Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר ברכב שחבר רוצה לקנות, בעל הרכב יידע אותו לפני הבדיקה שהרכב עבר פגיעה קלה מאחור ולרכב יש קצה שילדה, הרכישה עדיין לא התבצעה עקב מיקוח על המחיר.

בבדיקה שנערכה ב"קופיוטסט" כתבו שזו פגיעה בעלת משמעות נמוכה ומבחינת תקינות שילדה רשמו 98% מתוך 100%.

הוחלף טמבון אחורי, מכסה תא מטען ובוצע תיקון לכנף אחורית. התיקון גם בוצע במוסך מורשה יבואן.

חוץ מיזה הרכב במצב מצויין, מטופל כמו שעון עם כל הקבלות במוסך המורשה של היבואן.

כמה לדעתכם צריך להוריד על נזק שכזה באחוזים?

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

כל אחד מאיתנו יסתכל על זה בצורה שונה.

אין איזה אמת מידה אחידה.

יש מי שהפחתה של 20% תהיה לו סבבה, ויש מי שגם ב 50% לא יהיה מוכן לקנות.

בכזה רכב צריך לזכור שהוא מתישהו גם ירצה למכור את הרכב, וימצא עצמו בפני בעיה.

אישית - אם לא מדובר באקזמפלר נדיר הייתי מוותר על הרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שיבקש לראות את דו"ח השמאי לאחר התאונה.

מפורט שם כמה אחוז ירידת ערך קיבל הנפגע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אין פגיעות בקורות אורך או קורת רוחב שלא מתברגת והתיקון הוא רק במכסה מנוע וכנף אחורית , לא נראה לי שזה קצה שלדה בכלל.

אם בדוח שמאי אין איזכור לירידת ערך לדעתי אין הרבה מה להוריד על התיקון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

איתמר שלום:

אני לא מצליח לראות את הדוח שהצגת אבל בגדול באם מדובר בקצה שילדה זה לא רציני, והבוחן במידה מסויימת צודק, הרבה מאוד מכוניות שיש להם קצה שילדה ואין לזה משמעות בטיחותית - רק עניין של כסף.

באשר למחיר, תראה עם תוכל לברר כמה קיבל בעל הרכב בזמנו בגין ירידת ערך בעת התאונה ותצמיד סכום זה להיום, זה פחות או יותר מה שהייתי מנסה להוריד אם לא קצת יותר אפילו בשל הקושי המסוים שיהיה לך שתרצה למכור.

בהצלחה.

פורסם

קצה שילדה יכול להיות גם מעלייה על מדרכה גבוהה/ירידה ממנה.

אותי מעט יותר מדאיג ההלחמות/חיבורים לא מקוריים.

כפי שאמרו לבקש לראות (ואם הרכב טופל במורשה בטוח יש) את שו"ח השמאי ולראות כמה ירידת ערך נקבעה.

יש רכבים בהם כנף אחורית מחוברת לשלדה ואז מדובר בפגיעת שלדה לכל דבר ויש רכבים,שבהם הכנף מחוברת עם ברגים ואז זה לא משמעותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...