Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטאבון בהוד השרון. בשר איכותי ומנה ענקית שגם בעלי קיבה גדולה ישבעו ממנה, וכמובן צ'יפס סלטים וכל המסביב. רק חבל שבגלל שהוא כ"כ מצליח הוא מרשה לעצמו בשנים האחרונות להעלות את המחיר בכ2 שקל לשנה, מדהים שהיום הוא לוקח 38 שקל ולפני בערך 8 שנים הוא לקח 32 :roll:

פורסם

אני לא אכלן גדול של שווארמה, אבל "הרצל" ברחוב הרצל 2 בראשון לציון. יקרן אבל הטעם של השווארמה טוב.

בנוסף, סלטים וצ'יפס ללא הגבלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כבר המון זמן שלא הורדתי לאפה, אבל בתקופת הצבא זכור לי מאוד לטובה "שיפודי הגליל" בעכו, רח' דרך הארבעה.

הלאפה עם שווארמה כבש שלו הייתה פשוט אדירה, וגם המחיר היה זול יחסית.

פורסם
כבר המון זמן שלא הורדתי לאפה, אבל בתקופת הצבא זכור לי מאוד לטובה "שיפודי הגליל" בעכו, רח' דרך הארבעה.

הלאפה עם שווארמה כבש שלו הייתה פשוט אדירה, וגם המחיר היה זול יחסית.

איזור המרכז :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ויקטור בפתח תקווה לא רע, ה"ג'וניור" קצת פחות טוב, לדעתי.

בנחלת יצחק הייתה או עדיין אולי יש שווארמה שהסלוגן שלהם היה "כשיש לך מנה עם כריזמה, לא צריך לדבר". הם גם היו לא רעים בכלל, מקווה שהם עדיין שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שווארמה טובה לא עשויה מהודו (כמו כל השווארמות בערך בארץ) אלא מכבש/עגל או פרגיות.

אני מעדיף דווקא את השווארמה שאני מכין בבית מפרגיות עם מכשיר כזה:

71486.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הטאבון בהוד השרון

מחזק. אחלה שווארמה והכי חשוב- לאפה דקה, שמאפשרת לך להרגיש את הטעם של הבשר, עד הביס האחרון.

שמש ברמת גן- אכזבת המאה. רז, אתה חייב לחוות דעתך על ג׳אמיל בהרצליה, אחת מהחביבות עליי (טוב נו, כי גדלתי עליה:oops: )

עוד אחת טובה- כתר המזרח באבן גבירול.

ססססאמק עשיתם לי דודה לשווארמה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שמש ברמת גן- אכזבת המאה. רז, אתה חייב לחוות דעתך על ג׳אמיל בהרצליה, אחת מהחביבות עליי (טוב נו, כי גדלתי עליה

אני מג'מלל בכל הזדמנות שיש לי. אכלתי שם עוד כשהייתי בן שש. (בן שש, לא בש"ש).

השווארמה מעולה, הפיתות זערוריות משבוע לשבוע. זה מנמיך את הדירוג.

ל-m3x7r3m3 - המתקן הזה שימושי כשעושים כמות רצינית. כשעושים מנה שתיים לדעתי הוא לא שווה את ההתעסקות, והטעם יהיה שונה.

אני לא אכלן גדול של שווארמה, אבל "הרצל" ברחוב הרצל 2 בראשון לציון.

אכן. אני מוסיף גם את "שאול" ליד תחנה מרכזית ראשון, ואת ה"שמן" ליד הסנטר בת"א.

http://www.mouse.co.il/Tags/17983.aspx

http://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3413571,00.html

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא ניסיתי מעולם להכין מנה-שתיים, המינימום שהכנתי היה בערך 1.2 ק"ג (כולל שומן), המקסימום עבר את ה-3 ק"ג עם השומן.

אבל אפשר לקבוע את הגבהים, לדעתי בהחלט אפשר להכין מנה-שתיים, אם כי זה לוקח איזה 20 דקות לחלק החיצוני ביותר להיות מוכן.

הטעם בכל מקרה טוב יותר מאשר בשווארמיה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...