Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד 2000 - טורים מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן שלי התחיל להתחרפן ולחרפן אותי.

התופעה הישנה : מזגן מקפיא בנסיעה ובקושי מקרר בעמידה, שלחתם אותי למילוי גז (המדחס לא עייף לדבריו).

הייתי לפני חודשיים אצל מזגניסט מומלץ למילוי גז, בהתחלה היה בסדר ולאחרונה שוב התחילה התופעה בצירוף תופעה חדשה - משחק סל"ד.

לעיתים בעמידה הטורים פשוט קופצים למטה ולמעלה כשהמזגן עובד (אני סוגר מדחס ומדליק שוב פעם עד שזה מסתדר), פעם אחת בנסיעה עם גז קבוע כל הרכב זז בגמגום (אותה תופעה, טורים עולים ויורדים) עד שסגרתי מדחס ובנסיעה על AC לעיתים זה מתחרפן ולרוב זה בסדר.

לאחרונה התחלתי להשתמש ב ECON וזה הרבה יותר גרוע, פשוט חירפן לי את הטורים וגם פעמיים כיבה לי את הרכב לגמרי באמצע נסיעה.

בקיצור, קראתי שמישהו דיבר על מנוע צעדים מלוכלך שגורם לבעיה, איפה מוצאים אותו ואיך מנקים אותו?

פורסם

היי,

אין מנוע צעדים בשרייד.

יש בורג ששולט בהגברת הסל"ד, הוא נמצא מאחורי הפלסטיק שסימנתי.

לדעתי תבדוק טוב את כל צנרת הוואקום, בפרט את הצנרת מסביב לאזור שסימנתי.

כמו כן תנסה לנקות את בית המצערת.

picoo.JPG

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

יש מדריך/הוראות איך לפרק את בית המצערת? איזה צינורות בדיוק צריך לבדוק? אשמח להסברים מפורטים יותר, אני רוצה לעשות את זה במהלך החג שיש לי קצת זמן פנוי.

אני לא יודע אם זה קשור אבל הרכב עבר אינפוזיה עם סמוג-דוקטור (והיה יחסית נקי) בערך לפני חצי שנה.

פורסם

אני פירקתי מצערת וניקיתי לבד ללא מדריך, זה די פשוט כ4 ברגים והמצערת בחוץ.

פשוט צריך לזכור לאיפה כל הצינורות וואקום מתחברים ומאוד חשוב להשיג אטם לבית מצערת כי סביר להניח שהאטם עשה את שלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...