהיה לא טוב הוא בעצם תהליך הצביעה (הפחחות דווקא הייתה טובה):

הצבע נראה "שרוף", וחסר ברק.

דוגמא לכך מצ"ב:

שימו לב ל320 השחורה (:wink: ) עם גריל ה4 פנסים וצבע בין מס' שנים, ולעומתו ה320 השנייה, עם זוג הפנסים היחיד, והצבע ה"חדש".

PICT0011.JPG

PICT0012.JPG

PICT0013.JPG

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

ערב טוב,

שמוליק , יצא יפה מאוד :-)

עכשיו היא מזכירה לי זמנים חביבים .. לדוד שלי הייתה 318 שחורה (דומה מאוד לשלך) וכאשר הוא היה יוצא לנסיעות עסקים , הוא היה משאיר לנו אותה.

יש נסיעות מבחן? :wink::lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תראה, אם הצבא יצא לא משהו אז אני הייתי דורש מהפחח לצבוע שוב כי זה פאק שלו ...

ועוד משהו קטן שמוליק, תחליף את הג'אנטים מהר !!!

זה פשוט זוועה לראות כזה רכב ישן ויפה עם ג'אנטים שיש לכל עונדע/סופר לענסר שניה ברחוב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נראות יפה מאוד, אף על פי שאני לא ממש אוהב את העיצוב של הרכב הנ"ל המכוניות שלך נראות יפות.:-)

ד"א זאת באמת M3? או שהסמל סתם כך?

סחתיין על השיפוץ ועל הרצון. :-)

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...