Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נקנה לו מה נקנה לו מתנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה התקציב?

אגב, ידידנו לא חבר פורום?

שלא יראה את השירוש הנ"ל, אולי נשנה את הכותרת ל"איפה מוצאים מאגר תמונות של עירום גברי?".

לא שיש משהו פסול בלאהוב גברים, כמה מחברי הטובים אוהבים גברים.:wink::-D

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן היה, אבל כעת לדעתי לא מציץ כאן

תקציב- פרט לקנות לו קליאו עדיין במסגרת . מה זה ש"ח לכל יום מחייו

יגיד יורד מהדוקאטי ימצא קליאו ליד הבית. הבעיה היא רק למצוא חניה בתל אביב

אפשר גם להציע בסכומים נמוכים יותר העיקר שיהיה משהו מקורי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין ספק שטיול לרינג או איזה טיול סקי יעשה לו את זה, למען האמת אם התקציב מאפשר מעולם לא היה קל יותר לבחור מתנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הייתי מדבר עם "אופנוען מאומן" וכפיר לוין, בודק אם יש להם סדנאות למתחילים ברכיבת שטח.

בטווח המיידי זה יכיר לו תחום נוסף באופנוענות שהוא עדיין לא התנסה בו (אני מניח) וילמד אותו כמה טכניקות חדשות ומועילות. בטווח הרחוק... לך תדע, אולי זה ישכנע אותו לרדת מהכביש ולהשאיר את הרכיבה כתחביב לשבתות, כפי שקורה עם רוכבים רבים.

יתרון נוסף במתנה כזאת זה שאם הוא לא ירצה להשתמש בה, תמיד אפשר להחליפה באימון רכיבה אחר כלשהו, כזה שהוא לא בהכרח היה הולך וקונה לעצמו אבל ישמח לעשות אם יש הזדמנות.

פורסם
אישה.

מסודר

אודי אתה מתכוון לאישה כזאת? :roll:

זה מתאים לאבא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אכן היה, אבל כעת לדעתי לא מציץ כאן

תקציב- פרט לקנות לו קליאו עדיין במסגרת . מה זה ש"ח לכל יום מחייו

יגיד יורד מהדוקאטי ימצא קליאו ליד הבית. הבעיה היא רק למצוא חניה בתל אביב

אפשר גם להציע בסכומים נמוכים יותר העיקר שיהיה משהו מקורי

מנעול דיסק לאופנוע - את המפתח תשמור אצלך.

וברצינות, לא ציינת תקציב...!

הרעיון גדול אבל כך גם הילד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לדעתי, שלח אותו לקורס רכיבה באופנוען מאומן\פרוריידינג בכוכב יאיר. זאת מתנה שכל רוכב מעריך, אין רוכב שיגיד לא לזמן מסלול עם מדריכים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שום דבר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קורס רכיבה בארץ, או אם התקציב מאפשר קורס מסלול בחו"ל (ושיסדר את הטיסות שיוכל לעשות אח"כ).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גידלת בן בעל טעם טוב.

+1.

ולעניין המתנה, מכיוון שלנסות להוריד אותו מהדוקטי עלול לחבר אותו חזק יותר אליו אני גם הייתי הולך במישור של ללמד אותו לרכב כמו שצריך.

בהנחה והתקציב מאפשר הייתי מחפש קורס בן יום-3 ימים שילמד אותו לרכב כמו שצריך במסלול נורמלי.

הבן ירוויח חוויה מדהימה וישלוט בכלי שלו (האופנוע, כן?...) יותר טוב ולכן יהיה בטוח יותר ואתה תרוויח את הסיפוק בכך שנתת לבן שלך מתנה שלעולם לא ישכח.

אישית, בהנחה ואתה לא מתלהב מרעיון האופנוע, לא הייתי שולח אותו לקורס רכיבת שטח כיוון שאתה לא רוצה לחשוף אותו לעוד אספקטים (מסוכנים) של רכיבה, זה אכן יכול ללמד טכניקות אבל שלא יקרה מצב שבנוסף לדוגקטי פתאום תמצא מתחת לבית איזה 2 פעימות צווחן לסופי שבוע בשטח...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, הרבה ירדו לשטח מרכיבת כביש (גם אני, אחרי תקופה קצרה). דווקא אם אפשר לדחוף לכיוון הזה, אני לגמרי בעד. רכיבת שטח זה לא דבר נורא מסוכן, בטח לעומת רכיבת כביש. קליאו עם וו גרירה ו2 פעימות צווחן זה סידור נהדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...