Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טוארג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי מתעניין ברכישת טוארג שנת 2010/2009.

מתעניין מבחינת אמינות הרכב, לאבא שלי נאמר שיש להם בעיה במחשב ובעיות בגיר (אני לא יודע עד כמה נכון מה שנאמר לו).

מתעניין גם בעלויות אחזקה וכו'.

כמו כן אני פתוח לרכבים אחרים בסגמנט הנ"ל.

התקציב הוא עד 150k יש גמישות.

תודה.

דני,

פורסם

לבוסית של אמא שלי הייתה 2008 או 2007 בגרסת ה-v8. אחרי תקופה מסוימת האוטו פשוט התחיל להתפרק, ידית בלם יד וכל מיני פלסטיקים שפשוט נשארים לך ביד, . אני זוכר שהיו לו עוד בעיות, לא זוכר בדיוק מה. בסופו של יום היא לא הייתה מרוצה.

פורסם

זה שרכב נמכר כחדש בכחצי מיליון שקל ולאחר חמש שנים עולה פחות משליש, לא מדאיג אותך? סתם לדוגמא תסתכל כמה עלו ג'יפים אחרים כחדשים וכמה לאחר 5 שנים. תתחיל בטןיוטה ומיצובישי שעלו בסביבות 300 ותעבור לקיה ויונדאי שעלו 200 ותראה איפה הם היום מבחינת ביקוש / היצע ומחיר שוק

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
תודה על התשובה.

שכחתי לציין שאבא שלי מתעניין בגירסת הדיזל V6 מנוע 3000

אני נוהג לפעמים על הרכב הזה עם המנוע הזה, צריכת דלק מטורפת, אוטו חזק מאוד, יושב יציב על הכביש, נותן תחושת בטחון גבוהה, בכל זאת, ג'יפ "יוקרה".

מבחינת איכות חומרים, הפלסטיקה הפנימית מתקלפת, תחושה מאוד זולה מבפנים. גישה לא נוחה למשיכת ידית שחרור הבלם יד. בהזדמנות אחת משכתי את אותה ידית ולתדהמתי היא נשארה לי ביד :shock:

למשך שבוע הרכב היה ללא בלם יד עד שלחצו בטעות על דוושת הנעילה ונאלצו לגרור את הרכב למורשה לתיקון.

לטעמי, לא שווה את ההוצאה הכספית על רכב מיותר כזה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא ציינת שום דרישה מצידכם מלבד הגבלת התקציב...בלתי אפשרי להמליץ ככה.

בכל מקרה, מחיפוש קצר ביד2 יש כמה ג'יפי פרימיום/יוקרה שיכולים להיכנס בתקציב בינהם ראתי כבר RX350 של לקסוס, אאודי Q7 (שתיהן 2008). יש גם ML במתיחה קלה של התקציב, ב.מ.ו. X5, אינפיניטי EX37 (2010 אפילו) וגם ב.מ.וו X1 משנתון מתקדם יותר..יש מבחר לא קטן לרכבים באותה קטגוריה של הטאורג..הכל תלוי מה אתה מחפש

פורסם

במקרה היום הזדמן לי לקחת טוארג V6 TDI לנסיעת מבחן קצרה. שים לב שהטוארג שנהגתי עליו היום הוא חדש לגמרי, כך שאינני באמת יודע עד כמה רשמיי ממנו באמת רלבנטיים לרכב שאביך מחפש.

בכל אופן, דעתי היא שמי ששם חצי מיליון שקל על רכב כזה הוא (א) אידיוט (ב) בעל איבר זערורי (ג) אינו סובל מבעיות כלכליות (ד) כל התשובות נכונות.

לחיוב: ישיבה גבוהה, מושבים נוחים, תאוצה יפה מאוד מ-40 עד 90 קמ"ש, סביר מאוד שהוא יספק את מרבית צרכיו של הרוכש הממוצע.

לשלילה: הגה מת, אינו מהנה לנהיגה, אינו נוסך בטחון רב בעקומות ובמהירויות גבוהות, בלמים חלשים וחסרי נשיכה, אינו מצטיין בנסיעה בשבילים קלים (שטח יותר רציני לא נבדק), אבזור וגימור ברמה שאינה עולה בקנה אחד עם מחיר הרכישה.

לא פירטת מהי הסיבה לכך שאביך מתעניין ספציפית ברכב הזה. אינני מכיר את שוק היד השניה של הרכב הזה, אבל בהנחה שפער המחירים שלו ביחס למתחריו נותר זהה כמו בתקופה שבה הוא נמכר כחדש, לדעתי מדובר ביותר מידי כסף בשביל פחות מידי תמורה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות.

שום רכב לא נשלל, פשוט הטוראג מושך עין לטעמי והוא מאוד יפה.

הנסיעות הם נסיעות רגילות לא נסיעות שטח.

יותר אלמנט ה"פוזה" מאשר רכב שטח.

• תוכן חדש...