Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בונז'ור ממול אבולעפיה ביפו.

אכלתי שם לפני שבוע, היה על הפנים. לאפה יבשה, בשר לא טעים ותוצאות לווי לא נעימות בשירותים. לא אחזור :-(

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמש?

המכונה שעושה עבורו את הפיתות, היא אותה מכונה שמטביעה את המטבע של החצי שקל. אותו גודל של פאנץ'.

סלטים אף פעם לא טריים.

ג'מיל?

עובד עם אותו יצרן פיתות של שמש.

את התוספות הוא מודד לך עם משקל של צורפי זהב.

בשביל לראות את הבשר כבר צריך לופה.

בהרצליה, הכי טוב (או הרע במיעוטו) הוא השאוורמה של חיים (ההוא מהפלאפל בסוקולוב) על בן גוריון.

מנות נדיבות, סלטים טריים, צ'יפס חם תמיד.

הכי טוב באיזור:

"הפעמונים" בסוקולוב רמה"ש.

מעבר לשאוורמה הטעימה, למגוון הסלטים והתוספות (כולל הצ'יפס המצופה טמפורה, שנעלם משום מה מרוב הדוכנים בארץ), ישנו היחס החם, הנדיבות במנות, והנקיון המוקפד של המקום.

לא לפספס את סלט הגזר החריף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כאחד שמכיר את בארכה בגדרה מימיהם הראשונים, חלה הדרדרות דרסטית, בייחוד בגודל המנות. המחיר לא קליל כמו פעם אבל סביר.

ייאמר לזכותם בבארכה שהבצל המטוגן שלהם ליגה.

שמעוני , נחמד ומפנק במנות סבבה, אך המחיר מתואם כנראה מול בארכה.

מסכים איתך לגבי הגודל, הלאפות בהחלט קטנות.

פורסם
אכלתי שם לפני שבוע, היה על הפנים. לאפה יבשה, בשר לא טעים ותוצאות לווי לא נעימות בשירותים. לא אחזור :-(

רציני? כשהייתי בארץ המקום הזה היה פשוט תענוג, ושווארמה בבאגט. הייתי קונה באגט שווארמה ב5 בבוקר בדרכי לים עם הגלשן.

haters will hate

פורסם
לאוהבי הכבש בלבד.

טורק לחמג'ון ביהודה הלוי פינת נחלת בנימין(תל אביב)

מדהיםמדהיםמדהים!!!

כבש ברמות שאי אפשר לתאר,לחמג'ון שנאפה במקום,רק היוגורט חסר.:twisted:

תומר

הייתי אוכל שם לפני שם ובאמת היה אדיר.

כל הקונספט של לחמג'ון זה רעיון מעולה בפני עצמו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
רציני? כשהייתי בארץ המקום הזה היה פשוט תענוג, ושווארמה בבאגט.

אל תדליק אותי עם הבאגט. זה לא קיים במרכז אלא אם ביקשת במיוחד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
היכן ניתן לרכוש את המכשיר המפתה הזה?

האם יש מתכונים מיוחדים ?

מצטער על הבורות.

תחפש בגוגל LH Pan שווארמה, נמכר גם תחת השם Hemilton בהום סנטר, המחיר למכשיר הוא סדר גודל של 300-400 שקלים.

מתכונים מיוחדים - לך לקצב עם העמוד אמצע של המכשיר, תבקש ממנו שישים לך פרגיות עם שומן כבש לפי המשקל שאתה רוצה (השומן בעיקרון נמס ונעלם, המשקל של הבשר שאתה רוצה זה משקל הפרגיות).

היחס הוא בין 1:3 ל-1:4 לטובת הפרגיות (תלוי כמה אתה אוהב טעם של שומן כבש), כלומר על כל קילוגרם של פרגיות בין 250 ל-300 גרם של שומן.

תבקש גם שהוא יעטוף לך את העמוד בניילון נצמד, את העמוד תשאיר במקרר (לא במקפיא!) ותוציא אותו בסביבות שעה לפני שאתה מתחיל להכין.

אתה מכניס את העמוד ומפעיל את המכונה, סביבות 20 דקות לסיבוב הראשון להיות מוכן, סביבות 15 דקות לכל פעם לאחר מכן.

סכין חדה, נמוכה וארוכה זה חשוב מאוד, אם אין לך כזאת סדר גודל של 120-130 שקל לסכין טובה חדשה.

עקרונית המחיר לבשר הוא סביבות 50-60 שקל לק"ג פרגיות, מחיר דומה לק"ג שומן כבש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אל תדליק אותי עם הבאגט. זה לא קיים במרכז אלא אם ביקשת במיוחד.

וטוב שכך. גולשי האוף טופיק בפורום הדו גלגלי השכן ישמחו לספר לכם מי קונה שווארמה בבאגט.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שמח שהרבה חושבים כמוני ומצטרף בחום להמלצה על הטורקי.

טעים, טרי והמנות עצומות בטח לעומת מקומות אחרים שמתמחים בהקטנת המנות והעלאת מחירים.

בצומת פת בירושלים ישנה שווארמת שבח מאוד ותיקה וסבירה יחסית, אבל אחרי שהגעתי אליה בפעם האחרונה וראיתי שהמחיר הוא 40 שקלים ללאפה וצ'יפס בצד עולה עוד שלושה שקלים (!!) הורדתי אותה מהרשימה.

באמת שעם רמת המחירים הזו עדיף לוותר.

פורסם
שמח שהרבה חושבים כמוני ומצטרף בחום להמלצה על הטורקי.

טעים, טרי והמנות עצומות בטח לעומת מקומות אחרים שמתמחים בהקטנת המנות והעלאת מחירים.

.

ראשית אני חייב לציין שאני חובב שאוורמות וזה האוכל האהוב עלי ולכן אני יחסית ביקורתי עליו.

המנות של הטורקי הם באמת ענקיות, אך הלאפה שלו מתחת לכל ביקורת. אני אוכל שם לא מעט ותמיד הלאפה שלו מקלקלת את האווירה. הלאפה יבשה ואינה טרייה, במידה והוא היה משנה ספק של לאפות או את דרך השמירה על הלאפות, הוא אכן היה יכול לקבל ציון דיי גביה.

רמת הסלטים שלו סבירה, הפלוס העיקרי שלו זה הפרגון בכמות הבשר שהו נותן.

שתי השווארמיות הטובות שאכלתי בהם הם:

השוואמה בנחלת יצחק, שהלאפה שלהם תמיד טרייה, רמת הבשר והשומן גבוה מאוד ומגוון הסלטים משגע וטרי יום יום. אין בשווארמה הזאת איזה טוויסט שעושה אותה מיוחדת, היא פשוט עשוייה כמו שצריך ומקבלת ציון גבוה בכל הפרמטרים. במידה ומוסיפים אליה בצל מטוגן שהיה שרוי בשומן הכבש (ללא תשלום), אז זה באמת כבר מכניס איזה טוויסט שעושה אותה למאוד מיוחדת.

וג'יבלי בחיפה, עם רמת סלטים וטריות יוצאת דופן!

ישנה עוד איזה שווארמה קטנה בחיפה בכיכר פריז, אם אני לא טועה, שמוכרת שווארמה כבש במחיר ממש נמוך בפיתה ועם רמת בשר ממש גבוה!

שמש כבר מזמן נפסל אצלי, הלאפות שלו פיצפוניות, לא משביעות וגם לא תמיד מצטיינות בטריות. איכות הבשר לעומת זאת גבוה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
רחובות - השאוורמה של אבאל'ה , שבעת וברכת - מצויינים.

נס ציונה - שמש .

אסף, חשוב לדייק על איזו שווארמה שמש בנס ציונה אתה מתכוון בדיוק.

אני מניח שמדובר בסניף בפאוור סנטר. השווארמה הטובה ביותר שאכלתי בחיי.

Mazda 5 2007 2.0 Automatic

פורסם

ססאמק. עשיתם אותי רעב. זה לא תורם כלום השרשור הזה. ברור לי שבשבוע הקרוב אני אוכל שווארמה איפשהו, וזה רק בגללכם.:evil:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
וטוב שכך. גולשי האוף טופיק בפורום הדו גלגלי השכן ישמחו לספר לכם מי קונה שווארמה בבאגט.

הבאגט הזה יהיה לחם בשבילם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=226298

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שווארמה בבאגט זה שיקוץ. חילול הקודש. אין לזה שום הצדקה, לא משנה איך להסתכל על זה. אני יכול להבין את בעלי השווארמות כי זה בכל זאת עסק וכנראה יש אנשים שקונים את זה, אבל זה עדיין גרוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שווארמה בלאפה טובה רק למי שבאמת מאוד רעב ולא ישבע בדרך אחרת.

הכי טעים - בפיתה יוונית כפי שהזכירו כאן כמה בשרשור.

בשאוורמייה רגילה הכי טעים בפיתה, אבל מי שרוצה גם לשבוע ובכל זאת שיהיה טעים - בשביל זה בדיוק המציאו את השווארמה בבאגט.

למזלי באזור ב"ש די קל למצוא שווארמה טובה, במרכז אתה משלם פי 1.5 ומקבל חצי. גם בטעם.

• תוכן חדש...