Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ למגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש כאן ולא ממש מבין לצערי בתחום האודיו אז ככה , יש לי פג'ו 306

קניתי לאחרונה בדיוטי פרי רמקולים של JBL

אחוריים 6*9

וקומפוננט גם של JBL

וקניתי סאב של Phase Linear Thriller 3000 260W RMS

מערכת של פיוניר ישנה סופר טיונר 3 (הדגם עם השלט)

ויש לי שני מגברים ישנים שלפחות אחד מהם לא טוב כל כך כי לפעמים יש רעש של צרצור( עד שאני דופק עליו קצת )הם מסוג :אודיו לוגיק וJENSEN

אני רוצה לדעת האם קניית מגבר טוב תעזור להפיח קצת חיים במערכת שלי

מכיוון שממש לא שומעים יפה.(הסאב כרגע עוד לא מחובר)

אני לא מחפש משהו יקר מדיי ולא אכפת לי גם לקבל הצעות לקנייה ממוכרים

או פשוט המלצות חמות מה לקנות.

שוב אני מתכוון להשתמש באחד מהמגברים הקיימים בשילוב של מגבר חדש נוסף. ואין לי צורך בבאסים מפוצצים אני מעדיף מוזיקה שנשמעת צלולה ואיכותית ככל האפשר

אגב זה הזמן לקטול את הרמקולים שקניתי...אם מתחשק לכם או לתת ייעוץ אחר לגביי המערכת שלי.

פורסם

אני מאמין שאם מגבר טוב....

תוכל לנצל את הרכיבים שלך... ולשמוע ממש יפה!

אחרי הכל JBL הם חברה מאד מאד טובה.

שידועים בסאונד היפה והמדוייק שלהם.

אני הייתי קונה במקומך מגבר טוב בסביבות ה1500 שקל. שאהיה 4 יציאות.

ומוכר את 2 המגברים הישנים.

את הקומפננט והסאב מחבר למגבר החדש....

ואת האחוריים 6X9 לרדיו דיסק!

כמובן שאחרי כמה כיוונים של המגבר ושל הרדיו דיסק... אתה תהנה מכל רגע של סאונד שתשמע.

יום טוב.

ROVER=~~

פורסם

אני מחזק את דבריו, לדעתי JBL חברה טובה מאוד אם המגבר של הJENSEN הוא זה שלא עושה רעשים הייתי משאיר אותו בשביל הסאב או הרמקולים האחוריים וקונה מגבר 4 יצאות. ככה שכל 4 הרמקולים שלך יהיו מחוברים למגברים והסאב כמובן

פורסם
אני מחזק את דבריו, לדעתי JBL חברה טובה מאוד אם המגבר של הJENSEN הוא זה שלא עושה רעשים הייתי משאיר אותו בשביל הסאב או הרמקולים האחוריים וקונה מגבר 4 יצאות. ככה שכל 4 הרמקולים שלך יהיו מחוברים למגברים והסאב כמובן

זה גם רעיון.

אבל אני חושב שאם כבר להגביר את כל הרמקולים אז להוסיף קצת ובמקום לקנות 2 מגברים לקנות אחד 5 יציאות טוב....

וזהו.

סאב ו4 רמקולים!

מערכת יפה מאד+.

ROVER=~~

פורסם

אבל אני חושב שאם כבר להגביר את כל הרמקולים אז להוסיף קצת ובמקום לקנות 2 מגברים לקנות אחד 5 יציאות טוב....

מערכת יפה מאד+.

לדעתי עדיף כמו שנאמר ללכת על מגבר 4 ערוצים טוב , מגברים של 5 ערוצים שנותנים הספק טוב הם יקרים יחסית וולטעמי התוספת הזאת לא שווה - לא בשביל להגביר רמקולים אחוריים - הם יכולים בכיף להיות מוגברים על ידי ההד-יוניט וזה יהיה מספק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לדעתי עדיף כמו שנאמר ללכת על מגבר 4 ערוצים טוב , מגברים של 5 ערוצים שנותנים הספק טוב הם יקרים יחסית וולטעמי התוספת הזאת לא שווה - לא בשביל להגביר רמקולים אחוריים - הם יכולים בכיף להיות מוגברים על ידי ההד-יוניט וזה יהיה מספק.

זה בדיוק מה שאמרתי בהתחלה.

אבל אם כבר הוא רוצה להגביר את האחוריים עדיף מדבר 5 ערוצים...

ולא 2 מגברים!.

כאילו לקנות עוד מגבר בשביל 2 רמקולים 6X9.

ROVER=~~

פורסם

אני מסכים איתך בכך שעדיף מגבר אחד במקום 2 במקרה שלו , מה שאני בעצם אומר זה שהייתי מוותר על הגברה של הרמקולים האחוריים , הייתי משקיע את הכסף בהגברה איכותית לסאב וקומפוננט לטעמי זה עדיף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני מסכים איתך בכך שעדיף מגבר אחד במקום 2 במקרה שלו , מה שאני בעצם אומר זה שהייתי מוותר על הגברה של הרמקולים האחוריים , הייתי משקיע את הכסף בהגברה איכותית לסאב וקומפוננט לטעמי זה עדיף.

אתה צודק ב100 אחוז.

ROVER=~~

• תוכן חדש...