Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב .

קיבלתי הצעת מחיר על רכישת מגבר XN3210 CLARION , עכשיו השאלה שעולה היא האם המגבר המדובר יחזיק קומפננט 6X9 של SOUNDSTREAM , ובנוסף לזה סאב INFINITY 1060W.

המגבר המדובר הוא 2 ערוצים התיכנון שלי הייה לשים ערוץ אחד על הקומפננט והשני לסאב. יילך?

ואם לא תסבירו למה.

תודה

פורסם

כל צד (מיד+טויטר שמחוברים לקרוס) מחובר לערוץ אחד.

יש לך שני צדדים, ימין ושמאל, כל אחד מהם מתחבר לערוץ נפרד

פורסם
ואם אני אבחר לא לחבר את הטויטרים? יעבוד?ז"א שאני אשתמש רק ברמקול עצמו.

איזה מין צליל יהיה לך בלי טוויטר? ובכל מקרה יהיו לך 2 קרוסים

פורסם

גם אם תחבר רק את הרמקולים עדיין תצטרך 2 ערוצים.

אני ינסה להסביר את זה פשוט.

במערכת הכי פשוטה בבית (או רדיודיסק ברכב, לא משנה) אתה מחבר את הרמקול שבצד שמאל לחיבור (ערוץ) שמאל במערכת ואת הרמקול שבצד ימין לחיבור (ערוץ) ימין במערכת.

זה בדיוק אותו דבר.

אם אתה רוצה לחבר רק ערוץ אחד זה יהיה או צד שמאל או צד ימין, ואז יעבוד לך רק קומפוננט אחד.

בלי טויטרים פשוט לא יהיו לך צלילים גבוהים, אין קשר למספר הערוצים.

כדי לחבר גם את הקומפוננטים וגם את הסאב לאותו מגבר אתה צריך מגבר 4 ערוצים.

הסאב הזה מצהר 275 rms ב-4ohm, המגהר מוציא בגישור (שימוש בשני הערוצים) 320 rms ב-4ohm.

מה שאומר שאתה חייב לעשות גישור בשביל הסאב, אם לא הוא יקבל רק 90 rms ואין ספק שז לא מספיק.

• תוכן חדש...