Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף MK4 V5 עם 170 כ"ס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודעה פה בפורום תפסה את תשומת ליבי- הרכב נראה שמור היטב, והוא גם בתקציב שלי.

שאלות כלליות לגבי הרכב- האם הוא בגדול אמין? יש לו מחלות אופיינות ידועות? האם הנהיגה עליו מהנה? הייתם מכנים אותו כספורטיבי? האם הוא מומלץ לנהיגה יומיומית של כ 70 ק"מ, או שהבלאי גדול מדי?

פורסם

המחלה הכי יקרה של הרכב הוא גיר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

באיזה ק"מ הוא נוטה לחלות...?

אני אנחש שמדובר בלא פחות מ5K לתיקון. אני טועה?

והאם הבעיה היא ניטרול של האוטומט/טיפטרוניק או שמא חוסר יכולת לנסוע עם הרכב לחלוטין?

פורסם

הייתי אומר שמעל 120K ק"מ - הסיכוי לכשל בגיר גדל.

שוב - זו הכללה מעט מסוכנת (תלוי באופי הנסיעה {משפיע על הבלאי}, תלוי אם הותקן קולר גיר מתאים. ייתכן גם עקב כשל של ערבוב שמן גיר שנפרץ - במי קירור).

הבעייה יכולה להתאפיין בהחלקה/"דפיקה" של ההילוכים בהחלפה.

אם הרכב ייסע (עם גיר תקול או לא) - תלוי מה החומרה של הבעייה.

לגבי סכום התיקון/שיפוץ - מאמין שאתה לא רחוק (וניתן לברר זאת כמובן עם מכוני גירים).

alfa 156 2.5.

פורסם

היה לי כזה רכב מאוד מפואר נוסע כמו רכב אמריקאי ז"א הרבה כח לא ספורטיבי.

קולר חיצוני בעלות של כ1000 ש"ח פתר את בעיית התחממות הגיר שהוא מיצור יפני ולא גרמני, בכל מקרה הבעיה לא בגיר אלה בקרור שלו.

אחזקה וטיפולים סטנדרטי + 10 אחוז יותר עלות חלקים.

רכב כזה מטופל לא יעשה יותר מדי בעיות .

עלות שיפוץ גיר כ15 אלף ש"ח אבל כמו שאמרתי הבעיה לא שם כלל.

• תוכן חדש...