Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור 80prs בתצורת 4way אקטיבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי שלא.

הייתי מוותר בשמחה על כל ההתעסקות בהחלפה, מכירה/קנייה, הפסדים של כסף נסיעות וגם אכזבות מקניות אימפולסיביות שלא הניבו את התוצאה שציפיתי לה בשמחה.

ורק בגלל זה אני אומר לכולם לתכנן כמו שצריך ולהתאפק.

בשביל התחביב והגיוון עושים מה ששרול עשה עם הטוויטרים, מחליפים עם חברים/במפגשים ובודקים, לא מהמרים וקונים ומוכרים כל הזמן.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה, אז אתה פשוט חושב אחרת. אני באופן אישי מרגיש שלא הפסדתי כסף משום החלפה שביצעתי, הייתה לי סבלנות וקניתי רק במחירים שהתאימו לי וידעתי שאם ארצה למכור אוכל למכור בסכום דומה. ללא ספק היו רכיבים שמהר מאוד הבנתי שהם לא בשבילי אבל גם זו התנסות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

יש ויש, אני יכול להסכים עם מעט מן הנאמה גם ע"י התומכים ב P80 וגם ע"י המתנגדים.

אם כי דעתי האישית היא תמיד לשדרג לרכיב שלא יהיה Dead End, לא לחשוב על השדרוג הנוכחי אלא על שניים-שלושה שדרוגים קדימה.

ה P80 יאפשר חצי אקטיבי באופן מאוד מעוות כבר עכשיו, אז אם כבר מכשיר תומך 3WAY ולא 4WAY- אז אחד שמאפשר נקודת חיתוך אקטיבית בין המידריינג' למידבאס ולא רק בין המידריינג' לטוויטר. האקליפס יהיה טוב, כי בנוסף לקרוס הוורסטילי יש גם איקולייזר מכובד, אך גם האלפיינים והקלריונים שולטי ה 3WAY יהיו טובים.

דעתי האישית- דווקא בגלל שהנך עומד בפני פרשת דרכים, שאינך יודע לאן בדיוק פניך מועדות, אינך בטוח ב"כמה רחוק" תלך עם זה- פרוססור יהיה אופציה טובה. נכון, זה לא תחליף למקור איכותי, אבל דאבל דין סביר עם פרוססור ייקחו אותך רחוק מאוד, ואת יחידת הראש תמיד תוכל לשדרג לאחת איכותית יותר (כי גם פה אין לזה סוף, והפיוניר P80 לא יהיה איכותי כמו יחדה שנועדה מראש לאיכות גבוהה ולא לכיוונים מרובים), והיי, זה גם לא ישבור לך את הכיס, כמה עולה Bit One למשל, או MS8 ? משומש 1500? חדש 2500-3000 ? לא רחוק מהפיוניר, ומה אתה מקבל? חבילה מאוד גדולה ונרחבת של אפשרויות, ארגז כלים שייקח אותך רחוק ובבוא העת גם יהווה מצע טוב לשדרוגים הבאים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל +1

אני גם חושב שמעכשיו אתה מגביל אתעצמך. זה כמו לראות ברגל ולנסות לרוץ קדימה, אפשרי? כן, יאיל ופרקטי? לא!

אז למה לנסות בכוח לנסות משהו שלו יתן לך פטרון טוב. PRS80 זה פטרון חלקי וממש מוגבל. אני חושב שפרוצסור בשלב זה יתן יותר מאשר יחידת ראש מוגבלת. אם לא, חפס בו"ל יחידת ראש 4 WAY, אולי תרוויח.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מור חס וחלילה כנראה שהבנת לא נכון, אני אפילו לא בכיוון של לתקוף!

להפך אני מעריך אנשים שאומרים את מה שהם חושבים.

בכל אופן תודה על הכל.

פורסם

זה נכון שעשיתי את הניסיון עם השמונים וירדתי ממנו מכמה סיבות (טוויטר שנשרף, מיד שאני לא אוהב, מגבר ככה ככה, לא בגלל שזה לא נשמע טוב), זה לא היה לאורך זמן, אם שמעו טוב? לדעתי כן!, אבל אם תשאל אם אפשר להשוות את התוצאה למערכות 4way שתוכננו בקפידה, התשובה היא לא, לאן אתה רוצה להגיע, זו השאלה.

אתה פה במצב שונה, ואתה צריך להבין את זה, קפצת ישירות לסטאפ הכי מסובך שיש (תיכננת מההתחלה שלושה חלקים אקטיבי) ואתה שואף כמה שיותר גבוה, אבל נותן לו ברקס, אתה צריך להבין שבגין החסרונות של ״חצי אקטיבי״ יהיה קשה לקבל תגובה חיובית עליו, במידה ואתה לא מוכן להביא מכשיר ברמה כרגע אז או שתחכה לזמן המתאים, או שתביא מכשיר 3way וקח בחשבון שיכול מאד להיות שהוא ימכר בעתיד, וזה ילווה בהפסד.

ראם לדעתי הציעו לך את כל האופציות הקיימות,

מכשיר תומך 4way -כרגע לא מתאים לך, ירד מהפרק

מכשיר 3way- לדעתי אם הייעוד של המכשיר הוא 3way אז אין על השמונים, זה לא המצב כאן, בהחלט יכול להיות עדיף להביא את האקליפס.

פרוססור-לא יועיל ללא החלפת ראש ובמצב כזה כבר כדאי לטעמי להביא יחידת ראש שתומכת 4way ולהימנע מהבלגן.

אופציה מעניינת 80 prs ודומיו עם חיבור בי וויר פאסיבי, ממילא 200 rms זה המון למידים ובייחוד לטוויטרים, במידה ותרגיש איזה שהוא חוסר תוכל לנסות חיבור חצי אקטיבי.

זה נכון שאישית הגעתי למסקנה שחיבור כזה לא מתאים לי כרגע, אבל זה לא בגלל השמונים, הייתי אמור לעשות עוד ניסוי עם מגבר שלישי, ובאמצע כל זה הגיעה הזדמנות פז, שבגינה השמונים נמכר, באמת חבל לי שלא הספקתי לעשות את הבדיקה הזו.

בשורה התחתונה, אם אתה מחפש לחסוך כרגע, זה יעבוד, יהיה לדעתי יהיה שיפור לעומת המצב כיום, ויכול להיות שזה יספק אותך, יכול להיות שלא, אם לא יספק אותך אז הרכישה של מכשיר 3way תתברר כטעות שתגרור איזה שהוא הפסד כספי.

שיקול שלך.

SCANSPEAK

פורסם

חצי אקטיבי במצב כזה זה כמו לשלם כסף ולקבל חצי עבודה, אתה תייה מוגבל או ב HP של מיד או TC או בכמה דברים נוספים.

לגבי המגבר, אני גם בעל המגבר דור ראשון ומגביר איתי טוויטר בחי בעייה. חיתוך וגיין נכון והכל בסדר.

אם אתה משקיע סכום כסף, תנצל אותו בצורה שתתן לך תוצעה גם אם תשנה משהו בעתיד.

1.2 KHZ כ HP ךמיד אולי זה סביר לכמה מידים,למרות שאפשר לרדת גם ל 600-700 עם CDM , ומה יהיה אם תחליט להחליף אותו? אתה מוגבל מהתחלה. זה זול יחסית וזה קורץ, אני מבין אותך, אבל מה אתה מקבל מזה, אני לא חושב שזה פיטרון טוב.

אם כבר, עדיף ממידבאס לשרשר לסאב אולי ולחתוך דרך מגברים. שזה גם ממש לא אידיאלי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...