Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אין לי מושג קלוש במערכות שמע לרכב וגם כנראה שלא אוכל להתעמק הרבה...

קניתי פורד פולו 2001. אני לא אוהב את הצלילים שהמערכת מפיקה - עמומים וללא הבחנה טובה. ניסיתי לשחק עם האיקוולייזר וללא הצלחה. נראה לי שאולי צריך פשוט להחליף את הרמקולים. אני יכול להוציא רק כמה מאות שקלים על העניין.

דבר ראשון - איך בכלל אני מוצא מה מקור הבעיה?

אשמח מאוד לעצות - מה הידע המינימלי שאני צריך כדי להיות צרכן נבון? איפוא אני מתחיל לחפש אינפורמציה ואיך מזהים מה זה מערכת טובה ומה זה מתקין טוב ואמין? האמת שאני כ"כ בור בנושא שאני לא בטוח אפילו איזה שאלות לשאול...

אני מבין שאסור לבקש המלצות על חנויות ובעלי מקצוע ספציפים, אז אשאל שאלה כללית - איך נמנעים מליפול בפח ואיך מזהים מחיר מופרז? אם מישהוא רוצה להמליץ לי ספציפי ולא יכול פה - מוזמן בפרטי.

תודה

פורסם

רק אציין שאני שומע את המוזיקה ע"י חיבור הסמארטפון למערכת עם כבל אודיו והרצת מוזיקה משם.

אני מעדיף צליל טוב ולא חזק.

פורסם

קודם כל תבדוק שהמוזיקה שאתה משמיע היא באיכות טובה, תנסה לא לשמוע דרך הaux תכניס דיסק או usb מה שאפשר.

יש רדיו דיסק או מערכת מובנית? דגם יעזור.

פורד פולו? :roll:

פורסם

* שמתי את אותה מוזיקה בדיסק ודרך הטלפון (AUX) ונשמע כמעט זהה

* אני לא בטוח מה ההבדל בין רדיו דיסק למע' מובנת - יש פאנל של סוני (רדיו ודיסק). השאר נראה לי מה שבא עם האוטו המקורי.

* פולקסווגן פולו...טעות שלי.

פורסם

תראה שהמוזיקה באיכות טובה זה לא פחות חשוב, שהשירים יהיו 320KBS, ככה תבין אם הבעיה היא בקבצים שאתה מנגן או ברמקולים עצמם.

ואם הרדיו דיסק של סוני זה אמור להיות סביר למוזיקה כמו שאתה מחפש בלי להשתגע, יכול להיות שתצטרך להחליף רק רמקולים.

מה התקציב שלך לכל העניין?

פורסם

המוזיקה באיכות טובה - נשמע בערך כמו ה-CD. האם יש דרך טובה יותר לחבר סמארטפון למערכת?

לגבי תקציב - נראה לי כמה מאות שקלים.

רעיון שעלה לי - יכול להיות שהבעיה היא פשוט שהרכב עצמו לא מבודד רעש מספיק טוב וזו הסיבה? אנחנו מדברים פה בסה"כ על רכב יחסית ישן.

פורסם

אם אתה צורב את אותם שירים שיש לך בטלפון על דיסק והקבצים שבטלפון לא באיכות טובה אז גם הקבצים שיהיו בדיסק לא יהיו באיכות טובה, וישמעו אותו דבר.

אם יש לך דיסק מקורי כלשהו תנסה לנגן אותו.

• תוכן חדש...