Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cerwin-vega vs adire audio shiva

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...אני מתלבט בין שני הסאבים האלה...או שני סרווין ווגה hed12... או אחד מהשיבה

מה אתם ממליצים זה או הסרווין או השיבה אין לי אפשרות אחרת...

מה הייתם לוקחים שניים סרווין או אחד שיבה? ולמה ומה יותר איכותי ועוצמתי??

תודה אביעד

פורסם
שני הסרווין ייתנו עוצמה גבוהה יותר.
זה נכון

אבל עם מחפשים שילוב של עוצמה ואיכות

שיבה שמקבל הספק מכובד ( בשבילו ) לא יעשה את העבודה בצורה מצויינת ?

פורסם

השיבה הוא 650 וואט אר אמ אס...נכון...

עכשיו הסרווין הם 200 כל אחד או 250 לא בטוח...

ביחד הם 500 גג איך הם יהיו יותר עוצמתיים מהשיבה.? לא ממש הבנתי..

פורסם

תחפש על XMAX ועל שטח ממברנה וכל זה ותקרא...

חוץ מזה שעדיף לפי דעתי שיבא זה יהיה SQL מושלם...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
תחפש על XMAX ועל שטח ממברנה וכל זה ותקרא...

חוץ מזה שעדיף לפי דעתי שיבא זה יהיה SQL מושלם...

זה בדיוק מה שאני אומר שיבה שיקבל מספיק עוצמה יהיה מושלם
פורסם

שמעתם פעם את השיבה שאתם חושבים שהוא SQL מושלם?

השיבה לא מגיע לעוצמות כל כך גבוהות. אם אני זוכר נכון יש לו 16 מ"מ XMAX שזה מעל הממוצע אבל עדיין לא מספיק בשביל שהוא יוכל לפתח עוצמה גבוהה יותר משני סאבים ממוצעים.

זה שכתוב שהוא יכול לקבל 650W לא אומר שהוא באמת צריך את ההספק הזה בשביל לממש את מלוא הפוטנציאל. חברות רמקולים הבינו מזמן שלקוחות מסתכלים דבר ראשון על הוואט ולכן רובן כותבות את ההספק שבו הסאב יכול לעמוד בלי שיגרם לו נזק ולא את הספק העבודה המומלץ.

פורסם

ואת זה אומר אחד שהיו לו שנייים כאלה. מוזר שהרבה פה ממליצים\קובעים דברים על רכיבים שמעולם לא שמעו.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, זה סאב טוב והוא מספק SQ טוב מאוד ויכול לפתח עוצמה נאה, אבל עדיין לא מדובר באיזה סאב על שיכול להתמודד עם עוצמה שיכולים לפתח שני סאבים ממוצעים. כשמדובר בעוצמה יותר=יותר טוב.

פורסם

אייל אני זוכר שדיי התאכזבת מהעוצמה של שני השיבות שהיו לך, יחסית למה שציפית.

מבחינת SQ אני עדיין מתקשה לאבחן את זה אצל סאבים, אולי שמעתי יותר מדי סאבים חזקים מדי.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...