Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו 2004 - אחרי בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתי פונטו 2004 לבדיקה היום ואלו הממצאים:

שילדה ומרכב - קורת רכב קדמית הולחמה.

מנוע - רעשים חיצוניים במנוע, צריכת שמן, נזילת שמן מנוע, תושבת מנוע, רשת מצנן פגומה, טרמוסטט בעייתי, פקקי מים, אגן שמן מעוך.

תיבת הילוכים - נזילת שמן מתיבת הילוכים, רעש בתיבת הילוכים (במיסבים).

האוטו עבר 200,000 קילומטר.

מבחינת המנוע הבודק אמר לי שאילו נזקים שאמורים לקרות בגלל שהואטו כבר 10 שנים על הכביש.

מבחינת גיר - הבודק אמר שהכניסה להילוכים בסדר גמור, אבל יש רעש חזק מהמיסבים - מה המשמעויות?

סה'כ האוטו נראה במצב טוב (חיצונית) והמוכר נראה אמין ובחור טוב.

כמה לדעתכם הרכב שווה (מחירון 13.800)

תודה רבה.

פורסם

אין עוד ר'יגקטים המעידים על הזנחה?

הרכב הזה נשמע די גוסס. מלבד הקילומטרז' הגבוה (למעלה מ 20,000 לשנה, גבוה מהממוצע) נשמע שיש למנוע לא מעט בעיות ועדויות להזנחה. גם רעש 'חזק' ממיסבי הגיר לא ממש מעיד על יחס חם ואוהב שהרכב קיבל. לתחושתי קיים סיכוי לא רע שהרכב היה בהשכרה בבעלותו המקורית ולקינוח יש פגיעת שלדה.

הרכב הזה שווה חצי מחירון ומתחת, ואם הפרוטה אינה מצוייה בכיסך הייתי ממליץ לעבור לרכב אחר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חפש לך אחרת, אל תתייאש - זה אפשרי :wink:

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

נשמע מוזנח, יש הרבה דברים להחליף ולסדר אבל לא הייתי פוסל במחיר הנכון.

כמו כן אם אתה בעניין של הרכב, הייתי מברר מה הוא היה במקור, סביר להניח שהיה רכב חברה ולכן המחירון אינו רלוונטי, סביר להניח שהמיקוח אמור להתחיל מסביבות 10 ולהסתיים סביבות 7K. עם קצת השקעה וסידור דברים מוזנחים מסביב, אם תסיים עם 11K הוצאה אחרי יישור קו שכולל החלפת כל הפאקים מסביב - תיקון נזילות, החלפת תושבות, החלפת מצנן ועוד - זה נשמע לי כמו עסקה סבירה (בטח לא הדיל של חייך).

• תוכן חדש...