Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, באופן כללי, יש לכמה חברות ליסינג/השכרה נטייה להחליף חלקים תקינים ברכב בחלקים פגומים לפני מסירת הרכב (עיין ערך מצבר ומי יודע מה עוד). יש לי חשד שזה מה שהיה כאן אם הרעידות החלו עם מסירת הרכב. אם אתה רוצה לחסוך כמה לירות אתה יכול לחזור חברה כדי שיסדרו את הנושא רק תשים לב שלא "יעלימו" לך חלקים מקוריים.

בנוסף לזה, נראה שהמכונאי שינה לך כוונון שם. במרכזי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות.

מאור, לדעתי אתה מקובע על ניקוי מצערת. תראה מה קיבעון עשה לנו במלחמת יום-הכיפורים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה, באופן כללי, יש לכמה חברות ליסינג/השכרה נטייה להחליף חלקים תקינים ברכב בחלקים פגומים לפני מסירת הרכב (עיין ערך מצבר ומי יודע מה עוד). יש לי חשד שזה מה שהיה כאן אם הרעידות החלו עם מסירת הרכב. אם אתה רוצה לחסוך כמה לירות אתה יכול לחזור חברה כדי שיסדרו את הנושא רק תשים לב שלא "יעלימו" לך חלקים מקוריים.

בנוסף לזה, נראה שהמכונאי שינה לך כוונון שם. במרכזי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות.

מאור, לדעתי אתה מקובע על ניקוי מצערת. תראה מה קיבעון עשה לנו במלחמת יום-הכיפורים.

אני מקובע על עניין המצערת כי כבר נגעו בה ושינו מה שלא היו אמורים לשנות במיוחד שפותח השירשור שילם על זה לא מעט והבעיה לא טופלה. גם אם הבעיה לא במצערת אז צריך להחזיר את הממב שלה בבורג לקדמותו.

פורסם

אתה צודק שצריך לעשות את הכיוון אבל חוץ מזה יש לו לדעתי בעיה שצריך לתקן אותה לפני שעושים את הכיוון. עכשיו הוא צריך להחליט אם הוא רוצה לחסוך כסף ולחזור למי שמכר לו את הרכב (וניסה לשים לו מצבר גמור) כדי שיתקן את הבעיה או ללכת למוסך אחר ולשלם עוד על התיקון.

פורסם

יש לך בעיה שם וכיוון הבורג לדעתי לא יפתור אותה. אם הבעיה התחילה מיד לאחר הרכישה (לא כתבת עד עכשיו מתי היא התחילה) אתה יכול לחזור לחברת ההשכרה ולהתעקש שיתקנו אותה על חשבונם. את הכיוון הייתי עוזב כרגע עד שהבעיה תיפתר.

פורסם

הבעיה היתה גם לפניכן אבל ברמה יותר קשה בגלל שהרכב היה עם מצבר גמור שבקושי הניע ביום הרכישה החליפו מצבר הרכב מניע בקלילות אבל עדין יש טיפ טיפה רעידות זיכרון מלפני החלפת המצבר. אני לא חושב שהחליפו איזה חלק ברכב לגרוע יותר ובעקבות זה נוצרה. הרעידות הקלות אני רוצה להזכיר אך ורק ב500 סלד . בנסיעה רגילה הרכב נוסע חלק בלי שום בעיה רק בעצירה ברמזור אחרי שהטורים יורדים למצב עמידה הם מתייצבים על 500 במקום על 750 כמו ביונדאי למשל , יכול להיות שאני סתם טוחן מים וזה הסל"ד שהרכב אמור להיות בו?

פורסם

אתה לא טוחן מים. אם אני זוכר נכון בסרק אמור להיות הסל"ד על 750. שוב, כדי לחסוך כמה לירות אתה יכול לחזור לחברת ההשכרה ולהתעקש על התיקון, רק אל תיתן להם לשחק עם הבורג מפני שהוא לא שם לפתרון תקלות. תהיה עם העיניים כל הזמן על הרכב. כדי לתקן את הבעיה הם אמורים לדעתי להחליף חלק כלשהו (חוטי הצתה אולי).

פורסם

הסל"ד ב-D לא אמור להיות 500 עד כמה שאני זוכר אלא 750. אם קבלת את הרכב עם הסל"ד הזה הכתובת לדעתי לתיקון היא חברת ההשכרה אבל אני לא יודע מה התיקון שלהם שווה. תראה גם מה אחרים חושבים.

פורסם

חזרתי למוסך היום,

ותוך כדי עבודה שאלתי את המוסכניק כמה שאלות כמו אם אפשר לכוון את הטורים דרך המחשב הוא אמר שאי אפשר הטורים בסיריון קבועים. ושאלתי אותו איזה בורג הוא סובב שמה אם זה בורג תערובת דלק הוא אמר שזה בורג תערובת אויר ושמה שאחראי על התערובת דלק זה המחשב רכב . בקיצור הוא אמר לי שהמנוע צעדים לא יציב ושבשישי הוא כיוון אותו והוא משום מה לא שמר על הכיוון . בקיצר הוא כיוון אותו בשנית והוא אמר שאם הבעיה חוזרת אז צריכים להחליף מנוע צעדים, ושעדיף במקום להחליף מנוע צעדים להחליף את כל המצערת . שאלתי אותו לקראת סוף הטיפול על סליל הצתה הוא שאל אותי עם הרכב מזייף אמרתי שאני לא יודע כי אין לי הרבה זמן אותו הוא אמר בתגובה שהמנוע מצוין וזה לא הסליל בכלל .

פורסם

חרטטן מדרגה ראשונה. עוד תעודת עניות לעוסקים בענף הרכב בישראל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
חזרתי למוסך היום,

ותוך כדי עבודה שאלתי את המוסכניק כמה שאלות כמו אם אפשר לכוון את הטורים דרך המחשב הוא אמר שאי אפשר הטורים בסיריון קבועים. ושאלתי אותו איזה בורג הוא סובב שמה אם זה בורג תערובת דלק הוא אמר שזה בורג תערובת אויר ושמה שאחראי על התערובת דלק זה המחשב רכב . בקיצור הוא אמר לי שהמנוע צעדים לא יציב ושבשישי הוא כיוון אותו והוא משום מה לא שמר על הכיוון . בקיצר הוא כיוון אותו בשנית והוא אמר שאם הבעיה חוזרת אז צריכים להחליף מנוע צעדים, ושעדיף במקום להחליף מנוע צעדים להחליף את כל המצערת . שאלתי אותו לקראת סוף הטיפול על סליל הצתה הוא שאל אותי עם הרכב מזייף אמרתי שאני לא יודע כי אין לי הרבה זמן אותו הוא אמר בתגובה שהמנוע מצוין וזה לא הסליל בכלל .

אף אחד לא שולל את המוסכניק שלך,אבל לפני החלפת חלקים תדאג לקבל חוות דעת שנייה מעוד איש מקצוע.

לא ידוע לי על מחירי טיפולים במוסכי מורשיי דייהטסו,אבל רצוי לנסות לבדוק אותם או ללכת למוסך שמומלץ בפורום.

פורסם

תראו מאחר ואני כבר שילמתי לו רציתי לראות מה האבחנה השניה ולא התרשמתי ( הוא רצה לחבר מצערת אחרת כדי לראות עם הבעיה במצערת, אבל המצערת לא התאימה והוא ירד מהענין)אני לא שולל שום דבר אני חושב שבכל מיקרה אני אלך לחוות דעת בעוד מוסך ביום רביעי על הבוקר יש המלצות למורשה באזור חולון? ראיתי שיש את מוסך טלקאר הוא מומלץ ?

• תוכן חדש...