Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נקנה לו מה נקנה לו מתנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן, הרבה ירדו לשטח מרכיבת כביש (גם אני, אחרי תקופה קצרה). דווקא אם אפשר לדחוף לכיוון הזה, אני לגמרי בעד. רכיבת שטח זה לא דבר נורא מסוכן, בטח לעומת רכיבת כביש. קליאו עם וו גרירה ו2 פעימות צווחן זה סידור נהדר.

מסכים שבגדול רכיבת שטח פחות מסוכנת מרכיבת כביש (אלא אם אתה לוקח את זה לאקסטרים), השאלה הגדולה היא האם רכיבת השטח באה במקום רכיבת כביש או כתוספת.

ויחד עם זאת, זו רכיבה שונה לגמרי מרכיבת כביש ובהתחלה עלולות להיות נפילות כואבות בהתחלה.

יצא לי כמה פעמים ללכת פה למסלול מוטוקרוס מסודר, רוב הרכיבה התנהלה כשורה אבל היו כמה נפילות שרק מלחשוב עליהם כואב לי בגוף.....(שהיה כמובן עם ביגוד ומיגון מתאים).

בקיצור, גם על שביל עפר לא הכי נעים להתרסק, בטח לא כשההתרסקות מגובה 2.5 מ' בנחיתה לא מוצלחת מרמפה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן, רכיבת שטח עושים עם כל המיגונים הנחוצים ובקצב הרבה יותר רגוע מרכיבת כביש. לא מדובר על מוטוקרוס או משהו תחרותי, אלא על שבילים ודיונות בתור התחלה, סוג השטח שחולקים עם רוכבי אופניים. זו נישה מוכרת לרוכבים רבים שירדו מאופנועי כביש או סופרספורט בשביל חווייה קצת שונה אבל הרבה פחות מסוכנת, ולו רק משום שהיא לא מתבצעת על הכביש הציבורי. אינני מכיר הרבה רוכבים שעושים גם וגם באופן קבוע, אלו פשוט שני זרמים שונים בתכלית.

אגב, למיטב זכרוני הבחור מכיר היטב את כוכב יאיר ופעיל בסצינה ובפורום פולגז, כך ש"ללמד אותו לרכב כמו שצריך" זה לא הכיוון. כמו אצל רובנו בתחום המכוניות, בשלב הזה זה כבר לא יהיה לימוד אלא בעיקר תרגול.

פורסם

1+ לדריש

ילד אחראי יצא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה למייעצים

לאור שלל ההצעות המגוונות בשרשור חושב לתת לו את זכות הבחירה.

יש התנגדות / דעה אחרת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עושה רושם שהבחור די ״אקסטרימי״ ונהנה מריגושים (אופנוע כבד, סקי), הנה הצעה למשהו שאולי הוא יאהב ונחשב לבטוח:

קורס צניחה.

לא מדבר על קפיצה בודדת אלא על קורס שבסופו את יכול לצנוח לבד ולעסוק בכך כתחביב.

במחשבה שניה, אולי כן רצוי להתחיל מצניחת טנדם (צניחה כשאתה והמדריך מחוברים ביחד לאותו מצנח) ואם יש קליק להמשיך לכיוון קורס.

אני כחובב אקסטרים ובערך בגיל של בנך הייתי מתלהב מאוד לקבל מתנה כזאת.

מאחר וציינת של בחור היתה קליאו ספורט אני מבין שהבחור אוהב גם נהיגה ספורטיבית, לא רק רכיבה, בהתאם לתקציב והרצון להשקיע אותו, יש למספר יצרנים סדנאות נהיגה מתקדמות ברכבי הקצה של החברה, כך למשל יש את אקדמיית AMG ובית הספר לנהיגה של פורשה וכן הלאה.

לא מדובר בחוויה זולה, סדר גודל של כ-3000-4000$ לקורס בן יומיים-שלשה ימים אבל זו חוויה בלתי נשכחת, נהיגה על רכבי ספורט נחשקים במסלולים מסודרים תחת הדרכה של מדריכי נהיגה מקצועיים.

יש לי חבר שעשה הדרכה כזאת ובמשך תקופה ארוכה לא הפסיק לדבר עליה (והבחור לא פראייר, יודע לנהוג אחרי כמה קורסים בעברו וגם נוהג ברכב מצויין- 911 טורבו).

מי יודע, אולי משהו כזה יצית לבנך את הניצוץ ה-4 גלגלי מחדש.

פורסם

לגבי רכיבת שטח - קורס למי שלא התנסה בתחום יתרום המון ליכולות הכביש דווקא. ממש כמו במגרש החלקה עם מכונית, ניתן להתנסות במצבי אובדן אחיזה בתנאים מבוקרים. באופנוע נוסף המימד של עבודה עם הגוף שחולקת מרכיבים זהים הן בכביש והן בשטח.

רכיבה בשטח עם מיגון מלא ומעט ריסון ושליטה ביד ימין, תוך הכרה ביכולותיך האישיות - מסוכנת בערך כמו משחק כדורגל, ומהנה פי אלף.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לגבי רכיבת שטח - קורס למי שלא התנסה בתחום יתרום המון ליכולות הכביש דווקא. ממש כמו במגרש החלקה עם מכונית, ניתן להתנסות במצבי אובדן אחיזה בתנאים מבוקרים. באופנוע נוסף המימד של עבודה עם הגוף שחולקת מרכיבים זהים הן בכביש והן בשטח.

מה שאמרתי במשפט אחד אגבי שאותו כולם פספסו. :mm_yeah:

פורסם

לא התפספס כלום ואדים, הכל נרשם במערכת :wink:

בכל מקרה אני מקבל את דעתכם בעניין רכיבת השטח, יכול להיות שעקב הנסיון המועט שלי עם אופנועים (שטח או כביש) ההתרשמות שלי היתה קצת שונה.

בכל מקרה מסכים שזה כיף גדול ואחלה אדרנלין ולמי שלא בכושר גם אחלה אימון גופני.

• תוכן חדש...