Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב ,

אני חייל משוחרר ואני מחפש רכב עד 25000 ש"ח , אין לי בעיה שיהיה ידני , מיועד בעיקר לנסיעות בתוך העיר ולנסיעות

לעבודה (כ10 ק"מ) ,וכמובן חסכוני (עד כמה שאפשר) בדלק.

בבדיקה ביד2 ראיתי בעיקר פיאט פונטו , פג'ו 307 (שהרבה אמרו לי לא לגעת ,אשמח אם מישהו מבין ויגיד לי למה) ומאזדה לאנטיס 323 (שרובן עם 250 אלף ק"מ).

אשמח אם תציעו לי רכבים אחרים שנכנסים בטווח מחירים או מידע על הרכבים שראיתי.

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

אין שום סיבה לקנות לאנטיס מזדקנת כשבתקציב אפשר להכניס פונטו\גטס צעירות בהרבה. (אם אתה לא זקוק לגודל של הלאנטיס..)

אפשר גם לפזול לכיוון פיאט פנדה, אם מרכב מיני מתאים לך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

לגבי הגטס ,לפי מה שהבנתי היא מטחנה של דלק ,בגלל זה לא לקחתי אותה בחשבון.

פורסם

יש שני מנועים עיקריים ששווקו בארץ, 1.35 (84כס) הידוע לשמצה, ו-1.4 (97כס) שמשמעותית פחות צמא.

(פה-ושם נמכרו גם עם שני מנועי 1.6, 105כס (ישן) ו-106כס (חדש), אבל תתקשה למצוא אקזמפלרים כאלה)

היו פה המון שרשורים על הבדלים ויזואליים בין שני הדגמים (כדי לדעת כבר מהתמונות ביד2 ממה להימנע), לצערי אני לא זוכר, אבל חיפוש קצר יעזור לך.

אם תחליט לפזול לכיוון הגטס - תשתדל להתרחק מדגמי GLF/FUN, הם נטולי ABS ובעלי כרית אוויר אחת בלבד. רמות אבזור GLS/GLI/GLX עדיפות בהרבה.

ושוב, אם אתה מחפש חיסכון בדלק נטו - תתקשה למצוא רכבים בתקציב הזה שיותר חסכוניים מפיאט פנדה ידנית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נשמע שאתה לא הולך לעשות יותר מדי ק"מ בשנה עם הרכב הזה. אני מציע לך לעשות חישוב כמה אתה הולך להוציא על דלק פחות או יותר, ולברר בשביל עצמך האם באמת הדרישה לחיסכון בדלק מוצדקת מבחינה כלכליה.

שמעתי כבר על לא מעט אנשים שנסעו 5000 ק"מ בשנה וחיפשו רכב שהכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק, מבלי להבין שההבדל בין רכב שעושה 1/12 לרכב שעושה 1/15 יבוא לידי ביטוי מחסכון של 50 ש"ח בחודש.

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות המהירות!

מה אתם אומרים על פולו 07?

בני ,לגבי הדלק הבנתי את מה שאתה אומר.

הכוונה היא לרכב שלא ישחט אותי בדלק (הכוונה למשל לרכבי ה1400 ולא ה2000)

פורסם
אין שום סיבה לקנות לאנטיס מזדקנת כשבתקציב אפשר להכניס פונטו\גטס צעירות בהרבה. (אם אתה לא זקוק לגודל של הלאנטיס..)

אפשר גם לפזול לכיוון פיאט פנדה, אם מרכב מיני מתאים לך.

אני גם חושב שפנדה מאוד תתאים לדרישות שלך,מאוד חסכונית כמו שאתה רוצה,זולה לאחזקה,ותהיה הכי חדשה לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...