Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

במהלך השוטטות שאני מבצע בהודעות הפורום, אני רואה הרבה מקרים של חבר'ה שרוצים להזמין חלקים מאיביי אשר תואמים לרכבם ומתקשים לעשות זאת.

עד עתה (וגם מחיפושים שביצעתי בנושא) ראיתי כי הפתרונות היו נקודתיים על ידי אנשים טובים באמצע הדרך.

אני חושב שיהיה ראוי לתת מספר נקודות חשובות למשתמש המתחיל כיצד לחפש חלק כלשהו לרכב שלו.

ראיתי שמספר השילדה חיונית בשלב ההתאמה של החלק לרכב, אך לא הבנתי היכן באיביי צריך לרשום את מספר השילדה.

מקווה שהערה תיבחן לחיוב,

שלומי

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם
ebay כבר פתרו לך את הבעיה:

http://www.ebay.com/motors

פשוט תכניס את הדגם רכב שלך ותקבל תוצאות שרק רלוונטיות עבורך.

תודה רבה, באמת עוזר!

עריכה:

באמת מוזר שאין שם דייהטסו

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

EBAY.COM בעיקר מכוניות שנמכרו בארצות הברית, ובארצות הברית אין דייהטסו, אבל לפעמים אפשר למצוא הפתעות לגבי הרבה סוגי רכב שלא נמכרו שם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היי,

זה מאוד פשוט

השאלה מה אתה מחפש ומה אתה מנסה לחסוך

הקו המנחה הראשון הוא משקל החלק חלק כבד יהיה יקר למשלוח ולא תחסוך כלום ויכול להיות שאם חיפוש טוב תמצא מחיר טוב יותר בארץ.

הקו השני זה מחיר החלק בארץ גם מקורי וגם תחליפי ראוי אם ההפרש בין המחיר בארץ לבין המחיר כולל משלוח נמוך חבל לך על הזמן.

העצה הכי טובה שיש לי לתת לך זה לדעת מה אתה מחפש בתור סוחר באיביי אני תמיד חושב מה הקונים שלי מחפשים ודואג לשים את המידע הזה בכותרת המודעה למשל: מק"ט של היצרן \ דגם הרכב \ נפח מנוע \ קוד מנוע \ שנת יצור \ וכו'.

כדי שכשאר הם יחפשו את אחד מהמאפיינים הנ"ל המודעה שלי תופיע ובמידה וזה רלוונטי הם ירכשו.

אוכל לסייע לך בחיפוש.

תנסה לתאר לי את החלק.

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם

מנסיון (והכוונה של חבר פורום יקר אחד, בראשית הדרך) - עדיף לחפש ב-EBAY של מדינה, בה קיים ונפוץ סוג הרכב הזה.

כ"כ - אם ניתן - לחפש לפי מק"ט (לא רבים המוכרים, שמציינים מק"ט וזה יכול להיות לרועץ לגבי סוג חלקים מסויים). יש גם חלקים שניתן לרכוש ללא מק"ט (התמונה יכולה לפעמים להספיק), וכן כמובן לשאול את המוכר אם יש ספק.

ישנם מוכרים "צדיקים", שמציינים גם מספר שלדה של הרכב (לרוב בתחתית הדף) ממנו פורק החלק (מזה נגזר השנתון, הדגם המדוייק סוג המנוע וחלקים רבים נוספים). במקרים "קשים" - אין לך מושג כמה זה יכול לעזור.

ברכישה של חלקים ממדינות בהן נוהגים בצד ה"לא נכון" (אנגליה לדוגמה) - צריך לוודא התאמה מלאה ולוודא שהחלא אינו חלק "ראי" של מה שאתה זקוק לו באמת (למשל - דאשבורד, או כל מיני קונסולות, שקיימים כאלה ימניים ושמאליים). בכלל - הסימונים של רכיבים שיש בהם "שמאלי" ו"ימני" - מסומנים ב-near side ו-off side. רצוי לא להתבלבל ביניהם...

כמובן - שם מדוייק של החלק.

alfa 156 2.5.

פורסם

e_r - מדהים שפיג'ו לא מופיעה כלל! הייתכן? ניר- תודה רבה על העזרה, אבל זה לא חלק ספציפי, אלא מספר חלקים שהייתי רוצה להתעניין לגביהם כך שיכולת השיטוט והעצמאות חיונית עבורי

הונדה סיוויק ES 2002

• תוכן חדש...