Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקציית הפורקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח שתחוו את דעתכם על דעתי בנושא המסחר בפורקס,

אשמח להצעות לייעול ושיפור הפוסט על ידי המומחים של CARS-FORUM.

http://sashok2.blogspot.co.il/2013/10/blog-post.html

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

פעם חבר שלי הלך להרצאה בנושא מסחר בפורקס, של אחת החברות. כשהוא עבר אצלי אח"כ, שמתי את מסמכי ההצטרפות במגרסה שלי ושלחתי אותו לדרכו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
פעם חבר שלי הלך להרצאה בנושא מסחר בפורקס, של אחת החברות. כשהוא עבר אצלי אח"כ, שמתי את מסמכי ההצטרפות במגרסה שלי ושלחתי אותו לדרכו.

יש מקרים שאני מסכים עם רועי, יש שלא.

במקרה הזה זה קל: רועי פשוט מנע מחברו לזרוק כסף.

פורסם

פיקציה? ההפסדים ממשיים לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פיקציה? ההפסדים ממשיים לגמרי.

משפט חזק

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בבניין בו אני עובד יושבות גם שתי חברות פורקס. לפי המכוניות במגרש המכוניות, ההפסדים (של הלקוחות) בהחלט ממשיים.

:turn-l:
פורסם

אהבתי את ההתעניינות,

בתכלס, אתם אומרים שהמדינה פשוט "לא שמה לב" למה שקורא מתחת לאף?

איפה כלבוטק וכל החברים שלו?

http://sashok2.blogspot.co.il/2013/10/blog-post.html

יש משהו בניסוח שלי שדורש שיפור?

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

הפורקס הוא בכלל לא פיקציה, אלא מכונה להדפסת כסף שעובדת אצל בעלי החברה (ע"ח המהמרים כמובן)... :twisted:

הסבר:

1. כשאתה קונה/מוכר מניה או אג"ח דרך הבנק, הבנק כחבר בורסה מקשר אותך באופן אנונימי אל מול מוכר/קונה שמבצע מולך פעולה נגדית. הבנק והבורסה מרוויחים מפעולת התיווך שבין המוכרים לקונים ואינם מהווים צד לעסקה.

בפורקס המצב שונה אם לדוגמא מכרת שקלים וקנית דולרים הפורקס לא מכסה את עצמו בגין הפעולה וקונה דולרים, וכל הפעולה הכספית נעשית מול ה"בית".

במצב הזה זה משחק סכום אפס, הכסף שמונח על השולחן בתחילת ההימור (זה הימור ולא השקעה) הוא הכסף שיישאר על השולחן בסוף ההימור, השאלה היא איזה סכומים יחליפו ידיים ולאיזה כיוון (זו שאלה היפותטית בלבד - הבית ירוויח כמעט תמיד).

2. תנודות שע"ח בין המטבעות הן רנדומליות ולא ניתנות לחיזוי (למרות כל ההבטחות שניתוח טכני נכון מעניק יתרון על הבית) ולכן זו רק שאלה של זמן עד שתגיע תנודה חזקה מספיק כדי למחוק לך את הביטחונות.

3. המינופים הגבוהים שבהם מבוצעות ההשקעות האלה מבטיחים את מחיקת ההשקעה (ע"ע סעיף 2 דלעיל).

4. אם בדרך נס צלחת בשלום את סעיפים 2 ו-3 אז עמלות הפעולה שהבית גובה יכריעו אותך.

5. אם כל זה לא שכנע, אז אני מזכיר לכולם ששערי החליפין הרגעיים לצורך ההימור נקבעים במחשבי הפורקס "ומפוקחים בידי בנק ישראל".

הכותב הינו פעיל בשוק ההון, שמעולם לא העלה אפילו על דעתו להשקיע בפורקסים.

• תוכן חדש...