Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר יקר מבקש המלצה לרכישת סופר מיני. התקציב שלו הוא עד 75K, אבל אני מניח שאם זה מדובר בחבילה מאוד טובה הוא יקפוץ כמה אלפים בודדים למעלה, אך עדיף שלא. הדרישות שלו הן בעיקר:

שנתון - 2011 ומעלה. הוא מוכן להתפשר על 2010 בשביל רכב מאוד שמור, אבל כלל מעדיף משהו חדש יותר.

אבזור - מחשב דרך, GPS מובנה, שליטה על ההגה, סאן רוף/פנורמית, מערכת שקוראת AUX וכדומה.

חסכונית בדלק - הרכב לא יסע הרבה, מקסימום 15K בשנה.

גיר ידני- אפשרי ואפילו רצוי.

מעבר לכך, כמובן שכל יתרון נוסף יתקבל בברכה, אך אלו המרכזיים. דבר נוסף, הבחור שני מטרים וקצת, אני לא חושב שזו בעיה רצינית כי גם בפיקנטו הוא נכנס, אבל אם יש רכב עם הנדסת אנוש שלא מתאימה לגבוהים אשמח לשמוע על כך.

מעבר להמלצות על רכבים מיד שנייה, אשמח לקבל מידע ממי שמכיר על רכישת רכב סופר מיני 0 ק"מ מליסינג. מישהו התנסה בדבר? האם יש רכבי סופר מיני שייכנסו בתקציב הזה?

הכיוון הוא איביזה, הוא אמר גם שהפולו נראית לו בסדר, למרות שיא לא הכי ב"מראה צעיר". סה"כ מדובר ברכב שישמש אותו ואת אחיו הקטן (נהג צעיר בן 20). מישהו יודע צריכות דלק של איביזה ופולו שהן לא TSI לעומת ה1.2 TSI?

אודה לעזרתכם,

אישדבחזיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלום אישדבחזיר (זה הופיע בסאות'פארק לא?)

אני ממליץ גם שתפזול לטובת היונדאי I20 החדשה הידנית (למרות שאין שם מערכת ניווט וסאנרוף)

נראה לי שחדשה מהחברה עולה 76K, והיא מאוד חסכונית עם הנדסת אנוש סבירה מאוד.

בהצלחה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בסופר מיני "יד ראשונה 0 קילומטרים" לא תמצא סאן רוף או מערכת ניווט GPS.

נראה לי שהאיביזה יכולה להתאים לכם. דגם הבסיס שנמכר כחדש ב-75 אלף ש"ח ומטה לא מגיע עם סאן רוף או מערכת ניווט, אבל את השני אפשר להוסיף אצל כל מתקין אודיו מזדמן. הדגמים המאובזרים יותר מגיעים עם סאן רוף, בתקציב שלכם יכנסו רק משומשים 2010-11 בערך (תלוי כמה גבוה על העץ טיפס הבעלים).

אם תמצא יונדאי i20 ברמת גימור supreme גם היא תוכל להתאים. יש כאלו 1,600 סמ"ק ידניות, בובה של אוטו. אבל בלי GPS. שים waze.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מרבית הדגמים הידניים מגיעים ברמת גימור בסיסית, מחירים סביב התקציב שציינת.

לאור מימדי הנהג מומלץ לערוך סיור בסוכנויות הרכב ולהתרשם מתנוחת הישיבה.

חלון גג ימצא רק בדגמים בכירים, מן הסתם לא בחברות הליסינג.

מערכת ניווט? לא ברור לי מה החשיבות, כאשר כל טלפון עושה את העבודה ומתעכן בזמן אמת ומכשירים ייעודיים עולים 500 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראשית תודה לכולם. לא חשבנו על היונדאי. הGPS מובנה לא קריטי. הAUX, פנורמית ושאר דברים כן. ההתרשמות שלו הייתה מהמסך של מחשב הדרך באיביזה. אני מניח שכמה שיותר מאובזר וחדש בשבילו, יהיה לו יותר טוב.

נסיעת מבחן באיביזה/פולו תתבצע השבוע.

אמסור לו לגבי היונדאי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

השבוע אגש איתו ליונדאי ל"הפנינג מכירות". שכחתי לציין שהרכב צריך להירכש במהירות, עד ה12 לאוק'. לדעתכם, כדאי לחכות עד ה-7 בשביל שבוע המבצעים של צ'מפיון? אפשר יהיה לגרד שם פולו/איביזה חדשה בתקציב? אחת באבזור נורמלי?

פורסם

פולו חדשה לא, אבל איביזה או פאביה 1.4 ליטר ידני דווקא כן. אפילו ישאר לכם עודף, מספיק בשביל להתקין מערכת מולטימדיה עם GPS.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...