Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן EPC + מנוע, סיאט לאון 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי ברכב תקלה מאוד דומה, אצלי זה נגמר בהחלפת פורק לחץ שנסתם עם הזמן, טיפלתי גם כן אצל רון שהיה מאוד מקצועי ועלה על התקלה מאוד מהר בעזרת סורק, בכל מקרה אם נורת CHECK INGINE דולקת בכתום קבוע אין בעיה שתיסע ברכב עד למוסך.. ברגע שהיא מהבהבת אז אסור לנסוע עם הרכב וחייב גרר.

פורסם

בוקר טוב

תעדכן מה היתה התקלה, זה נשמע כמו בעיה של לחץ דלק מהמשאבה בלחץ גבוה...

בהצלחה

פורסם

אני חושב שאין טעם לגרירה אם זה לא נסיעה משמעותית הייתה לי אותה תופעה בדיוק באיביזה אצלי זה היה חיישן למדה אבל אי אפשר לדעת תחבר לסורק ותדע..אגב מתי עשית לו טסט ואיך הייתה בדיקת הזיהום אוויר?אצלי הוא עבר רק אחרי הכנסת תוסף b44

פורסם
בוקר טוב

תעדכן מה היתה התקלה, זה נשמע כמו בעיה של לחץ דלק מהמשאבה בלחץ גבוה...

בהצלחה

על סמך מה אתה מבסס את האיבחון שלך שכנראה הבעיה במשאבת לחץ גבוה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אני חושב שאין טעם לגרירה אם זה לא נסיעה משמעותית הייתה לי אותה תופעה בדיוק באיביזה אצלי זה היה חיישן למדה אבל אי אפשר לדעת תחבר לסורק ותדע..אגב מתי עשית לו טסט ואיך הייתה בדיקת הזיהום אוויר?אצלי הוא עבר רק אחרי הכנסת תוסף b44

אני גר ברעננה

נסיעה בבוקר לרון עם הרכב תיקח לי כ 30-35 דקות

יש לי שירותי גרירה בחינם אז למה לא להפעיל?

טסט הרכב עבר בהצלחה לפני כ - 4 חודשים, ללא שום בעיות זיהום אוויר.

כמו כן הרכב עבר טיפול 60 אלף (לרכב עצמו יש 54 אלף ק"מ) אצל רון לפני כ 3 חודשים.

במסגר הטיפול הוחלף: פילטר שמן מקורי, פילטר דלק מקורי, פלגים מקוריים, שמן קסטרול 5W30 והוחלף שמן בלמים.

פורסם

טוב אז ככה

אני קם בבוקר מניע את הרכב, לא EPC לא נורת מנוע...מוזר!

בכל מקרה הגרר הגיע וגררתי את הרכב לרון. הורדנו את הרכב מהגרר, מניע..שוב הכל תקין

רון חיבר את הרכב למחשב וזיהה שהיתה תקלה במצערת בלבד. בדק אותה ואמר שכרגע הוא לא רואה שום בעיה

ואפשר להמשיך לנסוע, עשה לי כיוונים באמצעות המחשב ואמר שאם התקלה תחזור אחזור אליו לניקוי מצערת / החלפה.

נסעתי על הרכב חזרה עד לרעננה, מרחק של כ 30 דקות בערך. לא היתה שום בעיה והרכב נסע כמו חדש.

התקשרתי לאחר מכן למוסך ג.ג.ג ברעננה, שאלתי לגבי עידכון תוכנה לרכב, מה העלות והאם ניתן. אמרו לי להגיע ולבדוק אם ניתן.

(רון לא עושה עידכוני תוכנה). בכל מקרה שמח שזה לא משהו יותר חמור ממצערת גם אם כן.

פורסם

אני כבר נוהג יומיים על הרכב מאז הבדיקה של רון, ואין זכר לתקלה שקרתה

בכל אופן רון אמר שמצערת כזאת עולה 2500 שקל.

הרמתי את מכסה המנוע ובדקתי את הדגם של המצערת: 06F 133 062 J

לפי הבדיקה זאת מצערת של מנוע 2.0 ולא 1.8 מה שיש אצלי

אחרי שיטוט באיביי מצאתי את המצערת במחיר הרבה יותר זול וחשבתי להזמין אחת

האם זהו החלק המדובר? או שאמור להיות עוד חלק שמחובר עליו?

http://www.ebay.com/itm/original-AUDI-VW-GOLF-6-VI-GTI-PASSAT-TOURAN-DROSSELKLAPPE-06F133062J-VDO-/321036535193?pt=DE_Autoteile&hash=item4abf44c599

http://www.ebay.com/itm/05-06-07-08-Audi-A3-A4-Volkswagen-Jetta-Passat-Throttle-Body-OEM-2-0-2-0L-/231040771419?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35cb1a655b&vxp=mtr

• תוכן חדש...