Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kicker cvr12 בנית תיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכל המביניי עניין בפורום.

ברשותי פולו 2003 וכמו שידועה בבגז' אין ממש מקום, יש לי את הקיקר שרשום בכותרת שכרגע יושב בתיבה אטומה בנפח של 28.3 ליטר.(נבנה לפי הגדרות יצרן)

אני רוצה לבנות תיבה פתוחה אבל שלא תתפוס מקום יותר מידיי.

האם יש אפשרות לעשות בתיבה שלי פורט(עדיפות לזה) או לבנות חדשה אבל קטנה בגלל חוסר מקום.

אם תוכלו לעזור לי ואוליי אפילו לסרטט תיבה פורטדאני אודה לכם נורא!

תודה לעוזרים;)

פורסם

אם אתה רוצה לבנות תיבה פשוט תיכנס לאתר של קיקר ותחפש מידות תיבת פורטד מומלצת. התיבה שיש לך קטנה מידיי עבור פורטד לסאב הזה, לא הייתי פותח בה פורט.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

יש לי את האפליקציה של קיקר, מינימום של תיבה פתוחה זה 45 ליטר וזה תופס לי את כל הבגז' שלי.

אני ואני לא יכול להרשות לאצמי לתפוס את כל המקום שם כי הרכב שלי זה רכב יחיד במשפחה וגם ככה הוא קטן.

יש אוליי איזו אפשרות חלופית או בניית תיבה אחרת או משו?

פורסם

מה חסר לך כרגע שאתה רוצה לעבור לתיבה פתוחה? מהניסיון שלי עם cvr בתיבה פתוחה הוא חזק יותר אבל חסר דיוק לגמרי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתה לא תפיק שום דבר כל עוד תישאר עם תיבה קטנה.

כואב לך על המקום בתא מטען? תישאר עם תיבה אטומה, חבל על הכסף שילך לך על תיבה פתוחה.

פורסם

תבנה תיבה מותאמת לתא המטען, כולל הנישות בצדדים.

תקבל יותר נפח מאשר קובייה סטנדרטית על אותו שטח.

מתחדשת*

• תוכן חדש...