Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תשמע , בשביל לנצל את היכולת של המכשיר ( SNOW FOAM ׂׂׂׂׂׂׂׂ) , אתה צריך כול הזמן לפמפם בין ההשפרצות

בשביל שיהיה "מקסימום "אוויר לקצף.

אז כן , כול כמה שניות צריכים לפמפם , אבל אם תסתכל על הסרטון האחרון שצילמתי, אתה יכול לראות שבפמפום אחד - יוצא הרבה קצף .

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, הכי חשוב, טוב לפגוש פה סוף סוף עוד בחור באר שבעי עם שריטה כמו שלי (: כבר התחלתי להתייאש !

הסרטונים של האמבטיה עושים עוול גדול ביותר למקציף כי על הרקע הלבן של הקרמיקה ראיתי את הסרטונים ואמרתי לעצמי : "מה זה המכשיר המעפאן הזה???".

אחרי שראיתי את הסרטון שעברת על הרכב עם המקציף, הבנתי באמת במה מדובר, מקציף טוב שבמעבר אחד מניח כמות קצף יפה על הפח ובמעבר שני מהיר מכסה כמעט הכל, נראה טוב.

למקציף הזה הייתי קונה MR. PINK ועושה מסיבת קצף!

אני אישית מתחבר יותר למקציפים שמתחברים לצינור גינה, אבל משום מה אני עוד נמנע מלקנות אחד, עוד בהתלבטות עם עצמי.

אגב, היית עושה פרה-ווש לפני המקציף? שמת לב שעם ההקצפה יורד יותר לכלוך ?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

היי שארקי ,

בזמנו שצילמתי על הקרמיקה הייתי חסר ניסיון עם המקציף ,וגם השתמשתי בסבון רגיל שעשה למכשיר עוול .

מאז שקניתי את HONEYDEW , המקציף פועל כמו שצריך .

אני חושב לקנות בעתיד את MR PINK .

לפני המקציף לא הייתי עושה פרה-ווש אלא פשוט הייתי עובר עם סבון על הפח , ומוריד אותו עם דלי אחר שהכיל מים נקיים.

כיום אני עובד טיפה קשה יותר :

1. ריסוס עם מקציף

2. 2 דליים שמכילים סבון + מים נקיים לניקיון הכפפה בין השטיפות

3.שטיפה אלגנטית עם הכפפה +סבון , ושטיפה הכפפה המלוכלכת בדלי הנקי

4.דלי 25 ליטר להורדת הסבון

5. ייבוש הרכב

אבל מצד שני זה כיף :) .

מחר \ מחרותיים אני אשטוף את הרכב , ואפרסם סרטון יותר ארוך של המקציף .

פורסם

אני לא מכיר את ה1.5 ליטר , אבל "נשמע " אחלה למי שלא רוצה לבזבז יותר מידי כסף.

אם לא היה לי מקציף, הייתי הולך על FOAM MASTER 10 , שהוא האח הגדול .

החלום (וכנראה זה יישאר בגדר חלום) זה ה- FOAM MASTER 50 .

בכול מקרה , אני ממליץ על הגלוריה :

http://www.ebay.com/itm/Gloria-FOAMY-Clean-100-spray-foam-/350991753133?pt=LH_DefaultDomain_0

כבר 7 נמכרו \ נשאר 3 , המקציפים של גלוריה נמכרים כמו לחמניות :) .

פורסם

טיפים ?

1. תמלא אותו עד 500- 800 מ"ל .

2. ההקצפה יותר טובה כשממלאים מים חמימים.

3.בסיום השמוש , תקפיד לשטוף את המקציף עם מים נקיים .

4. תשתמש בפיה מקציפה - אדומה \ כחולה.

זה מה שעולה לי לראש כרגע .

עכשיו זה תלוי בך . תנסה לעשות כול מיני דילולים עם השמפו עד שתיהיה שבע רצון .

רק להזכיר לך , תגיע למצב שהקצף שלא יהיה יותר מידי קשה כמו קצף גילוח , ולא יותר מידי נוזלי .

בגלל שאני מתכוון בעתיד לנסות את MR PINK , אשמח לראות את התוצאה שיוצאת מהמקציף .

תתחדש:)

פורסם

מה שהבאתה זה לא מקציף ,אלא סתם מכשיר לחץ שמוציא מים עם סבון .

מה גם שהוא מסורבל , כבד , פמפום לסירוגין וכו' .

פורסם

יש לי משהו דומה רק 4 ליטר ובלי המברשת אבל אותו סגנון מיכל וצינור, זה לא מקציף אבל הוא עוזר לי ב PRE WASH להורדת לכלוכים כשהרכב ממש מלוכלך, הוא מוריד הכל ומעיף מהרכב ואז השטיפה עם הכפפה זה יותר להברקה מאשר לניקוי.

אגב ב ALI זה עולה 50 דולר ל 8 ליטר, ממש זול, בארץ זה עולה לא פחות מ 40 שקלים ל 4 ליטר, משזר (יש להם בחיפה ובעוד כמה חורים כמוה).

Miata ND2

פורסם (נערך)

a9uzatez.jpg

נסיון ראשון עם הגלוריה, אני עדיין לומד איך להשתמש בו, היום השתמשתי עם הראש הכחול, בפעם הבאה אנסה את האדום. העניין הזה פשוט עובד :) ירדה לי שכבה של אבק לאחר ההתזה של הקצף והיה הרבה יותר קל לנקות את הרכב לאחר אמבטית הקצף .

עריכה אחרונה על ידי dondi101

Using Tapatalk

• תוכן חדש...