Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 99 - בעיה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בתחילת נסיעה, אחרי שנוסעים ברוורס כדי לצאת מהחניה, מעבירים לדרייב, וההילוך לא נתפס.

צריך לחכות קצת, או לשחק קצת עם הגיר, להחזיר לרוורס ואז לדרייב ואז האוטו נוסע.

תוך כדי נסיעה אין בעיות עם זה.

השאלה שלי: האם הגיר הולך להתקלקל סופית בקרוב? או שזו בעיה שיכולה להשאר כמו שהיא בלי להחמיר?

תודה על העזרה!

פורסם

תתחיל בבדיקה של מיפלס שמן גיר. דבר שני מומלץ להתייעץ עם מכון גירים בעניין. אם חס וחלילה הבעיה באמת בגיר תתחיל לבדוק הצעות מחיר ותעדכן ונחווה דעתנו בעניין.

פורסם

אין יותר מדי. יש מספיק שמן.

האוטו במצב מעולה חוץ מזה ששפך מנוע שבוע אחרי הקניה, והגיר מזייף את הזיוף הנ"ל. :x

אני מתלבט אם לתקן או לא... מצד שני אין כסף לרכב אחר.

לענין שונה מעט - כדאי להחליף מנוע ביורופ חלפים?

פורסם

עכשיו אתה מרחיב את התמונה. יכולה להיות שהבעיה היא במנוע ולא בגיר עצמו. אם זה התחיל מייד לאחר המנוע החדש חזור לאותו מוסך שייתן לך פיתרון לבעיה זה עניין שלו.

פורסם

אני לא יודע אם ברכב הזה יש כבל גיר, אבל אם כן, תבדוק שהוא יושב טוב על הגיר ועל הידית, שהוא לא רופף עקב שחיקה\או לא סגרו אותו טוב.

(זה החשד הראשוני שעולה לי בגלל המודל).

מפלס שמן גיר.

תראה איך מודדים לפי הספר רכב.

אולי צריך לבדוק בהילוך מסויים\טמפ מסויימת וכו'.

יותר מידי לא טוב, צריך שיהיה על הקו עבודה.

לא צריך לקפוץ ישר להתקלקלות וכו'.

אחרי שההילוך נתפס, הגיר מתנהג טוב?

הבעיה שאין אינדיקציה כי אתה אומר שהמנוע גמור.

פורסם

קודם כל תודה.

באמת הרכב במוסך כרגע - אני אבדוק את הכבל גיר הזה - אני מקווה שזה פשוט זה.

ואני אבדוק את השמן גיר בדיוק.

אכן - תוך כדי נסיעה הגיר סבבה לגמרי.

ראיתי כאן בפורום שזו בעיה נפוצה, ושהחלפה של גיר לאו דוקא תעזור. אז אני מקווה שהעיצות שלך יעזרו.

(מה גם שהעלות תגיע קרוב למחיר ששלמתי עליו לנוכל ההוא לפני כמה ימים).

פורסם

ביורופ חלפים בנשר קבלתי הצעה ב- 2000 +100 עבודה לא כולל מע"מ מנוע מיבוא.

באלרון המנוע עולה 2500.

הרכבה אצל המוסכניק שלי או מוסך נורמלי דומה - 1500

• תוכן חדש...