Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית הגבתי בנושא הנורות הלבנות כ-10 פעמים עד כה, מוזמן לבדוק, חבל שלא עושה חיפוש.

ולשאלתך, mtec super white, הנורה הכי לבנה שתמצא.

שאר הנורות שרשמת לא לבנות ולא קרובות לזה.

עוצמת ההארה שלהן לעומת זאת טובה בהרבה.

אצלי ה mtec החזיק מעל לשנה וחצי, והוחלף כי נמאס לי מהגוון.

"יאללה בירי".

פורסם

אותי מעניין איזה מהנורות נותנות אור הכי חזק למרחק, יש לי בעיה עם המנורות אצלי ברכב שהאור לא מספיק חזק.

עד כדי כך שלפעמים שאני נוסע בלילה במקומות כמעט ללא תאורת רחוב אני לא רואה מספיק טוב את הכביש, אבל ממש לא רואה

ככה שאני חייב להפעיל אורות גבוהים אחרת אני מסכן את עצמי.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

XTREME הכי חזקות אבל גוון צהוב,

MTEC הכי לבן אבל התאורה חלשה מנסיון.

באלך לראות טוב ? תקנה XTREME ושים לדים לבנים, זה יתן לך גוון יפה ותאורה חזקה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

PHILIPS X-TREME VISION

יש לי את הנורה הנ"ל, היא לא לבנה ולא מתיימרת להיות כזאת , אך בלילה היא טיפה יותר לבנה מאחרים , המטרה שלה זה הארה בעוצמה גבוהה יותר.

Miata ND2

פורסם
אותי מעניין איזה מהנורות נותנות אור הכי חזק למרחק, יש לי בעיה עם המנורות אצלי ברכב שהאור לא מספיק חזק.

עד כדי כך שלפעמים שאני נוסע בלילה במקומות כמעט ללא תאורת רחוב אני לא רואה מספיק טוב את הכביש, אבל ממש לא רואה

ככה שאני חייב להפעיל אורות גבוהים אחרת אני מסכן את עצמי.

ממה שהוצע ע"י הבחור למעלה, הפיליפס בהחלט הכי חזקות.

אך ישנן נורות חזקות יותר בשוק שאני בעצמי ניסיתי אותן והייתי שבע רצון מהן.

הבעיה היא שממה שזכור לי נורה אחת נשרפה לאחר שנה וקצת.

http://www.ringautomotive.co.uk/

אפשר להזמין אותן גם מ-EBAY.

אין צורך בחתימה....

פורסם

כל שבוע נכנס מישהו חדש ופותח שרשור "אחת ולתמיד" חדש. אחת ולתמיד איזה ווקס הכי טוב, אחת ולתמיד איזה מנורה הכי לבנה, אחת ולתמיד כמה עולה פחית קולה.

אחת ולתמיד, תעשו חיפוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...