Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים - תקראו על מה אתם חותמים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שאני עצבן,

בבוקר היו אצלי זוג לקוחות מבוגרים, חתמו על עסקת רכב עם סוכן פרטי:

1. במחיר גבוה יותר מהמחירון הרשמי של החברה שמפורסם באינטרנט.

2. אין להם מושג מה הם מקבלים בתמורה למחיר הגבוה שהם משלמים.

3. עירבבו אותם חזק כל-כך עם זה שיסדרו להם 100% מימון שהם הסתכלו רק על ההחזר החודשי בחודש הראשון.

4. בכוחותי האחרונים אני מסביר להם שהם על סיפו של צוק, והנה הם עושים את הצעד בשביל לקפוץ בלי מצנח.

5. והם רק שואלים אותי מאיפה הם אמורים להחזיר את ה 50% הלוואת בוליט עוד 3 שנים, עליו התחייבו.

6. אני מצביע על סעיף בחוזה עליו הם חתומים "בכל מקרה של ביטול עסקה יחוייב הלקוח ב 10% פיצוי לסוכן", והם שואלים אותי אם זה מהמחיר של האוטו (220,000 שקלים) או מהמקדמה שנתנו (20,000 שקלים).

בפעם ה 1000 תתחילו לקרוא את המסמכים שאתם חותמים עליהם. תתחילו לשאול שאלות ואל תסתנוורו מזה שמציעים לכם אספרסו או הפוך בכוסות נירוסטה. :evil:

ובסוף, אני האיש הרע שמפוצץ את בלון השופוני. כעת כולם כועסים עלי. הסוכן והלקוחות. כאילו שאני סוכן של חברה מתחרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק שאתה צודק אך לפעמים עסקאות נעשות תחת לחץ של זמן. אנשים שמחפפים בתחושה של "יהיה בסדר" זה הגורם לנפילות כואבות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מבין חיפוף ולחץ של זמן בקניית שמפו. אולי אפילו בקניית מיקרוגל או משהו. רבאק, אתה קונה משהו שעולה 220K! הייתי לומד את החוזה בע"פ לפני שהייתי חותם על משהו, שמוציא ממני סכום כזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נשמע כמו רמאות גדולה של הסוכן שם,ניצול של אנשים תמימים!!! בידיעה שהם לא מודעים למה שהם חותמים,כי כל אדם אחר לא היה חותם על דבר כזה,ועוד 10% פיצוי לסוכן "המסכן" שהתפוצצה לו עסקה.

אולי תגיד את שם הסוכן/דרכי יצירת קשר,לידיעת הכלל כדי שהציבור יזהר וישמר.

TDI POWER

פורסם

שלחתי אותם הביתה לריב...רבו אצלי בחדר באחריות מי היה לקרוא.

"את רצית את האוטו הזה" "אני? איך אתה לא מתבייש? מי מצא את הסוכן? אני רציתי לנסוע ליענקל'ה מהקיבוץ"

בא לי לקבור את עצמי.

לא יכול לפרסם פרטים של הסוכן.

אני לא יודע אם רמאות במובנה המשפטי - אבל ניצול לחץ, ניצול תמימות של אנשים.

אני תמיד יכול להפיל את העסקה בגלל שאין אישור בנקאי, אבל אם אחרי כל הרמזורים האדומים ופסי הרכבת שהם חצו, הם עדין ירצו את העסקה אני עובר לבחון אותה בעיניים של מימון ולא בעיניים של "זה לקוחות שלי והם חשובים לי כבני אדם".

מי שהקיש בין זה לבין יוסי שלנו - לא, אין קשר. מקרי בלבד. אני רק מבקש שתסבירו לקרובים אליכם לשים לב על מה חותמים. אין כזה דבר "יהיה בסדר".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ולמה בדיוק כועסים עליך? הם צריכים לבטל את העסקה ולתת לך גם 10%.

ניצול תמימות של אנשים זה אחלה מקור הכנסה אם אין לך יושר ובושה. עובדה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם תוכל לפרסם את שמו של הסוכן זה יהיה נפלא...

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
אם תוכל לפרסם את שמו של הסוכן זה יהיה נפלא...

ממש לא, מה קשור הסוכן? יכול להיות שיש כאן אבק ניצול תום לב, אבל! אבל גדול אפילו! חובת הבדיקה היא על הקונה. למה שישתמע מכאן שהסוכן נוכל.

השיתוף מצויין בשבילנו, כדי שנלמד מטעויות כאלה, לא כדי לנגח אחרים.

פורסם

אותי מדהים שאנשים קונים רכב של 220000 שקל ב-100% מימון. מילא רכב קטן וזול, אבל למה להתחייב להוצאה מיותרת על רכב יוקרה כשאין לכם כסף לשלם אפילו מקדמה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אותי מדהים שאנשים קונים רכב של 220000 שקל ב-100% מימון. מילא רכב קטן וזול, אבל למה להתחייב להוצאה מיותרת על רכב יוקרה כשאין לכם כסף לשלם אפילו מקדמה?

שאלה מעולה שגם אני שאלתי את עצמי במהלך הקריאה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

זו תרבות הצריכה הקלוקלת שנהייתה לנו בארץ.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...