Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזקי בלנו 2000 אוטמט

התקלה ככה:

לאחר 20 -25 דקות נסיעה באופן קבוע האוטו מתחיל לרעוד בצורה חזקה מנורה של הבדוק מנוע נדלקת.- האוטו נכבה גם לפעמים בגלל הרעידות - כיבוי והדלקה של האוטו פותר את זה..אך המנורה ממשיכה לדלוק- וגם האוטו מדי פעם מגמגם - רק מנוחה של איזה כמה דקות עוזרת ..

הלכתי למוסכניק -

אמר לי שהתקלה בכוהלים החליף לי שני כוהלים חדשים דנשים 800 שקל (תפר אותי).

לא עזר- חזרתי אליו.

החליף לי פילטר דלק (בחינם)

לא עזר - חזרתי אליו

אמר שצריך לאפס את המחשב אולי המחשב זוכר את התקלה..

1. מה אני עושה עם התקלה הזאת זה מחרפן אותי?

2. המוסכניק עבד נכון ?

פורסם

קודם כל שיחזיר לך את הסלילים שלך ואת הכסף אם זה לא פתר את הבעיה. שלא יעשה טובה וישים לך על חשבונו פילטר דלק. למה פשוט לא להיתחבר לסורק תקלות ולראות מה התקלה במדוייק?

פורסם

קצת מוזר שדולקת נורת תקלה ולא מזוהה בסורק. בכל מיקרה שיאפס את הנורה וייראה אם חוזרת ורק אז אולי תיקפוץ התקלה. האם הרעידות קורות תוך כדי נסיעה? ומה קורה במצב של סרק? המנוע לא עובד עגול? מה קורה עם הסלד?

פורסם
חיבר את הסורק ולא מצא שום תקלה ..

התחבר עם סורק ייעודי של סוזוקי או סורק הזוי כלשהו ?

אם נדלקה מנורה,התקלה אמורה להישאר רשומה במחשב הרכב.

כל ניחוש יהיה פרוע,הייתי מציע לפני הכל לבדוק את מצב חוטי ההצתה וחשד לבריחת/פריצת ניצוץ מאחד מהם.

אם לא משם,לגשת למורשה סוזוקי לחבר את הרכב למכשיר אבחון ולהמשיך משם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזה חוצפה, אז מה אם הוא החליף, אתה לא בקשת להחליף כי משעמם לך, אתה בקשת לתקן את הבעיה, והאבחון שהסלילים תקולים היה שלו!!!

אם הוא לא מוכן להחזיר את הכסף לדעתי כדאי לפנות לאיגוד המוסכים.

לגבי התקלה, אני זוכר במעומעם שלחבר הייתה תקלה דומה בסוזוקי בלנו (מודל 96) וזה היה קשור לממיר קטליטי. לא סגור על זה, אבל שווה לבדוק את הכיוון.

בהצלחה.

פורסם

על לפני כמה חודשים גם לי הייתה בלנו.

והבעיה שאתה מתאר קרתה גם לי.

הוחלפו (2) חיישנים : חיישן גל ארכובה ועוד חיישן מצערת

שניהם של 300 ש"ח לאחד BOSCH

אבחנתי בעצמי על ידי אבחון עצמי כמו בקישור של אייל צבי.

תקלה 21 ו 47

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...