Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני כרגע נוהגת בטויוטה יאריס 2002 ואני רוצה להחליף לרכב עם שנתון מתקדם.

התקציב שלי הוא 50-60 ש"ח.

איזה רכב מומלץ בתקציב הנ"ל ברמה של היאריס?

תודה

פורסם

שלום יוכי,

בסכום הזה ניתן כיום למצוא מגוון רחב מאוד של מכוניות קומפקטיות מצוינות, חסכוניות וזולות לאחזקה.

אם היאריס התאימה לך מבחינת גודל אז תוכלי למצוא דייהטסו סיריון 2010-2011. יש לה מנוע 1,300 סמ"ק חסכוני יחסית, ממדים קומפקטיים ורמת אמינות גבוהה מאוד. היא מרווחת מבפנים אבל תא המטען שלה קטן, לכן קל מאוד להיכנס איתה לחניות בתוך העיר.

אופציה נחמדה אחרת היא מאזדה 2. במאזדה יש מנוע קצת יותר גדול וחזק, לכן גם צריכת הדלק שלה קצת יותר גבוהה ויש לה גם יותר כוח. בתקציב שלך תוכלי למצוא בקלות מאזדה 2 ממודל 2010, שתהיה גם היא זולה לאחזקה ואמינה מאוד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לחברי הפורום

אני כרגע נוהגת בטויוטה יאריס 2002 ואני רוצה להחליף לרכב עם שנתון מתקדם.

התקציב שלי הוא 50-60 ש"ח.

איזה רכב מומלץ בתקציב הנ"ל ברמה של היאריס?

תודה

פורסם

ממליץ על יונדאי i20 רכב חסכוני, אמין, נוח, מאובזר יחסית, בטיחותי ועם מנוע חזק שוב יחסית.

המאזדה צורכת הרבה דלק ולדעתי נפסלת, הסיריון לא מצדיקה את מחירה, רכב פשוט מאוד ולא מרגיש ״רכב״ כמו היונדאי שהתחושה בה היא כמה רמות מעל הסיריון.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אתה אומר שמאזדה 2 צורכת המון דלק וממליץ על יונדאי i20? :?

עם כל הכבוד ליונדאי ה i20 מעולם לא הצטיינה בשום דבר, ובקטגורייה המדוברת (סופר מיני) היא אפילו לא בחמישייה הפותחת.

יוכי, בתציב שלך בהחלט ניתן למצוא רכבי סופר מיני ומיני (שבסטנדרטים של היום הם בגודל של היאריס שלך שנחשבה בזמנו סופר מיני) משנתונים גבוהים. האם גיר ידני בא בחשבון?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם כל הכבוד ליונדאי ה i20 מעולם לא הצטיינה בשום דבר, ובקטגורייה המדוברת (סופר מיני) היא אפילו לא בחמישייה הפותחת.

יוכי, בתציב שלך בהחלט ניתן למצוא רכבי סופר מיני ומיני (שבסטנדרטים של היום הם בגודל של היאריס שלך שנחשבה בזמנו סופר מיני) משנתונים גבוהים. האם גיר ידני בא בחשבון?

איתמר

מה שכתבתי נכתב מנסיון ולא משמועות, המאזדה צורכת כ1/11 בעוד היונדאי כמעט 1/13. ולגבי מה שכתבת תברר יותר ותראה שלזמנה היונדאי הייתה בין המובילות בקטגורייה זו, אם לא המובילה וזה לפי סקירות רכב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ה-I20 היא ממש לא גטס.

אמנם ממש לא מלהיבה, קצת רועשת וצפופה, קופצנית על מהמורות, אבל ככה גם רוב המתחרות שלה בקטגוריה הזאת מהמזרח.

נהגתי ברכב כמה מאות ק"מ, לא מספיק בשביל להעיד על צריכת הדלק, אבל מדיווחים של הבעלים (סבא שלי), לא מדובר בקטסטרופה של הגטס.

אם ה-OP רוצה נסיעה נינוחה יותר (יחסית), חיסכון מופלג בדלק ובטיחות ומוכנה להתפשר על גיר וביצועים - שתעיף מבט בקליאו 1.2 דור קודם. יש בפורום מספר בעלים ובעלים לשעבר שניתן לשאול את דעתם.

המאזדה לפי דעתי נותנת תמורה לא טובה למחיר המבוקש עליה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אני מעוניינת ברכב קטן אמין ונוח בתקציב 50-60....

אני מתלבטת בכמה דגמים (כרגע אני עם טויוטה יאריס 2002, אני מעוניינת ברכב שווה ערך מבחינת אמינות ונוחות)

1. סוזוקי סוויפט.

2. סקודה פאביה.

3. מאזדה 2

4. יונדאי I20

שנתון ממוצע 2008-2009

מה מומלץ? גם המלצה לרכב אחר תתקבל בשמחה.

תודה

פורסם

איתמר

גיר ידני לא בא בחשבון.......

האלטרנטיבות שחשבתי עליהן

1. סוזוקי סוויפט.

2. סקודה פאביה.

3. מאזדה 2

4. יונדאי I20

כאשר אופציה 3 ו- 4 פחות נראות לי....

תודה

• תוכן חדש...