Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

15K

ahbarfilez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אז מסתבר שלקנות רכב משומש זה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי, במיוחד בהתחשב בעובדה שאני מחפש גיר אוטומטי.

בעקרון הגדרת התפקיד של הרכב היא כזו:

- רכב לתקופה של 2-4 שנים, לא יותר. לאחר מכן אחליף אותו למשהו רציני יותר.

- תקציב: עד 15-16 אלף ש"ח.

- אם אמכור אותו לאחר מכן ב-5-6 אלף אני אהיה מרוצה, כך שהסחירות שלו לא קריטית.

הדרישות שלי מהרכב:

- גיר אוטומטי - חובה, בלי שום מקום לדיון.

- שהגיר והמנוע לא יהיו בעייתיים (יש דגמים עם גיר אוטומטי שבהם הגיר נדפק אחרי 7-8 שנים) - הדבר החשוב ביותר.

- אוטו שרואה כמה שפחות מוסך, או שלפחות החלקים שלו זולים.

- לא אכפת לי מנפח המנוע וביצועי הרכב (שלא יהיה 1000 סמ"ק או משהו, אבל 1300 נגיד זה סבבה).

- לא אכפת לי מנוחיות, אבזור, גודל הרכב או כל מיני תוספות. למעשה, אני מעדיף לוותר על דברים כאלה שרק מייקרים את הרכב.

- צריכת דלק גבוהה גם פחות קריטית (כל עוד זה לא 1-7 או משהו מפלצתי)

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה, בתוך חיפה, מדי פעם לעיר הולדתי שבצפון ומדי פעם אני מניח שגם ליעדים אחרים, אבל לרוב בתוך העיר.

מה שאני מבקש מיושבי פורום גדול זה, במטותא, זה להמליץ לי על דגמים של רכב שעונים על הדרישות האלו במחיר הנקוב. אשמח גם להשתתף בדיון על קניית רכב במחירים האלו באופן כללי... תודה מראש!

פורסם

חפש איזו יפנית משנות ה 90. טויוטה קורולה, סוזוקי סוויפט, סובארו לגאסי, סובארו לאונה, מיצובישי גלאנט, מיצובישי כריזמה, הונדה סיווק וכו...

האקזמפלר הכי טוב שתמצא - לך עליו.

פורסם

אציע לך 2 אפשרויות:

א.טויוטה סטרלט-מכונית יפנית קטנה וחמודה,אפשר להשיג עד שנתון 98 -רכב אמין ביותר.

היא תימכר בהרבה פחות מהתקציב שלך ויישאר לך ליישור קו,ביטוח וכו'.

ב.פיאט פונטו ספייס (לקנות רק עם גיר אוטומטי רציף ובשום אופן לא רובוטי) -מהשנים 2005-6 או לקנות 2001-2 ולהשאיר כמה אלפים בודדים ליישור קו.במקרה של הפונטו,יש לבדוק לפני קנייה שברכב יש נוזל קירור ייעודי-פראפלו כחול /אדום ולא מי ברז-המנוע ידוע ברגישותו לעניין.

במצב הזה אתה אפילו יכול לחפש רכב עם הסטוריית טיפולים מה שיקל במציאת רכב שמור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רכב זול ואמין,

יונדאי גטס , משנתון 2003 - 2004, חלקים זולים מאוד (גם שמטפלים במוסך יונדאי),

זריזה, אמינה , לא צפופה גם ל"אנשים גדולים" , עם התקציב שלך, עוד יישאר עודף.

דגשים מסויימים בבדיקת הרכבים הללו , במידה ומעניין אותך - ארחיב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יונדאי גטס, אקסנט או אלנטרה בלי ספק בכלל.

רכבים זולים יחסית לרכישה, אמינים, תחזוקה וחלקים זולים גם במורשה וגם חלפים מקוריים, יש הרבה בשוק ככה שאפשר לברור ולמצוא את הרכבים השמורים, והמחירון לא גבוה במיוחד בשנתונים האלו, ככה שאפשר למצוא שנתון מתקדם יחסית במחיר נמוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פיאט בראבה או פיאט מריאה משנת 2000 -2001. מנוע איטלקי, גיר יפני.

שתי בעיות: יעלה לך פחות מ15000. כ"כ אנשים יגידו לך שאתה פראייר, כשתיקח אותם טרמפ כי היפנית שלהם לא מניעה.

פורסם

מתעקש להוסיף רנו מגאן 2001 עד 2004. זה בפחות כסף, חפש אחת מטופלת היטב ותהנה מאוד, גם חסכונית מאוד בדלק!

לא חשוב מה תקנה, תקפיד לאתר מכונית מטופלת היטב ושמורה. דאג לקבל היסטוריית טיפולים, התחייבות שהקילומטראז' נכון ושאין ברכב תקלות שהמוכר יודע עליהן (שיתחייב לך! מי שלא מסכים, שימכור למישהו אחר. זו יופי של מסננת לאיתור מכוניות טובות).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...