Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משתלם - עד 35,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש את החבילה המשתלמת ביותר במחיר של עד 35,000 ש"ח.

מה רצוי:

רכב אמין, חסכוני, עדיפות לגיר ידני, הגודל לא כל כך משנה, נוחות נסיעה והנאה מנהיגה יתקבלו בברכה. נוסע בממוצע סביבות 18,000 ק"מ בשנה.

אני מנסה בעיקר להבין האם אכן רכישת רכב קטן וחסכוני(פונטו, יאריס וכו..) יהיה הכי משתלם מבחינת אחזקה שוטפת או שניתן למצוא רכבים מעניינים אשר צורכים קצת יותר דלק אבל מבחינת החבילה הכוללת של רכישה+אחזקה יכולים להיות משתלמים ויהיה גם קצת יותר מעניינים(למשל ראיתי שפורד מונדאו נמכרת במחירים נמוכים מאוד).

פורסם
על המונדאו אתה תשלם ככל הנראה בצריכת דלק בחלקין בביטוח ובאגרה.

מחיר הרכב לא נגמר במחיר הקניה.

בדיוק בגלל זה אני מחפש ללמוד מנסיונכם. אולי בכל זאת יש רכב כזה שהשוק "לא אוהב" והמחירון שלו נמוך, אבל לא מוצדק. או להיפך אולי עדיף לרכוש רכב עם מחירון גבוהה לכאורה, אבל משתלם מאוד לאחזקה(ביטוח, טיפולים, צריכת דלק נמוכים)?

פחות משנה לי מי היצרן וגודל הרכב.

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון באחזקה, רד מרכבי היוקרה ומהמנהלים, גם אם מחיר הקנייה שלהם קורץ.

חפש את הרכב שיהיה מצד אחד פשוט (בלי מערכות מורכבות שנוטות להתקלקל ועולות ביוקר), ומצד שני- כיפי לנהיגה (ולא רק קופסת פח מתנייעת).

רכבים שהשוק לא אוהב הם באופן די מסורתי האיטלקיים וקצת הצרפתיים. הרבה רכב במעט כסף תיתן לך הפיאט פנדה, למשל, והפונטו יכולה להיות גם כן מעניינת (נדמה לי שבתקציב שלך מדובר כבר על הגרנדה פונטו).

בחתימה שלי אתה יכול לראות סיכומי שנה ושנתיים עם ה206 הידנית שלי (התקציב שלך מכניס בתוכו לדעתי את שנת 2008, שהיתה האחרונה לדגם הזה, ועדיין לא את ה206+ שכנראה כבר לא מהווה חבילה אטרקטיבית כ"כ ונופלת מה206 ובוודאי ממתחרותיה בשנתון).

על היאריס הייתי מוותרת. היא לא חבילה אטרקטיבית במיוחד מבחינת תמורה לשקל.

ועוד אפשרות יותר "עדרית" היא יונדאי גטס בשנתונים הכי אחרונים שלה (2008-2010). אפרורית, לא חסכונית בדלק כמו שהיית מצפה מרכב כזה (אבל לא בצורה היסטרית בשנתונים האחרונים שלה), בטיחות מחפירה לדגמי ה GLF/FUN הנפוצים ביותר (כרית אויר אחת, בלי ABS/ESP), אבל סוס עבודה פשוט ונפוץ.

מכיוון שהדרישות שלך מאוד אמורפיות ו"פתוחות", אולי כדאי שתתחיל לצמצם לעצמך רשימת רכבים שמעניינים אותך ואז יהיה יותר קל להשוות ביניהם ולהמליץ לך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אחלה, תודה.

בגדול אני מתעניין בעיקר בגרנדה פונטו, את הפנדה אני פשוט לא יכול לעכל מבחינת העיצוב :).

אולי גם פאביה, פולו או איביזה(איזו מהן עדיפה אם בכלל יש הבדל?).

ראיתי גם סיטרואן C2 אחת למכירה, האם הרכב מומלץ? האם מנוע 1.6 יהיה חסכוני?

פורסם

פחות חסכוני מ 1.4 אבל אמין מאד.

מנועי 1.6 110 כ"ס ומנועי 2 ליטר 143 כ"ס ידועים כאמינים ומוצלחים מאד.

בכל מקרה, כמו שאמרו לך, מחיר הרכב לא מסתכם במחיר הקניה, ואני אוסיף , תלוי מאד איך שמרו על הרכב לפני שקנית אותו.

מה שענתה לך מיקה נכון מאד. בתקציב שלך, הנאה מנהיגה + חיסכון עם הכי הרבה תמורה לשקל תהיה צרפתיה.

אם הדלק היה שיקול פחות משמעותי מבחינתך הייתי ממליץ לך בחום על 307 מנוע 2000.

אם בכל זאת אתה קצר בכסף,גם ה 206 תעשה את העבודה בצורה מעוררת כבוד, ותתן לך הרבה הנאה מנהיגה ביחס ליפניות באותו תקציב. (חפש דגם XT מאובזר יותר ובטיחותי יותר).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שים לב לעלויות הביטוח של VAG-יות.

יש להם דגמים עם עלויות ממש יקרות.

אז כדאי שתבדוק.

בגדול - אם צריכת דלק מעניינת אותך - חפש רכב קל/קטן, עם מנוע לא גדול ומודרני כמה שיותר.

בשביל עלויות חלפים זולות - שוב צריך רכב קטן מיבואן לא יקרן.

ד"א - מה עם קליאו דור חדש 1.2 ידנית?

פאנדה ידנית זה דווקא אופציה מעולה. לדעתי היא מעל 35K.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
פחות חסכוני מ 1.4 אבל אמין מאד.

מנועי 1.6 110 כ"ס ומנועי 2 ליטר 143 כ"ס ידועים כאמינים ומוצלחים מאד.

בכל מקרה, כמו שאמרו לך, מחיר הרכב לא מסתכם במחיר הקניה, ואני אוסיף , תלוי מאד איך שמרו על הרכב לפני שקנית אותו.

מה שענתה לך מיקה נכון מאד. בתקציב שלך, הנאה מנהיגה + חיסכון עם הכי הרבה תמורה לשקל תהיה צרפתיה.

אם הדלק היה שיקול פחות משמעותי מבחינתך הייתי ממליץ לך בחום על 307 מנוע 2000.

אם בכל זאת אתה קצר בכסף,גם ה 206 תעשה את העבודה בצורה מעוררת כבוד, ותתן לך הרבה הנאה מנהיגה ביחס ליפניות באותו תקציב. (חפש דגם XT מאובזר יותר ובטיחותי יותר).

אני אוסיף, אם מספר דלתות לא פרמטר בקניה, אולי כדאי לך לחפש 206 XS שמורה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לגבי מספר דלתות , אכן לא משנה.

הפנדה אולי חביבה, אבל העיצוב...

Croc, אתה מתכוון לדור 3? אולי זאת גם אופציה, אבל נסעתי פעם באחת ואיכות הפלסטיקה לא הייתה משהו.

206 XS, בגדול יכולה להיות סבבה, אבל הדגם קצת מיושן, לא?

לגבי 307 עם מנוע 2.0 (ידנית), בגדול אני לא באמת צריך רכב משפחתי והשאלה אם צריכת הדלק שלה טובה?

פורסם

206 XS לא שיא הטכנולוגיה כיום כמובן.

לא יודע כמה הבדלים יש בין 206 ל-307

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם אתה מעוניין הרכב של אישתי למכירה 307 2.0 ליטר שמורה עם קילומטר נמוך,וסליחה מראש אם אסור לפרסם כך.

רוצה בית עם 10 דונם שיהיה מקום לכל המכוניות שיש לי(שיש לי בחלום אמרתי?)

פורסם

ENZO אין לי מספיק הודעות אז אין באפשרותי לשלוח לך הודעה פרטית, אם תרצה פרטים הטלפון הוא 0528712771 ערן.

רוצה בית עם 10 דונם שיהיה מקום לכל המכוניות שיש לי(שיש לי בחלום אמרתי?)

• תוכן חדש...