Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 סדאן בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעדכן -

אודי A3 סדאן 1.4 ליטר 122 כ״ס - 185,100₪

אודי A3 סדאן 1.8 ליטר 180 כ״ס - 205,300₪

חבילת Luxury - תוספת של 25,900₪

אין מסך מגע, יש את אותו הג׳ויסטיק שקיים בדגמי ההאצ׳בק. קסנון מגיע בדגמי ה Luxury, חישוקי 16 אינטש ב-1.4 ליטר הרגיל, 17 אינטש ב Luxury או ב-1.8 ליטר. דגם ה-1.8 ליטר Luxury כולל גם התנעה ללא מפתח וכניסה ללא מפתח.

יקר לי גם אחרי הנחה. סורי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הם פשוט נפלו על הראש עם המחיר הזה. 21 אלף מעל המחיר השלוש דלתות, באמת?

יש להם קטלוג של הגימור של הרכבים? לא מצאתי באתר שלהם PDF רציני

פורסם

איך הם מתכוונים למכור את ה-A3 סדאן שדגם הספורטבק השימושי יותר עולה 15,000 שקלים פחות.

זה הבעיה שמסתכלים על מרצדס CLA בתור מתחרה עיקרית ולא על דגמים אחרים בסגמנט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מסקנות ביניים:

א. לא יאומן שמוכרים רכב כ"כ יקר בלי USB

ב. ובלי מראות מתקפלות. אפילו לא בדגם הלקצ'ורי של ה- 1.4, נראה לי שזה הרכב היחיד ב- 200K שאין לו את זה + USB

ג. הסברה שלי שבגולף (בעקבות נסיעה בה, בה השמשות היו לוהטות) יש שמשות רגילות ולא "מבודדות חום", כנראה נכונה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בני ברק בידיעות אחרונות הבוקר: "אאודי במחיר של מאזדה 6 מאובזרת".

רק חבל שלא כתב עד כמה היא (לא) מאובזרת.

תרגום: רכב משפחתי במחיר של רכב מנהלים מאובזר.

זאת השיטה של אודי? לחפש רק לקוחות רציניים שיודעים שממילא יורידו להם בכמה אלפים ולהפחיד את כל השאר? :lol:

מה שכן, אצל דלק אין שום תוספות והנחות.

פורסם

S3 בתצורת סדאן זה החלום החדש ..

לפי דעתי יפה בהרבההה מה CLA. פשוט רכב מושלם ..

1.8T וחבילת לקצו'רי במחיר של עד 190 אש''ח חבילה אולטימטיבית .

פורסם

אני לא חושב שהוא עובד בשביל צ'מפיון. יכול להיות שאחד ההורים שלו.

S3 בתצורת סדאן מכונית חלום?

אני לא מבין - אם אין לך ילדים (ואני משער שאין לך) ואתה מורעל של מותג אודי, אזי S3 בצורת 3-דלתות אמורה להיות עדיפה בשבילך, למה אתה צריך להדביק תא מטען לרכב? בשביל העגלה? בשביל קניות הענק + ארבע חבילות הטיטולים שקנית כי היה מבצע מטורף?

ואם יש לך משפחה + כסף - אז ה-A3 סדאן לא קצת קטנה בשבילך? ואם אתה כבר בסטייל אירופאי אז למה סדאן אם יש סטיישן? נכון לעכשיו, לעניות דעתי, מכונית החלום לבעלי משפחות היא ה-335d טורינג או כמובן ה-550dM טורינג. מכונית חלום צנועה יותר (במחיר של ה-S3 באבזור בסיסי) תהיה סיטרואן C5 HDI-200 סטיישן עם איבזור מקסימלי, הרי לנהוג באופן דינמי עם ילדים מאחורה לא ממש פרקטי, אז לפחות להנות משקט, שלווה, מושבים מפנקים ואבזור סופר-עשיר.

פורסם

למען האמת, S3 סדאן/קופה נשמע נחמד מאוד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...