Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 Sportback 1.8

Rinor81
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אם רשום לך בחשבונית קינקט אז אתה חייב לקבל את הג'אנט 5 צלעות אתה יכול להתעקש ואני בטוח שאם תסביר להם ותראה להם חשבונית על מה ששילמת הם יחליפו לך.

פורסם
שמע אם רשום לך בחשבונית קינקט אז אתה חייב לקבל את הג'אנט 5 צלעות אתה יכול להתעקש ואני בטוח שאם תסביר להם ותראה להם חשבונית על מה ששילמת הם יחליפו לך.

זה הקטע, בחשבונית לא רשום בכלל על ג'אנטים אלא על שטיחים ומיכל דלק מלא ועוד כמה דברים, שום דבר על ג'אנט.

לגבי בדיקה באתר אאודי העולמית רעיון טוב, אני אבדוק, לצערי אין לי שום דרך לוודא האם מה שאני מקבל זה קינקט בכלל או לא.

פורסם
בחיי שאני לא מבין מה אתה שואל.

אתה שואל אם אתה יכול להתעקש..אתה חושב שאתה צריך רשות לעניין הזה מאיתנו? תנסה להתעקש, ואני גם מאחל לך בהצלחה בזה. מה תעשה אם זה לא יצליח זה כבר עניין שלך.

קח בחשבון שהבחור שמעליך ציין (לפי הבנתי שלי) כי ה-10 צלעות שנתנו לך זה בעצם ה-5 שאתה מתכוון, כך שיכול להיות שבעצם הכל בסדר

בדקתי באתר אאודי הבריטי ומצאתי את הג'אנט 5 צלעות קינטיק שהוא ממש יפה...

אני מסתכל על התמונה הזו שזה הג'אנט אם אני לא טועה שאני אמור לקבל ומנסה לראות האם זה באמת אותו דבר? זה אכן 5 צלעות לדעתכם?

http://www.carsforum.co.il/cars/Uploads/motori/5-2013/1162/gallery/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A3-5.jpg

פורסם
אצלי גם היה סיפור דומה, אני הזמנתי רכב מדגם מסויים ובקטלוג היה כתוב שכול הדגמים מגיעים עם רצפה כפולה בתא מטען.

אני הזמנתי את הדגם הידני ולא קיבלתי את התוספת הזאות.

אחרי שהתקשרתי כמה פעמים לייבואן הם הזמינו והתקינו את החלק הנ"ל.

עלות החלקים הייתה בערך 1000 דולר.

אבל הם דרשו שאני אחתום אל מסמך שאני לא אפרסם את הסיפור.

אז למה פרסמת את הסיפור??

• תוכן חדש...