Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי כריזמה 98 אוטומט 250K+ ק"מ . עכשיו קיבלתי אותה - והתחושה בגדול לא נוחה - עיקר הדברים :

1.הכי חשוב- כשהרכב נמצא ב DRIVE ועומד ברמזור לדוג' , הוא מרעיש ו"מגמגם" לי ואפילו לעיתים (רחוקות) אפילו כבה , כשאני שם PARKING בלי רגל על הברקס אין את העניין הזה.

2. מישהו אמר לי שזו בעייה מוכרת - לעיתים (די רחוקות) הרכב כבה לי במהלך נסיעה- זה קורה באמצע סיבוב - מישהו שהיה בעבר מכונאי רכב אמר ללי שהו מכיר את התופעה - וניתן "לחיות איתה"

3. פחות מפריע לי - ובכל זאת -ההילוכים יכולים לעבור לי - מפארקינג ל דרייב לדוג' גם בלי שאני לוחת על הברקס - שוב, אותו אחד אמר לי שזה בר תיקון אם אני רוצה- איזשהו עניין שקשור לחשמל..

אודה להתתייחסות ל- 3 הבעיות.

תודה

פורסם

בוקר,

להורים שלי כריזמה 98 מיד ראשונה עם כ270,000 ק"מ הרכב משמש כרכב שני בבית ב5 שנים האחרונות.

לפני כשלוש שנים גם כן הייתה בעיה דומה במצב DRIVE, בסופו של דבר מה שפתר את הבעיה הייתה החלפת הקויל (קויל הצתה).

במיצובישי מרכזי רצו על החלק כ1100 שקלים, הזמנתי מקורי מאיזשהי חנות באנגליה דרך איביי בכ250 שקלים.

את הקויל החלפנו אבא שלי ואני לבד, די פשוט.

ממליץ לך לבדוק את הכיוון הזה.

פורסם

בעיות 1 ו 2 כנראה נובעות או ממצערת מלוכלכת מאד+מנוע צעדים לא מכוון/תקול, או (וזה הניחוש האישי שלי, או לפחות מכאן הייתי מתחיל, לפני שאני מפרק מצערת) מצינורות וואקום מתפוררים.

לגבי הבעיה השלישית- אכן, מישהו כנראה עקף את הסולנאויד החשמלי שנועל את ידית ההילוכים, במקום לתקנו.

אל תתייאש עדיין מהרכב.

הרכבים האלה די עמידים להתעללות.

יתכן מאד שאחרי יישור קו קצר והקפדה על תחזוקה נאותה מעכשיו והלאה, הוא ישרת אותך בנאמנות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

המיצובישי כריזמה הנ"ל אמינה מאוד, אבא שלי עשה איתה כבר 200 אלף ק"מ, אין בעיות רציניות.

כשהיו בעיות של רעידות ומנוע שלא הניע היה בגלל פילטר דלק שלא הוחלף, בהתחלה חדשנו במשאבה אבל לא היה כך הדבר.

לגבי רכב שנכבה בסיבוב ובעיה שניתן לחיות איתה - אני ממש לא חושב שאתה רוצה להיות ברכב שהגה ננעל לך כשהרכב כבוי ובטח בסיבוב. משהו שם לא תקין ואתה צריך לבדוק את זה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...