Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעשיתי נסיעת מבחן הרכב עמד ברמזור ורעד כמו טרקטור המוכר תירץ את זה שהמצבר גמור וגורם לאי יציבות בטורים וברגע שנחליף אותו זה יסתדר.

באותו יום שרכשתי החליפו לי את המצבר והרעידות כבר לא היו כמו בהתחלה אלא משהו כזה זניח( יכול להיות כבר אז שזה היה על 500 סלד) . רק לאחרונה חודש אחרי הרכישה שמתי לב שזה על 500 סל"ד .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה יש לנו רכב במשפחה שקנינו ב90 אלף קמ ורצינו לקבל את הרכב מוכן ומטופל בלי כל הטירטורים של הטיפול וביקשנו מהחברה לעשות הטיפול, אחרי חודשים הסתבר שהוחלפה רצועת הגה לא נכונה ולא החליפו עוד חלקים נוספים כמו שצריך וביצענו טיפול במוסך שלנו .

אני מעדיף לא לחזור אליהם בשביל לא לקחת סיכון אני לא בוטח בהם ובמוסך שהם יטפלו ברכב.

פורסם

סבבה, אם שמת לב גם אני די הסתייגתי מהם אבל רציתי לחסוך לך כסף כי שמתי לב למצבך. אם אתה לא רוצה לחזור לשם, אתה יכול ללכת למוסך מורשה יבואן והדבר הראשון שהייתי אומר להם זה שהרכב נקנה מהשכרה (הם כבר יבינו את המשמעות) ומבקש מהם לבדוק שכל החלקים שקשורים לסל"ד הם מקוריים. חלק לא מקורי יכול לגרום למה שאתה מתאר ויש לי חשד שיש שם חלק כזה. לאחר מכן צריך לדעתי שוב לכוון את הסרק.

פורסם

סבבה זה מה שהתכוונתי לעשות כעיקרון.

תודה רבה לכולם על היעוץ אני חושב שדי החכמתי מהשירשור הזה.

וחג סוכות שמח!

פורסם
כשעשיתי נסיעת מבחן הרכב עמד ברמזור ורעד כמו טרקטור המוכר תירץ את זה שהמצבר גמור וגורם לאי יציבות בטורים וברגע שנחליף אותו זה יסתדר.

באותו יום שרכשתי החליפו לי את המצבר והרעידות כבר לא היו כמו בהתחלה אלא משהו כזה זניח( יכול להיות כבר אז שזה היה על 500 סלד) . רק לאחרונה חודש אחרי הרכישה שמתי לב שזה על 500 סל"ד .

אני חושב שנגעו לך בבורג כוון מצערת בורג שאסור לגעת בו

לגבי הסלד כנראה זה האוטו ברכב עם המנוע הקטן יש רעידה טבעית וככל שהרכב ישן יותר כך הרעידה מתגברת אז או שחיים עם זה או שמנסים לתקן בעלות גבוהה על ידי ניקוי פיח והחלפת תושבות

• תוכן חדש...