Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גר בדירת קומות וגרניק לא פרקטי משלל סיבות .....

מה שיוצא לך מהברז אלה מים קשים .

מה שיוצא מאוסמוזה אלה מים רכים וטהורים ממגנזיום , מתכות , אבנית וכו' .

אני דווקא הרגשתי הבדל בין הקשים לרכים.

לינק לשמפו :

http://www.vixdetailing.co.il/Chemical-Guys-Honeydew-Shampoo.html

תודה, זה גם זול יחסית, אם אני מכניס את זה לבקבוק של מקציף לג'רניק בעומק של 1 ליטר, כמה מ''ל אני צריך לשים?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אם כך זה אמור להספיק לי ל 8 שטיפות בלבד, ואני בדרך כלל גם מוסיף עוד סבון לדילול בשביל שיצא כסף מספיק סמיך.

אולי אני יחפש משהו עם כמות יותר גדולה שמגיע בגלון 3 ליטר, יש לך המלצות אולי על משהו כזה?

פורסם
יש לי גם אחד כזה בדרך, הוזמן לפני שבוע

כיף לשמוע :) .

תתחדש.

המשלוח שלהם דיי מהיר , הגיע אליי תוך שבוע !

אם אתה צריך משהו , אני פה .

פורסם

הזמנתי מאתר אנגלי שמוכר ציוד לאופניים chain reaction cycles, עלה עד הבית 730 שקל, העניין ששלחו לי אחד עם שבר באחת הפינות ( נראה לי קוסמטי ) , פניתי אליהם והם שולחים לי אחד חדש, כנראה שאצטרך לשלם שוב את עלויות השחרור מהמכס :( . עדיין לא סגור מה אני אעשה עם הפגום, יכול להיות שאמכור אותו בחצי מהעלות שלו.

Using Tapatalk

פורסם
תודה :) לפי דעתי עד הסופ״ש יגיע ואעביר רשמים, (הגיע גם גרניק mobi v15)

אני אגלה כנראה בסופ״ש הקרוב :)

אתה אותו אחד בן אדם?

פורסם

עכשיו הבנתי, :) כן, כנראה יש לי פה שם משתמש ישן שמעודכן האחד מהמכשירים שאני גולש בהם בבית.

פורסם

אנשים , בואו נחזור לנושא האשכול . המטרה היא להעביר חוויות ורשמים שימוש במכשירים הנ"ל .

כול דבר אחר שלא קשור , יש לכם את ההודעות פרטיות .

תודה

• תוכן חדש...