Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגלקסי שלי הבוקר החליט לא להתעורר.

והוא פשוט לא רוצה לעלות. הוא נדלק מראה סמל פלאפון וגלקסי S2. ועובר לכיבוי. ושוב והניסיון הדלקה.

ניסיתי להדליק מחובר למחשב. ומחובר למטען.

ועם סוללה אחרת. וללא כרטיס זכרון.

לציין תקלה נוספת יודעה. חיבור הכבל טעינה אצלי דפוק (כחודש). לפעמים מטעין ולפעמים לא. לפעמים מראה מטעין. והוא מרוקן את הסוללה. הזמנתי מחו"ל את החלק הבעייתי. והוא עדיין לא הגיע.

איך אני מציל את המכשיר הנכה שלי?

ולרשום לי תעשה בוטרילוד . רוט . רום. ועוד שאר קללות. לא יעזור. כי אין לי מושג איך לעשות אותן.

אז בבקשה לרשום לי איך לבצע את הפעולות.

תודה רבה

הטלפון הנכה שלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז זהו שבשביל להבין מה קרה צריך לרשום לך את הקללות וגם לצפות ממך שתדע לבצע אותן.

ייתכן שכניסה DOWNLOAD MODE וצריבה של רום חדש תפתור לך את הבעיה, מצד שני אם אין קצת חוש טכני כדי פשוט לפנות למעבדה.

יעלה כמה שקלים אבל לפחות לא תהיי זה שדופק את המכשיר סופית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קודם תנסה להדליק למצב Recovery לראות אם זה עדיין עובד.

איך? כשהמכשיר כבוי לוחצים על ווליום למעלה + כפתור הבית (האמצע הפיזי) + הדלקה.

גיבוי לאנשי קשר, והודעות יש לך?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הטלפון נרכש מחברת סלולר בארץ?

איזה גרסת אנדרואיד יש במכשיר?

נסה לכבות את המכשיר, להדליק אותו שוב וכאשר המסך מראה סימני תאורה ראשונים תלחץ את המקש של הווליום למטה ואל תעזוב עד שהטלפון עולה (אם הוא ממשיך בבעיה שלו אתה יכול לזנוח את התהליך). אם הטלפון הצליח לעלות, שים לב שלמטה כתוב לך safe mode.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קרה לי לפני שבוע בדיוק...

תנסה לחבר אותו לטעינה ולכבות / להדליק שוב. מהרגע שזה קרה אצלי, הטלפון התחיל לעשות בעיות רציניות בהטענה (הטעין לסירוגין / לא הטעין בכלל) והתחלתי לחשוד בשקע טעינה.

החלפתי את השקע טעינה והכל שב לקדמותו :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקרתי אצל 2 חברים.

הראשון עשה רום חדש. וזה לא עזר. והטלפון היה אצלו 5 שעות

והחבר השני עשה משהו בסייף מוד. מחק משהו. והטלפון חזר לעבוד מצויין. היה אצלו דקה!!~

לקח לי 4 שעות לשחזר חלק מהנתונים שהלכו.

אבל העיקר שהוא עובד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הוא לא מחק אפליקציות מהסיבה שלא היו. המכשיר עבר מחיקה של כל האפליקציות שלושה ימים לפני.

הוא עשה מחיקה למידע וריסט למצב יצרן.

ובנוסף מחיקה לקש פרטישן

פורסם

בקיצור, למען הדורות הבאים, תמיד תדאגו לגבות הכל ותפנו לריקבורי מוד.

רוב הבעיות נפתרות משם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אם אין גיבוי, אפשר להכנס לרקאברי ולבצע גיבוי שכולל בתוכו את התקלה.

כדי לשחזר משתמשים באפליקציה הזאת Nandroid Manager * ROOT ונסגר הסיפור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הוא לא מחק אפליקציות מהסיבה שלא היו. המכשיר עבר מחיקה של כל האפליקציות שלושה ימים לפני.

הוא עשה מחיקה למידע וריסט למצב יצרן.

ובנוסף מחיקה לקש פרטישן

מחיקת מחיצת DATA מאפסת הגדרות ומוחקת אפליקציות.

כנראה מי שצרב לך את הרום מחדש, לא עשה את זה, בגלל זה התקלה לא נפתרה אצל החבר הראשון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...