Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני חייל בן 20, נתפסתי היום ב00:50 במהירות של 154 קמ"ש (149 אחרי הפחתה) בכביש לקראת צומת עמיעד (ימינה מראש פינה לכיוון טבריה) כשמותר 90 קמ"ש (59 קמ"ש מעל המותר), המשפט שלי הוא ב21.11.13, ומחר אני צריך להתייצב במשטרת ראש פינה לשימוע מול הקצין.

נהגתי על אוטו מסוג קורולה 2010, כשנתפסתי אמרתי לשוטר "טעות, צודק".

בזמן שנתפסתי רק אני הייתי על הכביש לא היה מקדימה מכוניות לא מאחורה - כביש ריק לגמרי.

אני נהג צעיר עם רישיון שנתיים ושמונה חודש, ללא עבר.

אני מבין את חומרת המעשה ואין צורך שעכשיו אנשים יגיבו פה בעיה שלך מגיע לך צריך להחמיר עם אנשים כמוך - אז תהיו רציניים אני פונה פה לייעוץ ולא לאנשים שיגידו לי מי אני או מה אני, אני לא הראשון שייסע מהר וגם לא האחרון.

בכל אופן בשעות האלה של הלילה הכביש ריק, הכביש הוא כביש רחב בעל תאורה בלי שקעים או סדקים והפרדת בטון.

זאת אומרת שזה כביש שהרבה מרשים לעצמם לנסוע מעל המותר ובמהירויות בהרבה יותר גבוהות.

בכל מקרה זה שיש להורים שלי קורולה 2010 זה לא אומר שהם יכולים לממן לי עורך דין באלפי שקלים,

אני חייל שלא קיבל משכורת צבאית מלאה כבר שנה (בגלל קנסות בצבא, וימיי דפוק).

האוטו משמש את אמא שלי לסידורים בבוקר וקניות בערב (בכללי אני בקושי נוסע באוטו יחסית לחייל שעושה יומיות)

מה הדרך הכי טובה להמשיך מפה?

מה אני צריך להגיד בשימוע מחר?

איך להתנהל?

מה העונש שאני אמור לקבל?

אם יש עורך דין שמוכן לעזור אז בשמחה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך

א. בשל המהירות ובשל היותך נהג צעיר אן שיקול דעת,הקצין לוקח את רשיון הנהיגה ,ל-30 יום מנהלתית

ב. אן לך הרבה מה להגיד לקצין ,בבית משפט צפה למינימום 3 חודשי פסילה,כי זה מה שהתביעה בדרך כלל דורשת,

אם תיקח עו"ד שמתמחה בתעבורה זה עולה לא מעט כסף שכר הטירחה שלו .

אני מציע לך להגיע ביום המשפט זה הקראה ראשונה ,ולראות מה דורשת התביעה ואים הם דורשים פסילה ממושכת ,שידחו לך את המשפט להיוועץ עם עו"ד ,ותעלה שוב לפורום ואתן לך טיפים מקצועיים(מבטיח)

פורסם

מחר סביר להניח שתקבל את העונש שהקצין יכול לתת לך שזה 30 יום פסילה + החרמה של הרכב ל-30 יום (עלות כל יום אחסון של הרכב כ-50 ש"ח)

בבית משפט תקבל עוד פסילה + קנס כספי גבוה

רק שתדע שגם הביטוח רכב שלך יתייקר בזמן שתחדש אותו מאחר והייתה לך פסילה של מינימום 30 יום

פורסם

דני, אתה בטוח לגבי החרמת הרכב? אני לא מכיר שעל עבירות מהירות מחרימים את הרכב בשונ מעבירות נהיגה תחת השפעת סמים או אלכוהול.

לפות”ש, את הרשיון תכין לשלילה ל30 יום בידיי הקצין. במשפט יכול להיות שתקבל עוד שלילה או קנס רציני. שיהיה בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מבין את חומרת המעשה ואין צורך שעכשיו אנשים יגיבו פה בעיה שלך מגיע לך צריך להחמיר עם אנשים כמוך - אז תהיו רציניים אני פונה פה לייעוץ ולא לאנשים שיגידו לי מי אני או מה אני, אני לא הראשון שייסע מהר וגם לא האחרון.

אתה יכול להיות רגוע, הדבר מנוגד לכללי הפורום. אם מישהו בכל זאת יחליט לעבור על הכלל הזה, אתה מתבקש לדווח על הודעתו באמצעות הכפתור המיועד לכך והדבר יטופל.

לעניין הדו"ח שלך: לצערך, המקום שבו נתפסת ידוע כמועד לפורענות בכל מה שקשור לאכיפת מהירות, דווקא מכיון שמדובר בירידה וכביש דו-נתיבי סלול היטב וללא עיקולים.

עצם ההודאה שלך בפני השוטר בכך שאכן עברת את העבירה משחקת לרעתך, שכן מרגע שהודית אתה למעשה לוקח את כל האחריות על עצמך ופוטר את השוטר מאחריות כלשהי במידה ויתברר בהמשך שהוא לא תפעל את אמצעי האכיפה שלו לפי ההוראות, באופן שהוביל לכך שכרגע אתה מואשם בעבירה שלכאורה כלל לא ביצעת.

אני די סקפטי לגבי האפשרות שהרכב יוחרם, אבל לצערי 30 ימי שלילה מנהלתית זה משהו שנשמע סביר ביותר.

אגב, חבר נתפס באותו קטע בדיוק במהירות דומה מאוד לשלך. בעזרת עו"ד תותח הוא יצא מזה עם משהו שטותי ביחס לצינור שביהמ"ש היה מאכיל אותו אילו היה מייצג את עצמו, אבל הוא שילם על התענוג הזה כמה אלפי שקלים. אני מניח שבמקרה שלך המחיר יהיה אף גבוה יותר, בהינתן העובדה שאתה עדיין נהג צעיר.

לשיקולך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים, אני אשמח לעוד תגובות

מחר יש לי את השימוע ואת האמת אני מעדיף(לא שיש לי ברירה) לקבל את המנהלתית 30 יום.

אם יש פה עו"ד שיכול להתחייב לתוצאות ולמחיר נא לפנות אלי לפרטי.

פורסם

אני רואה שאתה די אוכל את עצמך לגבי מה שקרה ואני לא אשפוט אותך,ההפך אני אעודד אותך!

אני מכיר את הקטע כביש שאתה מדבר עליו,כביש ישר עם שיפוע חד למטה. קל מאוד ל"הרביץ שם" וכמה פעמים כבר יצא לי לגרד את המהירות שהגעת אליה ללא מאמץ.

אני לא יודע אם מה שאני אומר נכון אבל תנסה אולי להסביר שהקטע כביש מועד לפורענות בגלל התנאים שציינתי.

(אני לא יודע אם אני צודק ואין לי שום ניסיון,מקווה שגם לא יהיה. אם טעיתי אנא תקנו אותי.)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שלום לכם,

בכל אופן בשעות האלה של הלילה הכביש ריק, הכביש הוא כביש רחב בעל תאורה בלי שקעים או סדקים והפרדת בטון.

זאת אומרת שזה כביש שהרבה מרשים לעצמם לנסוע מעל המותר ובמהירויות בהרבה יותר גבוהות.

בכל מקרה זה שיש להורים שלי קורולה 2010 זה לא אומר שהם יכולים לממן לי עורך דין באלפי שקלים,

אני חייל שלא קיבל משכורת צבאית מלאה כבר שנה (בגלל קנסות בצבא, וימיי דפוק).

מה הדרך הכי טובה להמשיך מפה?

מה אני צריך להגיד בשימוע מחר?

איך להתנהל?

מה העונש שאני אמור לקבל?

אם יש עורך דין שמוכן לעזור אז בשמחה

כמה דברים:

יש לך יותר מזל משכל. למה? אתה רחוק 1 קמ"ש מסוג העבירות המכונות "תלתן", שם התביעה יכולה לדרוש מאסר בפועל. לא נראה שזה יקרה לך.

לגבי מזעור נזקים: תחליט לבד מה יותר חשוב לך, כסף או רישיון.

אם כסף, לך ללא יצוג עו"ד למשפט, תודה, תתחנן על נפשך, תתרפס ומה לא על מנת להקטין את הקנס ואת תקופת השלילה.

אם רשיון, תקח משכנתא על שכר הטרחה של עורך הדין, הקנס שתקבל ותקופת השלילה שיכולה אולי להיות קצרה יותר ממה שתשיג לבד.

עוד עיצה: אל תחשוב לומר בבית הדין את מה שציטטתי למעלה מדבריך בעניין "כולם נוסעים מהר"

ואסיים במשפט שהייתי אומר לילדי הקטנים: ואם כולם היו קופצים מהגג, היית קופץ גם?

בהצלחה

פורסם
תודה רבה לכל העוזרים, אני אשמח לעוד תגובות

מחר יש לי את השימוע ואת האמת אני מעדיף(לא שיש לי ברירה) לקבל את המנהלתית 30 יום.

אם יש פה עו"ד שיכול להתחייב לתוצאות ולמחיר נא לפנות אלי לפרטי.

אף עו"ד לא יכול להתחייב לך על תוצאות, אתה יודע איך אתה נכנס לביהמ"ש לא איך תצא, יש סיכוי טוב שאפילו אם עו"ד יצליח להוכיח שהאכיפה בוצעה שלא על פי הנהלים ולכן המדידה שגויה, תהיה לך בעיה עם המשפט הבא:

שנתפסתי אמרתי לשוטר "טעות, צודק".

ולכן אתה עדיין יכול לצאת אשם רק עם כיס מדולל בכמה אלפי שקלים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אף עו"ד לא יכול להיתחייב לתוצאה אם יש כזה אז תחתים אותו,

היות ואתה נהג צעיר התביעה תדרוש פסילה ממושכת, תנאי, וקנס.

כתבתי לך כבר שתגיע לשימוע ולאחר ההקראה הראשונה תדחה את המשפט ,בטענה שאתה רוצה להיוועץ עם עו"ד,ותעלה שוב לפורום ואיעץ לך את הטוב ביותר

פורסם
כמה דברים:

יש לך יותר מזל משכל. למה? אתה רחוק 1 קמ"ש מסוג העבירות המכונות "תלתן", שם התביעה יכולה לדרוש מאסר בפועל. לא נראה שזה יקרה לך.

לגבי מזעור נזקים: תחליט לבד מה יותר חשוב לך, כסף או רישיון.

אם כסף, לך ללא יצוג עו"ד למשפט, תודה, תתחנן על נפשך, תתרפס ומה לא על מנת להקטין את הקנס ואת תקופת השלילה.

אם רשיון, תקח משכנתא על שכר הטרחה של עורך הדין, הקנס שתקבל ותקופת השלילה שיכולה אולי להיות קצרה יותר ממה שתשיג לבד.

עוד עיצה: אל תחשוב לומר בבית הדין את מה שציטטתי למעלה מדבריך בעניין "כולם נוסעים מהר"

ואסיים במשפט שהייתי אומר לילדי הקטנים: ואם כולם היו קופצים מהגג, היית קופץ גם?

בהצלחה

שלום לך

ישנם עברות אכן שמכונות "תילתן"אבל לא במהירות הזאת, וגם לא מאסר ,בעבירת תילתן משנים את תאריך בית המשפט, והנהג נישפט תוך כדי הפסילה המנהלתית, ויכול הנהג לקבל פסילה עד תום ההליכים.

פורסם

היום היה לי שימוע הוחלט על 30 יום פסילה מנהלתית.

עוד חודש ב21.11 המשפט,

כנראה אני הולך על משפט בלי עורך דין,

מה אפשר להגיד לשופט כדי שיקל בעונש?

טיעונים על הכביש יעזרו?

פורסם

כנראה אני הולך על משפט בלי עורך דין,החלטה נבונה

מה אפשר להגיד לשופט כדי שיקל בעונש?שהבנת את הטעות שעשית והבנת מה יכול להיגרם מזה. שאתה צעיר וזו הייתה משובת נעורים ושנסחפת אליה כי הוטעית בשל הכביש, שהיית לבד על הכביש. חשוב לחזור ולומר כי הבנת את חומרת מה שעשית זאת ולקחת לתשומת לבך ושלא תחזור על כך כי אתה אדם רציני.

טיעונים על הכביש יעזרו?

שלא תעז לחשוב על זה. תבין ותפנים: הכביש לא נסע מהר. אתה נסעת מהר. אם אתה רוצה למזער נזקים, תראה לשופט כי אתה לוקח אחריות על מה שעשית ולא מטיל אותה על גורמים חיצוניים

בהצלחה

• תוכן חדש...